Olur ama sağlıksız olur işte. Eğer sıkı kontrol etmezsen fazlasıyla alırsınO da olur hatta çok iyi olur
Kuzum hiçbir şey yapamiyorsan akşam 6 dan sonra bişey yeme, o bile birkaç kilo verdirir.Şu sıralar bazı planlarımız var o yüzden şimdi başlayamıyorum
Bu yoruma katılıyorum. 10 kilo ödeminiz varsa tamam, ilk ay onu atarsınız ama sonrası yavaş yavaş emin adımlarla olmalı.Bir ayda 10 kilo verilmez, verilse de çok sağlıksız olur ve tekrar misliyle alınır
Dediğiniz iğne ozempic sanırım. O aslında şeker hastaları için üretilmiş bir ilaç, doyma hissi yarattığı için hızlı kilo verdirtiyor ama çok zararlı. Ozempic face diye aratabilirsiniz, ünlülerin yüzleri çökmüş durumda şu an. Kiloyu yağdan değil kastan veriyorsunuz. Pankreas kanseri, tiroit tümörü gibi riskleri de var diye biliyorumŞimdi başla 10 kilo verirsin 10 kiloda büyük fark ederveya şu iğneyi araştır herkesin dilinde
Biliyorum iğneyi ünlüler eridi onunla ben tercih etmiyorum ama kk da da bolca kullanan var bakabilir diye dedim zaten dr vermeden kullanılmazDediğiniz iğne ozempic sanırım. O aslında şeker hastaları için üretilmiş bir ilaç, doyma hissi yarattığı için hızlı kilo verdirtiyor ama çok zararlı. Ozempic face diye aratabilirsiniz, ünlülerin yüzleri çökmüş durumda şu an. Kiloyu yağdan değil kastan veriyorsunuz. Pankreas kanseri, tiroit tümörü gibi riskleri de var diye biliyorum
Şimdiden neden başlamıyorsunuz?Arkadaşlar benim çok hızlı kilo vermem lazım şu an değil ama Ekim'de ve kasımda 10ar kilodan olmak üzere 20 kilo vermek istiyorum. Bu sizce mümkün mü? Elbet deneyimleyenler vardır. Tecrübeli insanlardan akıl almak istiyorum. Bu mümkün değilse buna heveslenmiycem. En azından daha azını kabullenicem başta. Eskiden ayda 5 kilo verdiğim olmuştu ama 10 kilo verilir mi merak ediyorum
80im ben hiç mi olmazben de şu an kendimi çok kilolu gördüğüm için daha hızlı veririm diye düşünmüştüm
1 yıldır görmediğim bi bayan var,geçen gün görüştüm,şoke oldum,80 kilolardaydı,bayaa etli butlu bi hanımdı,neyse geçen gördüğümde kadın 50 kiloya düşmüş resmen bambaşka birine dönüşmüş..harika olmuş..dedim ne yaptın,nasıl oldu bu iş,tüp mide mi oldun? Hayır dedi,bebek tedavisi için çok hormon ilaçları kullanmıştım,bırakınca xayıfladım dedi..belki tüp mide oldu bilemiyorumBaşlangıç kiloniz nedir ? +80 kg falansaniz olabilir . Karnivor diyet deneyebilirsiniz ayda 10 kg verenler var . Havalarda soğudu yapılabilir aslında . Ama sıkar yani sabredebilir misiniz bilemiyorum . Lakin tehlikeli yani 3 ayda 40 kg yakın vermiş birisiyim bir daha asla kan değerlerim eskisi gibi olmadı . Bunu da göze alın.
Hormon ilaçlarını bırakınca 30 kg verir mi kendiliginden bilemiyorum . Muhtemelen ozempic veya tüp midedir. Bende bunu anlamıyorum ne yaptirdiysan söyle yani ne var bunda önemli olan sonuca ulaşabilmiş olmak . Ha ozempic ha tüp mide1 yıldır görmediğim bi bayan var,geçen gün görüştüm,şoke oldum,80 kilolardaydı,bayaa etli butlu bi hanımdı,neyse geçen gördüğümde kadın 50 kiloya düşmüş resmen bambaşka birine dönüşmüş..harika olmuş..dedim ne yaptın,nasıl oldu bu iş,tüp mide mi oldun? Hayır dedi,bebek tedavisi için çok hormon ilaçları kullanmıştım,bırakınca xayıfladım dedi..belki tüp mide oldu bilemiyorum
Aynıyız ya hatta ben 83 kiloyum. Oh ne yapacağız yaBoyum 1.64 kilom 80
Ben kullandım 12 kg verdim . Arkadaşım 15 verdi . Çok hafif baş dönmesi hariç hicbirsey yaşamadım. Kronik veya genetik bir altyapili rahatsızlık yoksa bence sorun yaratmaz .Dediğiniz iğne ozempic sanırım. O aslında şeker hastaları için üretilmiş bir ilaç, doyma hissi yarattığı için hızlı kilo verdirtiyor ama çok zararlı. Ozempic face diye aratabilirsiniz, ünlülerin yüzleri çökmüş durumda şu an. Kiloyu yağdan değil kastan veriyorsunuz. Pankreas kanseri, tiroit tümörü gibi riskleri de var diye biliyorum
Bu yeni bir ilaç değil, firmanın benzer bir ürünü daha vardı sonradan bir sürü zararı ortaya çıktı. Kötü bir şey yaşamamanıza sevindim. Uğraşsız kilo verme fikri güzel geldiği için herkes kontrolsüz bir şekilde alıp kullanıyor. Ama 10 kilo 20 kilo verilemeyecek gibi değil, bu riski almaya değdiğini düşünmüyorum. Herkes mucize bir ilaçmış gibi bahsettiği için belirtmek istedimBen kullandım 12 kg verdim . Arkadaşım 15 verdi . Çok hafif baş dönmesi hariç hicbirsey yaşamadım. Kronik veya genetik bir altyapili rahatsızlık yoksa bence sorun yaratmaz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?