Hayal mi yoksa gerçekleştirebilir miyim 🥺

Tabii 2 ayda 20 kilo ver 5 ayda 40 kilo al çok mantıklı

Bu işin bi matematiği var 20 kilo 155 bin kalori bunu 2 aya böl 2600 2700 yakman lazım. Yani hiçbir şey yememen lazım. Verirsen de kasların pufff olur gider. Onun yerine bugün başla kısıtlama. Kalori açığı çıkar

İmkansız değil ama zor.hic yemek yemeseniz anca verirsiniz ki buda mumkun değil.bence iki ay için hedefimiz 10 kilo olsun daha gerçekçi olur

2 ayda 20 kilo vücudunuzu mahveder. Kilo verme hızı ve miktarı da kişiden kişiye değişir. Metabolizma, vitamin değerleri bunu çok etkiliyor. Mesela benim tiroid rahatsızlığımdan dolayı metabolizmam kendi kafasına göre çalışıyor. Yeme düzenim yaptığım spor aynı olsa bile kilo alıp vermem vücudumun ödem tutması bu nedenle değişiyor. Bir doktor eşliğinde daha sağlıklı yol alırsınız.

Başlangıç kiloniz nedir ? +80 kg falansaniz olabilir . Karnivor diyet deneyebilirsiniz ayda 10 kg verenler var . Havalarda soğudu yapılabilir aslında . Ama sıkar yani sabredebilir misiniz bilemiyorum . Lakin tehlikeli yani 3 ayda 40 kg yakın vermiş birisiyim bir daha asla kan değerlerim eskisi gibi olmadı . Bunu da göze alın.

Şimdi başla 10 kilo verirsin 10 kiloda büyük fark eder veya şu iğneyi araştır herkesin dilinde
Dediğiniz iğne ozempic sanırım. O aslında şeker hastaları için üretilmiş bir ilaç, doyma hissi yarattığı için hızlı kilo verdirtiyor ama çok zararlı. Ozempic face diye aratabilirsiniz, ünlülerin yüzleri çökmüş durumda şu an. Kiloyu yağdan değil kastan veriyorsunuz. Pankreas kanseri, tiroit tümörü gibi riskleri de var diye biliyorum

Biliyorum iğneyi ünlüler eridi onunla ben tercih etmiyorum ama kk da da bolca kullanan var bakabilir diye dedim zaten dr vermeden kullanılmaz

Şimdi başlayıp hiç kaçamak yapmadan diyet ve spor yaparsan 15 versen bile sporla 20 vermiş gibi görünürsün, vücudun sıkılaşir

Şimdiden neden başlamıyorsunuz?
İmkansız değil ama çok zor.
Ayrıca sağlıklı olmaz.

80im ben hiç mi olmaz ben de şu an kendimi çok kilolu gördüğüm için daha hızlı veririm diye düşünmüştüm

Sağlıksız bir şey bu hastalanabilirsin
Hızlı kilo vermek metabolizmayı da bozar sonrasında misliyle alırsın ve tekrar vermen çok çok zorlaşır, ciddi kas kaybı yaşarsın
Sağlıklı olan 40 yaş altında haftada 1,5 kilo , 40 yaş sonrası haftada 1 kilodur
Sağlığınızla oynamayın

2 ayda paldir küldür 20 kilo verirseniz muhtemelen oraniz buranızı sarkar diye ayrica not dusmek istiyorum.

1 yıldır görmediğim bi bayan var,geçen gün görüştüm,şoke oldum,80 kilolardaydı,bayaa etli butlu bi hanımdı,neyse geçen gördüğümde kadın 50 kiloya düşmüş resmen bambaşka birine dönüşmüş..harika olmuş..dedim ne yaptın,nasıl oldu bu iş,tüp mide mi oldun? Hayır dedi,bebek tedavisi için çok hormon ilaçları kullanmıştım,bırakınca xayıfladım dedi..belki tüp mide oldu bilemiyorum

Hormon ilaçlarını bırakınca 30 kg verir mi kendiliginden bilemiyorum . Muhtemelen ozempic veya tüp midedir. Bende bunu anlamıyorum ne yaptirdiysan söyle yani ne var bunda önemli olan sonuca ulaşabilmiş olmak . Ha ozempic ha tüp mide

Ben kullandım 12 kg verdim . Arkadaşım 15 verdi . Çok hafif baş dönmesi hariç hicbirsey yaşamadım. Kronik veya genetik bir altyapili rahatsızlık yoksa bence sorun yaratmaz .

Rakamlara takilmayin, 10 kilo verebilirsiniz ama spor yapip kas oranini yukseltirseniz cok daha iyi gorunursunuz.

Ben kullandım 12 kg verdim . Arkadaşım 15 verdi . Çok hafif baş dönmesi hariç hicbirsey yaşamadım. Kronik veya genetik bir altyapili rahatsızlık yoksa bence sorun yaratmaz .
Bu yeni bir ilaç değil, firmanın benzer bir ürünü daha vardı sonradan bir sürü zararı ortaya çıktı. Kötü bir şey yaşamamanıza sevindim. Uğraşsız kilo verme fikri güzel geldiği için herkes kontrolsüz bir şekilde alıp kullanıyor. Ama 10 kilo 20 kilo verilemeyecek gibi değil, bu riski almaya değdiğini düşünmüyorum. Herkes mucize bir ilaçmış gibi bahsettiği için belirtmek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…