Bir ayda 10 kilo verilmez, verilse de çok sağlıksız olur ve tekrar misliyle alınırArkadaşlar benim çok hızlı kilo vermem lazım şu an değil ama Ekim'de ve kasımda 10ar kilodan olmak üzere 20 kilo vermek istiyorum. Bu sizce mümkün mü? Elbet deneyimleyenler vardır. Tecrübeli insanlardan akıl almak istiyorum. Bu mümkün değilse buna heveslenmiycem. En azından daha azını kabullenicem başta. Eskiden ayda 5 kilo verdiğim olmuştu ama 10 kilo verilir mi merak ediyorum
80im ben hiç mi olmaz150 160 kilo ve üzeri değilseniz olmaz
Sağlıklı olarak imkansız mı diyorsunuzBir ayda 10 kilo verilmez, verilse de çok sağlıksız olur ve tekrar misliyle alınır
Aslında şimdi başlayıp Aralık ayına kadar sağlıklı beslenir bir de spor yaparsanız hedefe tam ulasmasaniz da yaklaşirsiniz. Ben diyetisyene gittiğim dönemde haftada yağdan 500- 1000 Gr ideal diyordu.Sağlıklı olarak imkansız mı diyorsunuz
mümkün değil.Arkadaşlar benim çok hızlı kilo vermem lazım şu an değil ama Ekim'de ve kasımda 10ar kilodan olmak üzere 20 kilo vermek istiyorum. Bu sizce mümkün mü? Elbet deneyimleyenler vardır. Tecrübeli insanlardan akıl almak istiyorum. Bu mümkün değilse buna heveslenmiycem. En azından daha azını kabullenicem başta. Eskiden ayda 5 kilo verdiğim olmuştu ama 10 kilo verilir mi merak ediyorum
Hiçbir şey yemediğinizi düşünsek bile aysa 10 kilo veremezsiniz. Haftada 2,5 kilo vermek demek ki bu mümkün değil. Maksimum vereceğiniz kilo haftada 1,5 kilodur.Arkadaşlar benim çok hızlı kilo vermem lazım şu an değil ama Ekim'de ve kasımda 10ar kilodan olmak üzere 20 kilo vermek istiyorum. Bu sizce mümkün mü? Elbet deneyimleyenler vardır. Tecrübeli insanlardan akıl almak istiyorum. Bu mümkün değilse buna heveslenmiycem. En azından daha azını kabullenicem başta. Eskiden ayda 5 kilo verdiğim olmuştu ama 10 kilo verilir mi merak ediyorum
Ekimde ve kasımda 10’ar kilo verip aralıkta 30 kilo alırsınız.Arkadaşlar benim çok hızlı kilo vermem lazım şu an değil ama Ekim'de ve kasımda 10ar kilodan olmak üzere 20 kilo vermek istiyorum. Bu sizce mümkün mü? Elbet deneyimleyenler vardır. Tecrübeli insanlardan akıl almak istiyorum. Bu mümkün değilse buna heveslenmiycem. En azından daha azını kabullenicem başta. Eskiden ayda 5 kilo verdiğim olmuştu ama 10 kilo verilir mi merak ediyorum
Boyunuz kilonuz nedirArkadaşlar benim çok hızlı kilo vermem lazım şu an değil ama Ekim'de ve kasımda 10ar kilodan olmak üzere 20 kilo vermek istiyorum. Bu sizce mümkün mü? Elbet deneyimleyenler vardır. Tecrübeli insanlardan akıl almak istiyorum. Bu mümkün değilse buna heveslenmiycem. En azından daha azını kabullenicem başta. Eskiden ayda 5 kilo verdiğim olmuştu ama 10 kilo verilir mi merak ediyorum
Boyum 1.64 kilom 80Boyunuz kilonuz nedir
Ne iğnesi acabaŞimdi başla 10 kilo verirsin 10 kiloda büyük fark ederveya şu iğneyi araştır herkesin dilinde
Şu sıralar bazı planlarımız var o yüzden şimdi başlayamıyorumAslında şimdi başlayıp Aralık ayına kadar sağlıklı beslenir bir de spor yaparsanız hedefe tam ulasmasaniz da yaklaşirsiniz. Ben diyetisyene gittiğim dönemde haftada yağdan 500- 1000 Gr ideal diyordu.
O da olur hatta çok iyi olur20 değil de 15 mümkün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?