• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayal olarak mı kalsın sizce?

Ben yapamazdım
1 yaşına gelince süt iznim bitecek diye korkuyorum şimdiden
Haftasonu evde olacağız canım,sadece haftaiçi 2 gün akşam 8de değil de 10- 10:30 gibi dönmüş olacağız;o şekilde konuştuk kayıt olduk. Süt iznim bitecek diye korkuyorum diyince üzüldüm şimdi :KK43: Ücretsiz izin alsaydın keşke,ben öyle yapmıştım.

Haftasonu evde olacağız canım,sadece haftaiçi 2 gün akşam 8de değil de 10- 10:30 gibi dönmüş olacağız;o şekilde konuştuk kayıt olduk. Süt iznim bitecek diye korkuyorum diyince üzüldüm şimdi :KK43: Ücretsiz izin alsaydın keşke,ben öyle yapmıştım.
Vermediler daha fazlasını maalesef dönmem gerekti
Sizin ki biraz büyük , duruyosa olabilir
Biz daha alışamadık kızım dursa da ben vicdan yapıyorum ama çıkış saatim belli İstanbul'un ulaşım zorluğu belli.. Bayram tatili var şu ara tesellim..

Hayırlısı olsun sizin için de
Siz başka illere gidince anneanne de mi gelecek ? Çocuğa bakmaya hani..

Vermediler daha fazlasını maalesef dönmem gerekti
Sizin ki biraz büyük , duruyosa olabilir
Biz daha alışamadık kızım dursa da ben vicdan yapıyorum ama çıkış saatim belli İstanbul'un ulaşım zorluğu belli.. Bayram tatili var şu ara tesellim..

Hayırlısı olsun sizin için de
Siz başka illere gidince anneanne de mi gelecek ? Çocuğa bakmaya hani..
Öyle bir durum olsa anneanne gelemez, kızımın kreş yaşı gelmiş oluyor,kreşe göndeririz diye düşünüyorum.Bu yıl 3 yarım gün yazılmıştık aslında ama erken olduğuna karar verdik kaydı geri aldık. Ya ben bir de bu kış hamilelik de istiyordum,özelde de çalışsam devlette de çalışsam 2 yıl ücretsiz izin alırım diye kendimi ayarlamıştım hep. Şimdi ertelemek zorundayım :KK43: atanırsam bu izin hakkını alabilmem için 1 yıl çalışmış olmam gerekiyor sanırım. Yani en az 2 yıl unutmamız lazım offff:KK43:

Son düzenleme:
Kendinize inanıyorsanız yapın tabi, çocuğunuz için de iyi bir gelecek hazırlıyorsunuz sonuçta.
İnşallah herşey istediğiniz gibi sonuçlanır

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. İkilemdeydim yine de akşam gidip konuştuk,dersler ya haftasonları 8:30-11:00 arasıymış ya da hafta içi 2 gün saat 19:30-22:00 arasıymış. Biz eşimle,haftasonumuz yine kızımızın olsun diye hafta içi olana kayıt olduk. Dersler ekim ortalarında başlayacakmış,sanırım mayısta bitiyormuş,sonra da hep denemeler yapılacakmış. Alan dersi olmadığı için saatleri uygun, tereddütüm kalmadı :KK16:

hakkınızda hayırlısı olur inşallah..

bence doğru yapmışsınız. çocuğunuz için iyi bir gelecek için bazı fedakarlıkları vermek gerekiyor.

inşallah bu sürece değer ve atanabilirsiniz. isterseniz olur kesinlikle olur.. elinizden geleni yaptığınız sürece..

Öyle bir durum olsa anneanne gelemez, kızımın kreş yaşı gelmiş oluyor,kreşe göndeririz diye düşünüyorum.Bu yıl 3 yarım gün yazılmıştık aslında ama erken olduğuna karar verir kaydı geri aldık. Ya ben bir de bu kış hamilelik de istiyordum,özelde de çalışsam devlette de çalışsam 2 yıl ücretsiz izin alırım diye kendimi ayarlamıştım hep. Şimdi ertelemek zorundayım :KK43: atanırsam bu izin hakkını alabilmem için 1 yıl çalışmış olmam gerekiyor sanırım. Yani en az 2 yıl unutmamız lazım offff:KK43:
Evet en az 1 yıl şartı var sanırım
Bilmiyorum sne yine cesaretlisin benim kızım zor bi bebek diye nerdese tövbekar olacağım :KK53:

hakkınızda hayırlısı olur inşallah..

bence doğru yapmışsınız. çocuğunuz için iyi bir gelecek için bazı fedakarlıkları vermek gerekiyor.

inşallah bu sürece değer ve atanabilirsiniz. isterseniz olur kesinlikle olur.. elinizden geleni yaptığınız sürece..
Aynen canım,değer inşallah. Kazanamazsak da çalıştık uğraştık diyeceğiz en azından.Hiç uğraşmamaktansa elimizden geleni yapıp gerisini Allaha bırakmak en güzel. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

Evet en az 1 yıl şartı var sanırım
Bilmiyorum sne yine cesaretlisin benim kızım zor bi bebek diye nerdese tövbekar olacağım :KK53:
Valla ben de cesaret var,deli cesareti bile var.Durağan bir hayatım olursa strese giriyorum :) Kızım zor olsaydı ben de tövbe ederdim belki de bilemiyorum. Şimdi bu konuyu araştırdım ama adam gibi bir şey bulamadım. Bazı kadınlar yazmış, 8 aylık hamileydim kpss sınavına girdim kazandım diye.KK da olsalardı nasıl yaptıklarını,izin konusunu ne yaptıklarını soracaktım ama başka başka sitelerde yazıyordu. İşin bu kısmı karanlık kaldı ya,nasıl öğreneceğim...

Okulu niye iptal ettîniz ki

Ben de kızın da hep evde olmayacak yokluğunuz çok zorlamaz demiştim

Anneanneye dilediğim kolaylıkları ikiye katladım

Şahsen ben halen kursa aynı anda değil dönüşümlü gitmenizin hem kızınız hem de anneniz açısından daha iyi olacağı kanaatindeyim

Eşiniz hafta içi siz hafta sonu gidin mesela kızınız da sizden ayrı anneannede geçirdiği süre azalsın evinde anne ya da babası ile olsun

Ben biraz bu anneanne babaanne olaylarında katıyım artık bebek değil bu nedenle de aile geçirilecek her zamanın önemi var

Valla ben de cesaret var,deli cesareti bile var.Durağan bir hayatım olursa strese giriyorum :) Kızım zor olsaydı ben de tövbe ederdim belki de bilemiyorum. Şimdi bu konuyu araştırdım ama adam gibi bir şey bulamadım. Bazı kadınlar yazmış, 8 aylık hamileydim kpss sınavına girdim kazandım diye.KK da olsalardı nasıl yaptıklarını,izin konusunu ne yaptıklarını soracaktım ama başka başka sitelerde yazıyordu. İşin bu kısmı karanlık kaldı ya,nasıl öğreneceğim...
Özelde 1 yıl zorunluluk var ama memurlukta yoktur belki

Okulu niye iptal ettîniz ki

Ben de kızın da hep evde olmayacak yokluğunuz çok zorlamaz demiştim

Anneanneye dilediğim kolaylıkları ikiye katladım

Şahsen ben halen kursa aynı anda değil dönüşümlü gitmenizin hem kızınız hem de anneniz açısından daha iyi olacağı kanaatindeyim

Eşiniz hafta içi siz hafta sonu gidin mesela kızınız da sizden ayrı anneannede geçirdiği süre azalsın evinde anne ya da babası ile olsun

Ben biraz bu anneanne babaanne olaylarında katıyım artık bebek değil bu nedenle de aile geçirilecek her zamanın önemi var
Ağustosta kreşe bir kaç gün gittik,çok da beğenmiştim ama kızımın yaş grubundaki öğretmene çok ısınamadım. Kızım normalde çok sevecen ve hareketlidir, onda da aynı şeyleri sezdim sanki o da ısınamadı. Bir üst sınıftaki öğretmen öyle değildi mesela. Değişik kişilerle de konuştum,2 buçuk yaş değil de 3 buçuk yaş daha doğru olacak inş. Dersaneye dönüşümlü gidersek eşimin hafta içi benim de hafta sonu gitmem gerekecek,öyle daha sıkıntılı olur. En azından 2 günümüz bize kalsn diye düşündüm

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. İkilemdeydim yine de akşam gidip konuştuk,dersler ya haftasonları 8:30-11:00 arasıymış ya da hafta içi 2 gün saat 19:30-22:00 arasıymış. Biz eşimle,haftasonumuz yine kızımızın olsun diye hafta içi olana kayıt olduk. Dersler ekim ortalarında başlayacakmış,sanırım mayısta bitiyormuş,sonra da hep denemeler yapılacakmış. Alan dersi olmadığı için saatleri uygun, tereddütüm kalmadı :KK16:
Bence saatler ideal olmus. Kizinizin vaktinden calmamissiniz . Haftsonu size kalmis. Ins emeginizin karsiligini alabilirsiniz.

Ağustosta kreşe bir kaç gün gittik,çok da beğenmiştim ama kızımın yaş grubundaki öğretmene çok ısınamadım. Kızım normalde çok sevecen ve hareketlidir, onda da aynı şeyleri sezdim sanki o da ısınamadı. Bir üst sınıftaki öğretmen öyle değildi mesela. Değişik kişilerle de konuştum,2 buçuk yaş değil de 3 buçuk yaş daha doğru olacak inş. Dersaneye dönüşümlü gidersek eşimin hafta içi benim de hafta sonu gitmem gerekecek,öyle daha sıkıntılı olur. En azından 2 günümüz bize kalsn diye düşündüm
Ben anladım ailecek haftasonu geçirelim demişsin de hafta içi kaçta yatıyor Hira

Anneannede mi uyuyacak gün içinde görmüyor gece de zor olur dedim

Benimki birimiz o uyuduktan sonra bile gelsek sabah erken uyanıp o farkı kapatmak istiyor

Okul için kısa süreli bence gidebilirdi kışın evde sıkılıyorlar anneanne de nefes alırdı

Kolay gelsin iyi bir çalışma iyi bir atama

Ben anladım ailecek haftasonu geçirelim demişsin de hafta içi kaçta yatıyor Hira

Anneannede mi uyuyacak gün içinde görmüyor gece de zor olur dedim

Benimki birimiz o uyuduktan sonra bile gelsek sabah erken uyanıp o farkı kapatmak istiyor

Okul için kısa süreli bence gidebilirdi kışın evde sıkılıyorlar anneanne de nefes alırdı

Kolay gelsin iyi bir çalışma iyi bir atama
Hayırlısı canım artık :) Kötü bir huyu var,anneannede ya da başka yerde uyuyamıyor. İlla bizim evde ya ben ya babası ya da 3müz beraber uzanacağız ki uyusun,şartlar yerine gelince de 10 dk da uyuyor :) Bu yönü bir türlü değiştiremiyorum,uykuya dalınca yatağına götürebiliyorum.Uyku saatleri de genelde 10 en geç 11. Bazen öğlenleri uyumuyor o zamanlar da 9 da yatıyor ama çok nadir.Yine değişmeyecek yani

Hayırlısı canım artık :) Kötü bir huyu var,anneannede ya da başka yerde uyuyamıyor. İlla bizim evde ya ben ya babası ya da 3müz beraber uzanacağız ki uyusun,şartlar yerine gelince de 10 dk da uyuyor :) Bu yönü bir türlü değiştiremiyorum,uykuya dalınca yatağına götürebiliyorum.Uyku saatleri de genelde 10 en geç 11. Bazen öğlenleri uyumuyor o zamanlar da 9 da yatıyor ama çok nadir.Yine değişmeyecek yani

Bence kötü değil iyi bir huy

Ben anneannede uyuyup kalmasın manasında demiştim öyleymiş zaten

Sizi görsün geri geldiğinizi eve gittiğinizi bildin fark etsin demek istemiştim

Kurs konusunu söyleyin ama işimiz uzadı değil şu şu günler geç geleceğiz diye

Bir de biz eşimle birlikte çalışıyoruz ama uzun bir süre oğlum bunu bilmedi 3 yaşından sonra öğrendi onu bırakıp bir yere birlikte gitmemiz fikrînin hoşuna gitmeyeceğini düşünmüştük

Şimdi bile arada soruyor babası eve geç gelince sen ne zaman gördün vs diye

Back
X