- 18 Haziran 2015
- 4.297
- 43.102
- 708
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş. gerçek olur canım. Kızım 2 buçuk yaşında yalnızbu öyle uzun yıllar sürecek birşey değil ki en fazla bir yıl sürecek minnoşda 7 yaşına gelmiş sanırım.
akşamları veya hafta sonu evde olduğunuz zamanlarda onu yalnız bıraktığınız zamanın telafisini yapabilecekseniz bence gidin hayaller gercek olsun
Yerim ben onu :)Haftasonu kaç saat
Benimki hafta içi toplam 6 saat
Eğer bu kadar ise ulaşım vs 8 saatte işini hakkedebileceksen ve bu saati eşin verimli bir baba kız eğlencesine çevirebilecekse olabilir
Ama hafta sonu iş yapmak çamaşır asmak hatta yemek yapmak bile yok kurstan gelince full kızın ile ilgilenmelisin
Bu arada mesleki bir sınava gittim şehir dışına oğlum o zaman 4 yaşında idi babasına benim annen yarım anne mi diye sormuş sınava gidiyormuşum daha tamamlayamamışım
Kesinlikle harfiyen katiliyorum2 buçuk yaşına bi çocuğun çok çok daha iyi bi hayattan daha çok anneye ihtiyacı var. Ac kalmak gibi özel durumlar hariç tabi. Ama bi düşünsene. O yavru bi daha 2 buçuk yaşında olmayacak. 5 sene sonra seni balkonda beklemeyecek. İyi bakan biri varsa neden olmasın diyenlere katılmıyorum ben. Anne yahu bu anne. Ben oğlumun evin içinde yürüyüşunden tanırım ne işler çevirdiğini. Bazen işim oluyor oturma odasında tek başına oturduğunu gördüğüm zaman üzülüyorum. İşimi bırakıp yanına oturuyorum bende bi müddet. Mutlu oluyor. Bilmiyorum abartıyor muyum ama anne baba olmak böyle bişi sanki. Bizim fedakarlıgimiza en muhtac olduklari dönem. Sana hayallerini at çöpe diyemem ama bence erteleyebilirsin. Bi çocuk için yıllarını harcayıp, hastahane önlerinde dilenen kadınlarin kucağında ki çocuklara imrenen kadınlar tanıyorum... Bilmiyorum anlatabildim mi demek istediğimi...