• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayal olarak mı kalsın sizce?

bu öyle uzun yıllar sürecek birşey değil ki en fazla bir yıl sürecek minnoşda 7 yaşına gelmiş sanırım.
akşamları veya hafta sonu evde olduğunuz zamanlarda onu yalnız bıraktığınız zamanın telafisini yapabilecekseniz bence gidin hayaller gercek olsun

bu öyle uzun yıllar sürecek birşey değil ki en fazla bir yıl sürecek minnoşda 7 yaşına gelmiş sanırım.
akşamları veya hafta sonu evde olduğunuz zamanlarda onu yalnız bıraktığınız zamanın telafisini yapabilecekseniz bence gidin hayaller gercek olsun
İnş. gerçek olur canım. Kızım 2 buçuk yaşında yalnız:110:

Haftasonu kaç saat

Benimki hafta içi toplam 6 saat

Eğer bu kadar ise ulaşım vs 8 saatte işini hakkedebileceksen ve bu saati eşin verimli bir baba kız eğlencesine çevirebilecekse olabilir

Ama hafta sonu iş yapmak çamaşır asmak hatta yemek yapmak bile yok kurstan gelince full kızın ile ilgilenmelisin

Bu arada mesleki bir sınava gittim şehir dışına oğlum o zaman 4 yaşında idi babasına benim annen yarım anne mi diye sormuş sınava gidiyormuşum daha tamamlayamamışım
Yerim ben onu :)

Bebeğinin geleceği de söz konusu olduğu için bir yıl fedakarlık yapılabilir. 1 yıl bile değil zaten, 10 ay falan.

Bunu diyen oldu mu okumadim yorumlari ama bence dershaneye biri yani baba yazilsin. Anlatilan konulari takip eder not tutar konu testlerini beraber evde cozersiniz. Dershane fazlasiyla dagitiyor kitap,test ws :)))

Ya inanirmisin bizim komsumuzun torunu 80 gun yaninda kaldi annesi van da sinava calisti nasil anne baba demeyin telefonlarla falan cocugun moralini hep yuksek tuttular vee bence kisa sureli birseyse ve cocuguna bakacak biri varsa ki iyi bakacak biri neden olmasin...

2 buçuk yaşına bi çocuğun çok çok daha iyi bi hayattan daha çok anneye ihtiyacı var :110:. Ac kalmak gibi özel durumlar hariç tabi. Ama bi düşünsene. O yavru bi daha 2 buçuk yaşında olmayacak. 5 sene sonra seni balkonda beklemeyecek. İyi bakan biri varsa neden olmasın diyenlere katılmıyorum ben. Anne yahu bu anne. Ben oğlumun evin içinde yürüyüşunden tanırım ne işler çevirdiğini. Bazen işim oluyor oturma odasında tek başına oturduğunu gördüğüm zaman üzülüyorum. İşimi bırakıp yanına oturuyorum bende bi müddet. Mutlu oluyor. Bilmiyorum abartıyor muyum ama anne baba olmak böyle bişi sanki. Bizim fedakarlıgimiza en muhtac olduklari dönem. Sana hayallerini at çöpe diyemem ama bence erteleyebilirsin. Bi çocuk için yıllarını harcayıp, hastahane önlerinde dilenen kadınlarin kucağında ki çocuklara imrenen kadınlar tanıyorum... Bilmiyorum anlatabildim mi demek istediğimi...

Tum bos vakitlerinizi dershanede gecirecekseniz ve aslinda kurulu duzeniniz varken sirf hayal icin yapiyorsaniz bunlari. Evet kizinizin hakkina giriyorsunuz bence.

2 buçuk yaşına bi çocuğun çok çok daha iyi bi hayattan daha çok anneye ihtiyacı var :110:. Ac kalmak gibi özel durumlar hariç tabi. Ama bi düşünsene. O yavru bi daha 2 buçuk yaşında olmayacak. 5 sene sonra seni balkonda beklemeyecek. İyi bakan biri varsa neden olmasın diyenlere katılmıyorum ben. Anne yahu bu anne. Ben oğlumun evin içinde yürüyüşunden tanırım ne işler çevirdiğini. Bazen işim oluyor oturma odasında tek başına oturduğunu gördüğüm zaman üzülüyorum. İşimi bırakıp yanına oturuyorum bende bi müddet. Mutlu oluyor. Bilmiyorum abartıyor muyum ama anne baba olmak böyle bişi sanki. Bizim fedakarlıgimiza en muhtac olduklari dönem. Sana hayallerini at çöpe diyemem ama bence erteleyebilirsin. Bi çocuk için yıllarını harcayıp, hastahane önlerinde dilenen kadınlarin kucağında ki çocuklara imrenen kadınlar tanıyorum... Bilmiyorum anlatabildim mi demek istediğimi...
Kesinlikle harfiyen katiliyorum

KPSS için dershaneye sadece birinin gitmesi fikrini veren arkadaşa tamamen katılıyorum. Dershanenin avantajı cozemedigin soruları cozdurup sana anlatacak birilerinin olması. Konu çalışmak için dershane bence şart değil. Çok sağlam hocaların video dersleri var internette, dershaneye giderken bile izlediklerim oldu. Evde konu video izleyip testlerinizi çözün, haftasonu kursa kim gidecekse o düzenli defter tutsun ve çözülemeyen soruları güzelce cozdurup eve gelip diğer ese anlatsın.
KPSS dediğin bir dipsiz kuyu, bir sene dershanede surunup, evde videolarla pekistirip, bolumunun kurbanı olup 85ile atanamamakta var :KK14:

Bence dershane yoğunluğuyla geçecek olan en fazla 1 sene olduğuna göre bu kızınız için bir haksızlık ya da kayıp olmaz.Sonuçta bide kazanma ihtimaliniz var ki 1 yılınızı harcayarak bütün ömrünüzü istediğiniz gibi geçirebilirsiniz.

ikiniz de kesin atanacak mısınız o da var. ya birinizi başka birinizi başka şehre yollarlarsa ? 5te işten çıkmak, 2-3 gün fazla tatil yapmak için çocuğumu anneye en çok ihtiyaç duyduğu zamanlarda bensiz bırakmam ben olsam. ayrıca merak ediyorum dünyada başka hangi ülkede var acaba perşembe günkü bayram tatiline cuma mesai bitiminde girildiği ? bizim ülkemizin tatil sevdası beni öldürüyor :D 3-4 günlük bayram için 9-10 gün tatil ayarlayan başka bi ülke var mı... arife gününü yarım gün işgünü yap ya da ptesi salı çalışılsın arifede tüm gün tatil olsun ama ben hiç görmedim öyle yapıldığını

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. İkilemdeydim yine de akşam gidip konuştuk,dersler ya haftasonları 8:30-11:00 arasıymış ya da hafta içi 2 gün saat 19:30-22:00 arasıymış. Biz eşimle,haftasonumuz yine kızımızın olsun diye hafta içi olana kayıt olduk. Dersler ekim ortalarında başlayacakmış,sanırım mayısta bitiyormuş,sonra da hep denemeler yapılacakmış. Alan dersi olmadığı için saatleri uygun, tereddütüm kalmadı :KK16:

Bu tamamen sizin karariniz.
Bir seylere sahip olmak icin mutlaka fedakarlik yapmak gerekiyor.
Haftasonu ders saatlerini ogrenin tum gun degildir belki.
Kursun sonrasinda cocugunuza zaman ayirirsiniz.

Ben her zaman şunu derim mutlu anne baba mutlı çocuğa sebep :) onunla beraberken daha çok ilgilenirsiniz en azından
Memur olmanız onun grleceği için de iyi olur ayrıca

Ben yapamazdım
1 yaşına gelince süt iznim bitecek diye korkuyorum şimdiden

Cocuga daha iyi bir gelecek sunabilmeniz icin isiniz onemli. Sonucta bu kursta 10 sene degil ya.bence gidin. Dramatize edecek bir durum yok

Back
X