• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayaldi gerçek oldu

sonmuralp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2012
138
3
46
Ordu
evet gerçekten hayaldi gerçek oldu sonunda bu evden taşınıyorum şuan o kadar mutluyum ki eşim beni anladı beni dinledi ve gidiyoruz bu evden bundan sonra sadece eşim ben ve oğlum başka kimse olmayacak..........

evet gerçekten hayaldi gerçek oldu sonunda bu evden taşınıyorum şuan o kadar mutluyum ki eşim beni anladı beni dinledi ve gidiyoruz bu evden bundan sonra sadece eşim ben ve oğlum başka kimse olmayacak..........

gözün aydın canım darısı inşşallah benim başıma

İnşallah sonradan da başka sorunlar çıkmaz canım
Çok sevindim adına
Mutluluk size hediyem olsun :70::69:

gözünüz aydın olsun...
eşinizi nasıl ikna ettiniz merak ettim doğrusu....

gözünüzaydın,hakkınızda hayırlısı olsun
darısı bana olsun inşallahhhhhhhhhhhh:31:

gözünüz aydın olsun...
Eşinizi nasıl ikna ettiniz merak ettim doğrusu....
sağol canım.....
Ince ince sabırla desem en kısa ve öz cevabım olur aslında.... Ben 2,5 yıllık evliyim eşimle görücü usulu evlendim başta kabul ettim yaşamayı ne olur ki bizde yaşlanacağız dedim ama evliliğimin ilk haftası dank etti ilk sene sürekli tartıştım eşimle ayrı eve taşınalım diye hatta burayada çok konu açmışımdır ayrı ev istiyorum diye ama baktım olmuyor yavaş yavaş eşimin beynine kazıdım ayrı ev fikrini güzel yönlerini göstermeye çalıştım birşey istesek de yapamasak bak ayrı evimiz olsa yapardık dedim ben genelde büyükleri bahane ettim kv mi asla eşime kötülemedim

gözünaydın canım. mutluluğun daim olsun. ben de 6 aydır kendi evimdeyim. nasıl bir rahatlık anlatamam. dünya varmış.

gözünaydın canım. Mutluluğun daim olsun. Ben de 6 aydır kendi evimdeyim. Nasıl bir rahatlık anlatamam. Dünya varmış.
sağol canım 2 gündür bende eşimle ev aradım bulduk sonunda bugün yarın temizlemeye gidecem kv ile inşallah da en kısa zamanda taşınacam

Evimi buldum temizledim şimdi eşya krizi çıktı ben düğünümde alınan koltuk takımını götürmek isterken kv kendi eski takımlarını vermek istiyor ya ben ne yapacam eski takımları sırf inadına beni gidiyor diye yapıyor zaten ev temizlerken de sürekli laf soktu oğlumu benden uzaklaştırıyon diye

Back
X