- 29 Ekim 2025
- 28
- 4
- 1
- 24
- Konu Sahibi sevimli _tavsan
-
Hayırlısı olsun bakalım varmı sızde de bısılerBende bunda gördüm zaten diğerinde hiç göremedim
Var çok şükür tüp bebek annesi olacağım Allah nasip ederseHayırlısı olsun bakalım varmı sızde de bısıler
Yaa canım benım hayırlı olsun kac aylıkVar çok şükür tüp bebek annesi olacağım Allah nasip ederse
Daha yeniyizYaa canım benım hayırlı olsun kac aylık
Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın insallah canımDaha yeniyiz5 haftalık 3 kasımda kese görme var Allah nasip ederse
Amiiiinnn inşallahAllah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın insallah canım
Bence var canım. Bu kaset testler kolay kolay çıkarmıyor çünkü
Ben göremedimDun yaptıgım kaset testı dıgerı bugun yaptım varmı
Adet olmam lazımdı dun olmadım bır gun gecıktı sankı hayalet beyaz cızgı var ama zor gorunuyor cıplak gözle bile adet oldum sanıyorum bakıyorum peceteyle sılıyorum kahverengı lekelenme oluyor hepBen göremedim
Stres etkilemiş olabilir adet tarihiniziAdet olmam lazımdı dun olmadım bır gun gecıktı sankı hayalet beyaz cızgı var ama zor gorunuyor cıplak gözle bile adet oldum sanıyorum bakıyorum peceteyle sılıyorum kahverengı lekelenme oluyor hep
Ama zaten ben dusunmuyorum cocuk olsun dıye bakmıyorum yanı ıkı tane kızım var 2 bucuk yasında bırıde 6 aylık dahaStres etkilemiş olabilir adet tarihinizi
Yani çıplak gözle bile zor görünüyor diyorsunuz sizi çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bende yaşadım herkese görmüyor musun çizgiyi diyordum
Ama pozitif olsa böyle ikilemde bırakmıyor
Canım gönderdiğin resimde gözükmüyor yok gibi. Bu kahverengi leke adet gelecekte sen stresten getirtmiyorsun gibiAllah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın insallah canım
Kafama da takmıyorum ama pekCanım gönderdiğin resimde gözükmüyor yok gibi. Bu kahverengi leke adet gelecekte sen stresten getirtmiyorsun gibi
Golge gıbı bısı var ama anlamadım zaten ayın üçüne randevu aldım gıdecem kan verecemCanım gönderdiğin resimde gözükmüyor yok gibi. Bu kahverengi leke adet gelecekte sen stresten getirtmiyorsun gibi
Acilden de verebilirsin canımGolge gıbı bısı var ama anlamadım zaten ayın üçüne randevu aldım gıdecem kan verecem
Bızım burda yapmıyorlar gogus hasasiyetım de var adet olurken benım belırtım olmaz asla agrı felan hamıleyken oluyor genelde az once pizza yedım bıraz sonra kokusundan midem bulandı ögürdüm yaniAcilden de verebilirsin canım
Acaba gec döllenme mi o zaman da cıkmazmıs testteAcilden de verebilirsin canım
Canım her ay düzenlimiydi adetinAcaba gec döllenme mi o zaman da cıkmazmıs testte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?