- 29 Ekim 2025
- 19
- 4
- 1
- 24
- Konu Sahibi sevimli _tavsan
-
Kaçıncı dakikada çıktı bir de hangi marka. Kaset testler hassas değil pek normalde çıktıysa ilk dakikalarda var gibi duruyorArakadaslar bugun adet olmam lazımdı ama olmadım 6 gun önce de adet oldum sandım bır kac saat kanamam oldu kesıldı ılk defa basıma geldı ertesı gun az bısı oldu kanama oldu daha olmadı bır ıkı gun sonra kahverengı akıntım oldu hala oluyor ara ara peceteyle sılınce felan gelıyor hamılelık varmı sızce bakar mısınız testıme bugun de bel agrısı hafıf karın kasık agrım var boyle sızce hamılemıyım testı bugun yaptım kanamadan sonra yaptım negatftı bugun yapınca hayalet cızgı gıbı bısı var ben mı yanılıyorum
15 dkda felan cıktı herhalde sıldım kuruma cızgısınolamaz herhalde albi test markası bu aradaKaçıncı dakikada çıktı bir de hangi marka. Kaset testler hassas değil pek normalde çıktıysa ilk dakikalarda var gibi duruyor
Kuruma çizgisi gri olur pembe duruyor çizgi15 dkda felan cıktı herhalde sıldım kuruma cızgısınolamaz herhalde albi test markası bu arada
Var dıyorsunuz yaniKuruma çizgisi gri olur pembe duruyor çizgiyarın sabah ilk idrarla deneyin
Bence var canım. Bu kaset testler kolay kolay çıkarmıyor çünküVar dıyorsunuz yani
Insallah yoktur ya daha 7 aylık bebegım varBence var canım. Bu kaset testler kolay kolay çıkarmıyor çünkü
Ay öyle demeyin ya. Anlıyorum süreç zor yorgunsunuz muhtemelen ama hayırlısını dileyin. Yarın sabah tekrar bi yapın atın bakalımInsallah yoktur ya daha 7 aylık bebegım varbıde 2 bucuk yasında kızım var ıksıde kız
2 bucuktan sonra yaparım anca testı suan elımde yok esım gelırken alacak hayırlısı tabı de korkuyorum canım ya hayalım uc cocuk ıstıyorum ama daha erken 5 yıl sonra felan dusunuyorumAy öyle demeyin ya. Anlıyorum süreç zor yorgunsunuz muhtemelen ama hayırlısını dileyin. Yarın sabah tekrar bi yapın atın bakalım
Ben bıle zor goruyorum canım normal baya baya sılık cunkuBen göremedim ama ya
Haklısın haklısın anlıyorum dur bakalım yanılıyorumdur belki yani ben pembe çizgi görüyo gibiyim ama bak bir arkadaş görmemiş mesela2 bucuktan sonra yaparım anca testı suan elımde yok esım gelırken alacak hayırlısı tabı de korkuyorum canım ya hayalım uc cocuk ıstıyorum ama daha erken 5 yıl sonra felan dusunuyorum
Hayırlısı bakalım yarın bidaha deneyecem ben goruyorum ama bakınca fotoda zor gorunuyor evetHaklısın haklısın anlıyorum dur bakalım yanılıyorumdur belki yani ben pembe çizgi görüyo gibiyim ama bak bir arkadaş görmemiş mesela
15 dakikadan sonra çıkmış olması da belki yanıltıcıdır. Genelde ilk 5 dk bakın diyorlar yaBen bıle zor goruyorum canım normal baya baya sılık cunku
Hayırlısı canım yarın yıne deneyecemO zaman ihtimal var diyebilirim kaset testler pek yaniltmiyor bazı markalar dışında. Albi markadan ben hiç yanlış sonuç görmedim... İnşallah istediğiniz sonucu alırsınız
Bakalım yarın yıne deneyecem15 dakikadan sonra çıkmış olması da belki yanıltıcıdır. Genelde ilk 5 dk bakın diyorlar ya
Kuruma çizgisi gri olur pembe duruyor çizgiyarın sabah ilk idrarla deneyin
Bende bunda gördüm zaten diğerinde hiç göremedimSankı burda azıcık daha net bana mı oyle gelıyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?