- Konu Sahibi sevimli _tavsan
-
Psikolojik olabilir mi bilemedim ki canım ayBızım burda yapmıyorlar gogus hasasiyetım de var adet olurken benım belırtım olmaz asla agrı felan hamıleyken oluyor genelde az once pizza yedım bıraz sonra kokusundan midem bulandı ögürdüm yani
Adete uc gun önce test yaptım negatıf fıye cope attım ona baktım onda hafıf pembe silik cızgı var ama kuruma czıgısı mi atıyım sende bakPsikolojik olabilir mi bilemedim ki canım ay
Evet hatta bır ıkı gun erken olurdumCanım her ay düzenlimiydi adetin
Pembe değil bu kuruma çizgisi sanki canımAdete uc gun önce test yaptım negatıf fıye cope attım ona baktım onda hafıf pembe silik cızgı var ama kuruma czıgısı mi atıyım sende bak
Evet hatta bır ıkı gun erken olurdum
Anladımm canımPembe değil bu kuruma çizgisi sanki canım
Bir testım daha var ne zaman yapsam acaba albi test erken gebelık testı degıl amaPembe değil bu kuruma çizgisi sanki canım
Sabah ilk idrarla yap zaten varsa kasette vardırBir testım daha var ne zaman yapsam acaba albi test erken gebelık testı degıl ama
Naptın canımBir testım daha var ne zaman yapsam acaba albi test erken gebelık testı degıl ama
Böyle varla yok arası bir yansıma görüyorum ama tam net değil. İnşallah hayırlısı olur hakkınızdaSizce 2ci çizgi varmı
Yapmadım valla pazartesıye randevu aldım gıdecem bakalım en ıyı sonuc kan verır yapsam mı testı bılemedımNaptın canım
Sabah ilk idrarla yap zaten varsa kasette vardır
Yook canım sanmam. 4 gün çok yani olsaydı çıkardı sen olmadıkça stres yapıp iyice geciktirdin bence4 gun geciktim boyle cikti canim gec döllenme olabilir mi artar mi sence
Bence olabilir canım referans dışı diyor demek ki şüpheli senin bi kaç gün sonra tekrar kan vermen gerek yükselme varsa hayırlı olsun4 gun geciktim boyle cikti canim gec döllenme olabilir mi artar mi sence
Yarina doktor randevum vardi gidecem bakalimBence olabilir canım referans dışı diyor demek ki şüpheli senin bi kaç gün sonra tekrar kan vermen gerek yükselme varsa hayırlı olsun
Yarin doktora cikacam bakalimYook canım sanmam. 4 gün çok yani olsaydı çıkardı sen olmadıkça stres yapıp iyice geciktirdin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?