tubaoguz Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2023 13 5 1 31 19 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi tubaoguz #21 oznuurr1 .!.: Bunuda az once yaptim bende sen golge gorebiliyormusun ben gordum biraz ama insan surekli bakmaktan hayal görüyor zannediyor Genişletmek için tıkla... Çok hafif canım benim 2 .3 gün sonra tekrar yap mesala ben deöyle yapacam. Zaten cuma reglı günüm. Belki çok küçüktür
oznuurr1 .!.: Bunuda az once yaptim bende sen golge gorebiliyormusun ben gordum biraz ama insan surekli bakmaktan hayal görüyor zannediyor Genişletmek için tıkla... Çok hafif canım benim 2 .3 gün sonra tekrar yap mesala ben deöyle yapacam. Zaten cuma reglı günüm. Belki çok küçüktür
nurbanu7 Guru Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 9.567 6.932 398 36 istanbul 20 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi tubaoguz #22 tubaoguz .!.: Bilmiyorum kuzum valla ilk beş dakika da cıktı ama .oladabilir tabi. Hayırlısı olsun adetin geçmesini bekleyecem. Allah buyuk belki de mucizemiz gelecek. Aslında 4 kez ilişkim oldu .oldu mu olmadı mı bilmiyorum. Bu ay çok birliktelik de olmadı Genişletmek için tıkla... Allah en hayırlısını bilir inşallah nasipse gelir kafana takmayı bıraktığın zaman hamile kalıyorsun :)
tubaoguz .!.: Bilmiyorum kuzum valla ilk beş dakika da cıktı ama .oladabilir tabi. Hayırlısı olsun adetin geçmesini bekleyecem. Allah buyuk belki de mucizemiz gelecek. Aslında 4 kez ilişkim oldu .oldu mu olmadı mı bilmiyorum. Bu ay çok birliktelik de olmadı Genişletmek için tıkla... Allah en hayırlısını bilir inşallah nasipse gelir kafana takmayı bıraktığın zaman hamile kalıyorsun :)
tubaoguz Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2023 13 5 1 31 21 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi tubaoguz #23 Ece senay .!.: Bu test pozitif. benim de böyle hayaletti benden hariç kimse görmüyordu gerçekten hamileymişim Hakkınızda hayırlısı Genişletmek için tıkla... Bata 1 gün kala yaptım testim koyulastı sizce hamile olabilir miyim hala inanamiyorum az önce kan testi verdim. ❤mucize eğer olursam Eklentiler 20231221_085804.webp 16,3 KB · Görüntüleme: 87
Ece senay .!.: Bu test pozitif. benim de böyle hayaletti benden hariç kimse görmüyordu gerçekten hamileymişim Hakkınızda hayırlısı Genişletmek için tıkla... Bata 1 gün kala yaptım testim koyulastı sizce hamile olabilir miyim hala inanamiyorum az önce kan testi verdim. ❤mucize eğer olursam
G Gamzecan123 Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2015 152 172 103 35 21 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi tubaoguz #24 tubaoguz .!.: Bata 1 gün kala yaptım testim koyulastı sizce hamile olabilir miyim hala inanamiyorum az önce kan testi verdim. ❤mucize eğer olursam Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun çok net görünüyor bence bir kan testi de verin
tubaoguz .!.: Bata 1 gün kala yaptım testim koyulastı sizce hamile olabilir miyim hala inanamiyorum az önce kan testi verdim. ❤mucize eğer olursam Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun çok net görünüyor bence bir kan testi de verin
tubaoguz Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2023 13 5 1 31 21 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi tubaoguz #25 Gamzecan123 .!.: Hayırlı olsun çok net görünüyor bence bir kan testi de verin Genişletmek için tıkla... Verdim canım benim beta 118 cıktı henüz çok küçük ❤çok şükür rabbime .rabbim gönülden kalpten isteyen herkese nasip etsin inşallah
Gamzecan123 .!.: Hayırlı olsun çok net görünüyor bence bir kan testi de verin Genişletmek için tıkla... Verdim canım benim beta 118 cıktı henüz çok küçük ❤çok şükür rabbime .rabbim gönülden kalpten isteyen herkese nasip etsin inşallah
G Gamzecan123 Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2015 152 172 103 35 23 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi tubaoguz #26 tubaoguz .!.: Verdim canım benim beta 118 cıktı henüz çok küçük ❤çok şükür rabbime .rabbim gönülden kalpten isteyen herkese nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun, sağlıkla gelişip büyüsün
tubaoguz .!.: Verdim canım benim beta 118 cıktı henüz çok küçük ❤çok şükür rabbime .rabbim gönülden kalpten isteyen herkese nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun, sağlıkla gelişip büyüsün
tubaoguz Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2023 13 5 1 31 23 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi tubaoguz #27 Gamzecan123 .!.: Hayırlı olsun, sağlıkla gelişip büyüsün Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim canım benim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ❤
Gamzecan123 .!.: Hayırlı olsun, sağlıkla gelişip büyüsün Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim canım benim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ❤