Hayalet cizgi uzmanlari bakabilir mi testime

Aren520

🧚‍♀️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2022
144
235
18
Adetime 4 gün var belirtilerden kasık ağrısı ve ara sıra batma hissediyorum bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım sanki silik bir çizgi gördüm gibi ya da bana mı öyle geldi bakar mısınız

Eklentiler

• 20230111_134456.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 1.775
Adetime 4 gün var belirtilerden kasık ağrısı ve ara sıra batma hissediyorum bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım sanki silik bir çizgi gördüm gibi ya da bana mı öyle geldi bakar mısınız
Canım seni üzmek istemem ama bu test yalancı pozitif çıkarıyor burada ki herkes aynı dertten muzdarip istersen yarın kaset test ile tekrarla inşallah vardır hayırlısıyla

Canım seni üzmek istemem ama bu test yalancı pozitif çıkarıyor burada ki herkes aynı dertten muzdarip istersen yarın kaset test ile tekrarla inşallah vardır hayırlısıyla
İnşallah rabbim isteyen herkese versin hayırlısıyla dediğiniz gibi sabredebilirsem adet günü yapayım sabredemezsem yarın yapayım kaset test ile

Ben dün bu test yüzünden hastaneye gittim adete üç vardı okdr belli bir çizgi vardiki ama kan testi negatif ve dün gece adet oldum daha vardı günüm aşırı derecede kanamam var.rabbim yüzünü güldürsun umarım vardır amin

Çok hafif var gibi bir şey ama idrar testine çok da güvenmemek gerek. Hakkında hayırlısı olsun

Amin inşallah hepimizin rabbim hayırla verir tez zamanda
Çok hafif var gibi bir şey ama idrar testine çok da güvenmemek gerek. Hakkında hayırlısı olsun
Evet yine de heyecanlanıyor insan amin hayırlısı inşallah teşekkür ederim

Adet en az 5-6 gün geçmesi lazım ki testte çıksın. Ben 2 gün geçtikten sonra yaptım negatif çıktı 1 hafta sonra bidaha yaptım pozitif çıktı

Kızlar merhaba ben de dayanamayıp reglime 6 gün kala test yapanlardanım maalesef. Reglime şuan iki gün var, eklediğim fotoğraf 6 gün kala yaptığım teste ait sizce var mı bir şeyler çok soluk bir şey gördüm gibi ama görmek istediğim içinmiş gibi geliyor danışmak istedim

Eklentiler

• D33B86E7-699E-4356-9BA0-98C82E16C217.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 1.289
Testi tekrarlayın mümkünse bir de kaset test ile deneyin

Gördüm canım ama bana da pozitif göstermişti çıkmamıştı, erken gebelik testlerine güvenip umutlanma geçince adetin kaset test al yap
Evet canım haklısın ben de çok emin olamadım umutlanmamak en doğrusu isteyen herkese en doğru ve sağlıklı şekilde nasip olsun inşallah bekleyeceğiz artık

Kızlar tekrardan merhaba, normalde bugün adet olmam lazım ama dün kasık dahil tüm ağrılarım pat diye kesildi. Şişliğim indi sanki adet olup bitmiş gibiyim hiçbir ağrım belirtim yok sadece hafif göğüslerimde hassasiyet ve çokça gaz durumum var, akıntım da yok. Normalde günü gününe adet olurum saat gibidir ve ciddi sancı ve akıntı yaşarım. Bu durum sizce normal mi bir de bugün test yapayım mı sizce yoksa bekleyeyim mi biraz daha ?

Merhaba, ben de sizinle aynı durumda gibitim.Adetten 2 hafata önce acayip göğüs hassasiyetim oldu, 10 gün kadar sürdü.Bat günüm yarın bişeyler hissediyorum ama şimdi gebelik testi yapsam mı acaba?Siz test yaptınız mı?sonuç nedir

Daha yapmadınm test:)

Merhaba ben dün tam günümde adet oldum maalesef ancak ben de göğüs hassasiyeti olmamıştı sadece kasık ağrısı vardı o da büyük ihtimal üşüttüğüm için oldu. Eğer sizde göğüs ağrısı varsa takip edin mutlaka çünkü göğüs ağrısıyla öğrenmiş çoğu kişi gebeliğini anladığım kadarıyla, şuan yaparsanız erken gebelik testinde de çıkıyor ama gecikmeyle öğrenmek daha doğru sonuç veriyor bildiğim kadarıyla, umarım güzel haberi alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…