Hayalet cizgi uzmanlari bakabilir mi testime

Maalesef ben de az önce adet oldum Halbuki 2 hafta önceki göğüs hassasiyetim daha önce hiç yaşamadığım bir şeydi. Adeti hissedince de koşa koşa gebelik testi aldım, negatif. Kısaca boş yere ümitlenmişim. Hayırlısı artık hepimiz için.

Bu test güvenilir diyorlar ama bende böyle çizgi görmüştüm regl oldum ama sizinki benimkinden daha pembe var gibi

Şimdi gördüm yorumunuzu çok üzgünüm banada böyle pozitif göstermişti

en kısa zamanda Allahım nasip etsin canım bu erken gebelik testlerini hiç sevmiyorum benide çok yanıltı
Aminn canım isteyen herkese Allah nasip etsin, geç olsun güç olmasın sağlıkla olsun inşallah en önemlisi o yanıltıcı evet en iyisi gecikmeyi beklemek ama insan sabredemiyor işte her zaman

Ben de bu ay kendimi çok dinledim galiba baya ümitlenmiştim ama olsun moral bozmak yok canım yeter ki sağlık olsun regl olabilmek bile nimet öyle düşün, Allah en doğru zamanda nasip eder inşallah isteyen herkese

Evet canım yanıltıcı oldu benim için de en iyisi gecikmeyi beklemek insan psikolojik olarak da yıpranıyor
Yıpratmaz mı hepimizin siniri bu süreçte laçkalaşıyor habire silik görüp duruyoruz sonum hep hüsran.

Yıpratmaz mı hepimizin siniri bu süreçte laçkalaşıyor habire silik görüp duruyoruz sonum hep hüsran.
Aynen dediğiniz gibi silik görüp duruyoruz benim hala kafam bulanık. Regl oldum olmadan önce test yaptım pozitif olduktan sonra test yaptım yine belirgin pozitif kan verdim 2.30 bunaldım iyice

Evet öyle oluyor maalesef inanın 2 haftadır bu gece kesintisiz uyudum o da adet olduğum için kafam rahatladı sanırım ondan, ister istemez insan etkileniyor kendime yasaklıyorum artık erken gebelik testlerini

Aynen dediğiniz gibi silik görüp duruyoruz benim hala kafam bulanık. Regl oldum olmadan önce test yaptım pozitif olduktan sonra test yaptım yine belirgin pozitif kan verdim 2.30 bunaldım iyice
Merhaba, Regl olmanıza rağmen testler pozitif mi çıktı ? tam bilgim yok ama üzerine görme dedikler durum olabilir mi acaba ?

Merhaba, Regl olmanıza rağmen testler pozitif mi çıktı ? tam bilgim yok ama üzerine görme dedikler durum olabilir mi acaba ?
Geçen hafta çarşamba günü regl olmadan önce test yaptım belli belirsiz böyle çıktı

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-18-09-11-46-76_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 361
Sonra cuma günü sabahtan yaptım böyle çıktı ve akşamına regl oldum

Eklentiler

• IMG_20230116_132918.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 288
  • IMG_20230116_132835.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 251
Adetime 4 gün var belirtilerden kasık ağrısı ve ara sıra batma hissediyorum bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım sanki silik bir çizgi gördüm gibi ya da bana mı öyle geldi bakar mısınız
Öncelikle selâm ben yıllardır hep böyle böyle çok üzdüm kendimi isde hayaler çizgi gölge hatta karanlıkta flaş ışığı ile gözlerimi yorardim ama sonra bıraktım daha sonra aşılama yaptım tutmadı sonra tekrar tekrar kanlar verdim negatif ti ama hiç yılmadım dua etmekten hep bı umudum vardı ALLAH tan gece gunduz dua ettim sagolsunlar çevremde çok dua etti daha sonra bu ayda adetm gecikti ki benim adetlerim hep gecikirdi bayağı gecikirdi bu ayda gecikince önemsemedim 20 gün felan geçti hissettim bişe oldugunu eşime bana test al gel dedim akşam yaptım saniyesinde cift çizgi çıktı daha sonra kan verdim kanda da çıktı yani demem oki
herseyin bı zamanı var sabredin dua edin ALLAH HERKESE NASİP ETSİN

Geçen hafta çarşamba günü regl olmadan önce test yaptım belli belirsiz böyle çıktı
Çizgi var gibi ama regl olduktan sonra yaptığınız daha mı net ? bir de tekrar kan verip önceki değerin yükselip yükselmediğinden de gebelik anlaşılabiliyormuş bildiğim kadarıyla değer artıyorsa sağlıklı bir gebelik oluyormuş

Daha sonra salı günü sabah yaptım sonuç bu çıktı

Eklentiler

• IMG-20230117-WA0026.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 274
Valla bilmiyorum işte 2.30 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…