- 19 Şubat 2020
- 5.673
- 3.007
- 173
- 41
en kısa zamanda Allahım nasip etsin canım bu erken gebelik testlerini hiç sevmiyorum benide çok yanıltıAdet oldum canımen kısa
Maalesef ben de az önce adet oldumMerhaba ben dün tam günümde adet oldum maalesef ancak ben de göğüs hassasiyeti olmamıştı sadece kasık ağrısı vardı o da büyük ihtimal üşüttüğüm için oldu. Eğer sizde göğüs ağrısı varsa takip edin mutlaka çünkü göğüs ağrısıyla öğrenmiş çoğu kişi gebeliğini anladığım kadarıyla, şuan yaparsanız erken gebelik testinde de çıkıyor ama gecikmeyle öğrenmek daha doğru sonuç veriyor bildiğim kadarıyla, umarım güzel haberi alırsınız
Bu test güvenilir diyorlar ama bende böyle çizgi görmüştüm regl oldum ama sizinki benimkinden daha pembe var gibiKızlar merhaba ben de dayanamayıp reglime 6 gün kala test yapanlardanım maalesef. Reglime şuan iki gün var, eklediğim fotoğraf 6 gün kala yaptığım teste ait sizce var mı bir şeylerçok soluk bir şey gördüm gibi ama görmek istediğim içinmiş gibi geliyor danışmak istedim
Şimdi gördüm yorumunuzu çok üzgünümMaalesef ben de az önce adet oldumHalbuki 2 hafta önceki göğüs hassasiyetim daha önce hiç yaşamadığım bir şeydi. Adeti hissedince de koşa koşa gebelik testi aldım, negatif. Kısaca boş yere ümitlenmişim. Hayırlısı artık hepimiz için.
Aminn canım isteyen herkese Allah nasip etsin, geç olsun güç olmasın sağlıkla olsun inşallah en önemlisi oen kısa zamanda Allahım nasip etsin canım bu erken gebelik testlerini hiç sevmiyorum benide çok yanıltı
Ben de bu ay kendimi çok dinledim galiba baya ümitlenmiştim ama olsun moral bozmak yok canım yeter ki sağlık olsun regl olabilmek bile nimet öyle düşün, Allah en doğru zamanda nasip eder inşallah isteyen herkeseMaalesef ben de az önce adet oldumHalbuki 2 hafta önceki göğüs hassasiyetim daha önce hiç yaşamadığım bir şeydi. Adeti hissedince de koşa koşa gebelik testi aldım, negatif. Kısaca boş yere ümitlenmişim. Hayırlısı artık hepimiz için
Evet canım yanıltıcı oldu benim için deŞimdi gördüm yorumunuzu çok üzgünümbanada böyle pozitif göstermişti
Yıpratmaz mı hepimizin siniri bu süreçte laçkalaşıyor habire silik görüp duruyoruz sonum hep hüsran.Evet canım yanıltıcı oldu benim için deen iyisi gecikmeyi beklemek insan psikolojik olarak da yıpranıyor
Aynen dediğiniz gibi silik görüp duruyoruz benim hala kafam bulanık. Regl oldum olmadan önce test yaptım pozitif olduktan sonra test yaptım yine belirgin pozitif kan verdim 2.30 bunaldım iyiceYıpratmaz mı hepimizin siniri bu süreçte laçkalaşıyor habire silik görüp duruyoruz sonum hep hüsran.
Evet öyle oluyor maalesef inanın 2 haftadır bu gece kesintisiz uyudum o da adet olduğum için kafam rahatladı sanırım ondan, ister istemez insan etkileniyor kendime yasaklıyorum artık erken gebelik testleriniYıpratmaz mı hepimizin siniri bu süreçte laçkalaşıyor habire silik görüp duruyoruz sonum hep hüsran.
Merhaba, Regl olmanıza rağmen testler pozitif mi çıktı ? tam bilgim yok ama üzerine görme dedikler durum olabilir mi acaba ?Aynen dediğiniz gibi silik görüp duruyoruz benim hala kafam bulanık. Regl oldum olmadan önce test yaptım pozitif olduktan sonra test yaptım yine belirgin pozitif kan verdim 2.30 bunaldım iyice
Valla bilmiyorum ki. Testleri atıyım sizde bakın isterseniz Bi ben mi yanlış görüyorumMerhaba, Regl olmanıza rağmen testler pozitif mi çıktı ? tam bilgim yok ama üzerine görme dedikler durum olabilir mi acaba ?
Geçen hafta çarşamba günü regl olmadan önce test yaptım belli belirsiz böyle çıktıMerhaba, Regl olmanıza rağmen testler pozitif mi çıktı ? tam bilgim yok ama üzerine görme dedikler durum olabilir mi acaba ?
Sonra cuma günü sabahtan yaptım böyle çıktı ve akşamına regl oldumMerhaba, Regl olmanıza rağmen testler pozitif mi çıktı ? tam bilgim yok ama üzerine görme dedikler durum olabilir mi acaba ?
Öncelikle selâmAdetime 4 gün var belirtilerden kasık ağrısı ve ara sıra batma hissediyorum bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım sanki silik bir çizgi gördüm gibi ya da bana mı öyle geldi bakar mısınız
Çizgi var gibiGeçen hafta çarşamba günü regl olmadan önce test yaptım belli belirsiz böyle çıktı
Daha sonra salı günü sabah yaptım sonuç bu çıktıMerhaba, Regl olmanıza rağmen testler pozitif mi çıktı ? tam bilgim yok ama üzerine görme dedikler durum olabilir mi acaba ?
Şimdi gördüm canım baya net bir şekilde çıkmış aslında ya, ama doktor daha iyi teşhis edebilir tabi ben şimdi yanlış bir şey demek istememSonra cuma günü sabahtan yaptım böyle çıktı ve akşamına regl oldum
Valla bilmiyorum işte 2.30 çıktıÇizgi var gibiama regl olduktan sonra yaptığınız daha mı net ? bir de tekrar kan verip önceki değerin yükselip yükselmediğinden de gebelik anlaşılabiliyormuş bildiğim kadarıyla değer artıyorsa sağlıklı bir gebelik oluyormuş
Baya var gözüküyorDaha sonra salı günü sabah yaptım sonuç bu çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?