Ben sağlık ocağında kan verdim işte oda bsy diyemedi olmadı doktora kontrol ol dedi. İşin garibi ben bu zamana kadar hep kan testi verdim ve hep 2.30 çıktı. Regl oldum bitti ama sonrasında kasık ağrım bel ağrım çok olmaya başladığı için ben kaset test yapmıştım onda da en son attığım gibi çıkmıştı iştrŞimdi gördüm canım baya net bir şekilde çıkmış aslında ya, ama doktor daha iyi teşhis edebilir tabi ben şimdi yanlış bir şey demek istemem
Yaa maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahÖncelikle selâmben yıllardır hep böyle böyle çok üzdüm kendimi isde hayaler çizgi gölge hatta karanlıkta flaş ışığı ile gözlerimi yorardim ama sonra bıraktım daha sonra aşılama yaptım tutmadı sonra tekrar tekrar kanlar verdim negatif ti ama hiç yılmadım dua etmekten hep bı umudum vardı ALLAH tan gece gunduz dua ettim sagolsunlar çevremde çok dua etti daha sonra bu ayda adetm gecikti ki benim adetlerim hep gecikirdi bayağı gecikirdi bu ayda gecikince önemsemedim 20 gün felan geçti hissettim bişe oldugunu eşime bana test al gel dedim akşam yaptım saniyesinde cift çizgi çıktı daha sonra kan verdim kanda da çıktı yani demem oki
herseyin bı zamanı var sabredin dua edinALLAH HERKESE NASİP ETSİN
Evet bunu attığım herkes aa kesin var dedi ama kan sonucu negatif anlam veremiyorum neden böyle oldu?Baya var gözüküyor
Doktor daha net bir şey söyleyebilir canım sana senin için de daha çok rahatlar. Daha önce böyle oldu mu yoksa bu ay mı böyle oldun ?Ben sağlık ocağında kan verdim işte oda bsy diyemedi olmadı doktora kontrol ol dedi. İşin garibi ben bu zamana kadar hep kan testi verdim ve hep 2.30 çıktı. Regl oldum bitti ama sonrasında kasık ağrım bel ağrım çok olmaya başladığı için ben kaset test yapmıştım onda da en son attığım gibi çıkmıştı iştr
ALLAH yüce rabbim tum kalbimle diliyorum isdeyen dileyen hasret kalmış herkese nasip etsin inşallah aminnnYaa maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahtüm isteyenlere de en hayırlı zamanda gelsin, bizlere de dua edin lütfen hamiş duası kabul olurmuş
bliyorum canım ezcane benim sayemde testlerin hepsini satıyordu:) ama Allah en doğru zamanda veriyor biraz sabredelim yueterAminn canım isteyen herkese Allah nasip etsin, geç olsun güç olmasın sağlıkla olsun inşallah en önemlisi oyanıltıcı evet en iyisi gecikmeyi beklemek ama insan sabredemiyor işte her zaman
Ben de her seferinde başka bir eczaneye gidiyorum araya zaman girerse belki beni unuturlar diyebliyorum canım ezcane benim sayemde testlerin hepsini satıyordu:) ama Allah en doğru zamanda veriyor biraz sabredelim yueter
haha ya bende genelde iş yerinde yapıyorum, ezcane işe 20 saniyelik mesefade hemen aldırıp yapıyorum ,ama en son yaptıgım testi başka ezcaneden almıştım arkadaşıma:)Ben de her seferinde başka bir eczaneye gidiyorum araya zaman girerse belki beni unuturlar diyeinşallah sağlıkla birbirimize güzel haberlerimizi verelim
Daha önce böyle test yaptığımda hep negatifdiDoktor daha net bir şey söyleyebilir canım sana senin için de daha çok rahatlar. Daha önce böyle oldu mu yoksa bu ay mı böyle oldun ?
Ya bana bir şeyler var gibi geldi, bence yakın zamanda bir baktırın çok merak ettim durumunuzu çünkü sadece bir testiniz pozitif değil bir kaç testte pozitif görmüşsünüzDaha önce böyle test yaptığımda hep negatifdi
Çok yakınmış insanın sürekli alası gelir tabihaha ya bende genelde iş yerinde yapıyorum, ezcane işe 20 saniyelik mesefade hemen aldırıp yapıyorum ,ama en son yaptıgım testi başka ezcaneden almıştım arkadaşıma:)
Bugün ve yarın kaset test yapıyım sanada haber vereyimYa bana bir şeyler var gibi geldi, bence yakın zamanda bir baktırın çok merak ettim durumunuzu çünkü sadece bir testiniz pozitif değil bir kaç testte pozitif görmüşsünüz
Tamam canım bekleyeceğimBugün ve yarın kaset test yapıyım sanada haber vereyim
Bu testlere göre benim hamile olmam gerekiyor ama neden kan negatif anlamadımTamam canım bekleyeceğim
inşallah canım benim Allahım sanada nasip etsinnnÇok yakınmış insanın sürekli alası gelir tabiumarım bir gün böyle kıpkırmızı bir ikinci çizgi görürüz
Aa çok garip bir durum yaşamışsınız üstüne görme olmasın benim annemde hep hamileliğinde bildiğin regl olmuş bence biraz daha bekleyip tekrar kan verinAynen dediğiniz gibi silik görüp duruyoruz benim hala kafam bulanık. Regl oldum olmadan önce test yaptım pozitif olduktan sonra test yaptım yine belirgin pozitif kan verdim 2.30 bunaldım iyice
Valla bilmiyorum ki işte reglden sonra en son testim bu şekildeAa çok garip bir durum yaşamışsınız üstüne görme olmasın benim annemde hep hamileliğinde bildiğin regl olmuş bence biraz daha bekleyip tekrar kan verin
Testler kuruma çizgisi çıkarıyor ama regl olup böyle çıkarması da ilginç siz 4 gün sonra kan verin tekrar üstüne görme yaşıyor olabilirsinizValla bilmiyorum ki işte reglden sonra en son testim bu şekilde
Bakalım artık ne olucak bekleyip görücezTestler kuruma çizgisi çıkarıyor ama regl olup böyle çıkarması da ilginç siz 4 gün sonra kan verin tekrar üstüne görme yaşıyor olabilirsiniz
Haber vermeyi unutmayın merak ederimBakalım artık ne olucak bekleyip görücez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?