- 27 Ağustos 2022
- 555
- 629
- 33
- Konu Sahibi Mother Night
-
Böyle daha belli olmuş yaaaaEki Görüntüle 3241066 Eki Görüntüle 3241066
Bende fotoğrafla biraz oynadım şidi biraz daha belli erken gebelik testimiydi
Aynen hemen çıktı inanmadım ikinciyi yaptım onda da hayaleti çizgiMerhaba ben de gördüm, hemen mi çıktı
Ayy bende gordum ama inşallah Rabbım ın mucızesı sızınle beraberdırKızlar geçen ay 5 nisan da regl oldum 2 mayıs da tekrar regl olmam gerek 28 günde bir adet olurum. Tüp bebek denedim geçen ay genetikten sağlıklı embriyom gelmedi içimden test yapmak geldi her ay aynı umutla yeniden vazgeçmeden bekliyorum. Testini yorumlarsanız sevinirimEki Görüntüle 3241046
Aminnn Amınn inşallah kuzum net çizgi görmeden inanmıcam heralde öğrenir öğrenmez ilk buraya yazıcamAyy bende gordum ama inşallah Rabbım ın mucızesı sızınle beraberdır
Suan yanliş anlamadıysam gecen ay tup bebek tedavısı oldunuz bu ayda olusuna gore beklemedemıydınız ayy eger oyleyse Rabbımın mucızesı sızın adınıza cok sevınırımAminnn Amınn inşallah kuzum net çizgi görmeden inanmıcam heralde öğrenir öğrenmez ilk buraya yazıcam
İnşallah vardır. Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize. Gelişmeleri haber edinAynen hemen çıktı inanmadım ikinciyi yaptım onda da hayaleti çizgi
Yarın sabah ilk idrarla yaparsam daha net gözükür varsa tabi. Sonuç ne olursa yazarım ama dua edin lütfen çok ihtiyacım var bunaİnşallah vardır. Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize. Gelişmeleri haber edin
Mart ayında tüp bebek tedavisi oldum çatlatma iğnesi o zaman oldu en son. Sonra Ankara'ya genetiğe gönderdik embriyoları tam arefe gününde sağlıksız haberi geldi bayramım mahvoldu tabi transfere uygun görülmedi bende 5 Nisan'da regl olmuştum 28 günde bir olurum normalde günüm yarın dilerim doğrudur bu testlerSuan yanliş anlamadıysam gecen ay tup bebek tedavısı oldunuz bu ayda olusuna gore beklemedemıydınız ayy eger oyleyse Rabbımın mucızesı sızın adınıza cok sevınırım
Yakın bır zmnda catlatma ıgnesı fılan olmadınız demi
Canım sımdı tekrarlasana saat farkı bile cızgıyı netlestırıyor bu sefer farklı testle dene eger nobetcı eczane varsaMart ayında tüp bebek tedavisi oldum çatlatma iğnesi o zaman oldu en son. Sonra Ankara'ya genetiğe gönderdik embriyoları tam arefe gününde sağlıksız haberi geldi bayramım mahvoldu tabi transfere uygun görülmedi bende 5 Nisan'da regl olmuştum 28 günde bir olurum normalde günüm yarın dilerim doğrudur bu testler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?