Hayâlet çizgi uzmanları

Mother Night

I hope
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2022
555
629
33
Kızlar geçen ay 5 nisan da regl oldum 2 mayıs da tekrar regl olmam gerek 28 günde bir adet olurum. Tüp bebek denedim geçen ay genetikten sağlıklı embriyom gelmedi içimden test yapmak geldi her ay aynı umutla yeniden vazgeçmeden bekliyorum. Testini yorumlarsanız sevinirim

Çok teşekkür ederim güzel temennilerin için canım benim her zaman dualarım sizinle allahım hayırlısıyla inşallah isteyen herkese sağ salim sağlıklı bir evlat nasip etsin özelliklede senin için canım bol bol dua edicem.

Kızlar ben hâlâ regl olmadım bugün tekrar test yaptım ama kuruma çizgisi oldu lanet testler de kuruma çizgisi neden olur ya bu bile heycanlandırıyor ama biliyorum ki kuruma çizgisiEki Görüntüle 3243444
Canım labaquick markanın genelde kuruma çizgisi olmuyor. Birde onunla denesene. Ayy inşallah vardır dualarım hep seninle

Allah razı olsun güzel anne. Çok teşekkür ederim özel duan ❤❤

Benim testimide yorumlarmisiniz birsey var mi bat yarin
Yumurtlamanin 12. Günü
İnce bir çizgi var ama Bu testte yok gibi görünüyor. Hemen mi çıktı çizginiz yoksa yarım saati geçti mi? Yumurtlama zamanına göre değilde adet gününüze kadar en son girdiğiniz korunmasız ilişkiden 15 gün geçmesi gerekiyor çıkması için. O şekilde hesaplayın. Bu teste olmayıp 3,4 gün sonra ki testte çıkabilir

Canım adet oldun mu merak ettim seni
Oldum canım bugün 5. Günün hatta benim işim çok zor bugün doktara gittim moralim çok bozuldu hamile kalsam bile düşükle sonuçlanıyor ve böyle de devam edecek miş genetik sorundan dolayı tüp bebek ile havuz yöntemi yaptırmam lazım oda çok fazla para ne yapıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…