Hayalet cizgi

mmhtppp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2016
220
64
98
31
Kizlarrr sabahtan beri dusunuyorum bi sonuca varamadim
Adetime 6 gun var sabah test yaptim cokkk cokk silik bi hayalet cizgi cikti sonra dayanamadim erken gebelik testi almaya gittim ama onda ikinci cizgiyi goremedim kafam cok karisti biraz midemde bulanma var o da beni dusunduruyo..kendimi kaptirmak istemiyorum ama icimde bi umutta oldu sizce test hatali olabilir mi boyle bisey yasayan var mi

Mide bulantısı öyle hemen olmuyor canım adet geçiyor 2 hafta hatta 3 hafta sonra başlıyor.. psikolojik olabilir lütfen adetin geçmeden test yapma heyecanını anlayabiliyorum bütün kalbimle ama hayal kırıklığına uğramanı istemem lütfen beni yanlış anlama

Yok canim anliyorum ama ben bundn oncede hamile kaldim adetime 5 gun varken iste midem eksiyodu ki benim midem hic bulanmaz bu yuzden acaba mi dedim evet hayal kirikligi yasamak istemiyorum belkide test bozuktur

Yok canim anliyorum ama ben bundn oncede hamile kaldim adetime 5 gun varken iste midem eksiyodu ki benim midem hic bulanmaz bu yuzden acaba mi dedim evet hayal kirikligi yasamak istemiyorum belkide test bozuktur
Stres ve üzüntü senin yararına olmaz bunu biliyorsun heleki bebişin seninleyse bu gerilimin onu daha çok etkiliyor bunuda biliyorsun.. o yüzden lütfen adet zamanını bekle bak az kalmış zaten biliyorum 1 gün bile geçse insan sürekli kendini dinliyor ama hamile kaldığının en önemli belirtisi adet gecikmesi.. o yüzden ben beklemen ve bu zaman zarfında bol bol dua etmen taraftarıyım canım

Dogru diyosun canim cook dua ediyorum ama duadan baska yapcak baska bisey yok insallah hamileyimdir Allah isteyen herkese versin insallah

Dogru diyosun canim cook dua ediyorum ama duadan baska yapcak baska bisey yok insallah hamileyimdir Allah isteyen herkese versin insallah
Allahım tez zamanda bebeğine kavuştursun canım seni ve isteyen herkesi.. beklemek çok zor İnan bütün kalbimle seni öyle iyi anlıyorumki.. bebeğime kavuşmam 4 yılımı aldı Rabbim izin verirse kucağıma almama 2 ay kaldı.. Allah herkese yaşatsın bu duyguuyu

Amin canimm insallah saglicakla kucagina alirsin bebegini
Ben ilk bebegimde kurtaj oldum canim 7 haftaliktim bebegimin kalbi gelismemisti aldilar agustos ayinda o yuzden insan daha bi sabirsizlaniyo Allah kimseye yasatmasin cok zorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…