- 1 Nisan 2015
- 3.241
- 4.629
- 333
- Konu Sahibi patisserieyumyum
-
Bende çok silik bir çizgi gibi gördüm sanki umarım vardırMerhaba adetime 1 hafta var bugün öğleden sonra test yaptım. Erken gebelik testi aldım onunla yaptım hayalet bir çizgi görüyorum ben sizde goruyormusunuz. Ayrıca bu erken gebelik testleri adetten 1 hafta veya 6 gün öncesine kadar %99.8 doğruluk demiyor mu olsaydı daha belirgin bir çizgi olurdu değil mi. Çarşamba tekrarlayacağım testi. Telefonun kamerası gözlerimden daha net sanırım teste ilk.baktigimda hayalet çizgiyi gördüm sonra görmek istediğim için görüyorum sanırım dedim
Kutusunu herşeyi attım öyle mi diyor ya ben onu olacağın adetten 6 gün önce diye anlamıştımAdet gecikmesinden 6 gün diyor. Yani adetinizden 5 gün. 1 hafta fazla erken bence.
En alttakinde gölge var gibi sanki
Ben de yeni aldım altına bi grafik eklemişler, 6 günü regl gecikmesinin 1.gününden sayıyorlar. Kandırıklandık :))Kutusunu herşeyi attım öyle mi diyor ya ben onu olacağın adetten 6 gün önce diye anlamıştım
Ahh bu sabırsızlık tezcanlilik öldürecek. İki gün önce yumurtlamadan tam 1 hafta sonra inanılmaz kasık bel ve bacak agrim oldu hatta tekrar yumurtluyor olabilirmiyim bile dedim şüpheye düşünce dayanamadım bugün yaptımBende gölge görüyorum, lütfen sabırlı olun ve gününüzü bekleyinbir de belirtiniz var mı
Hepsinde çizgiyi gördüm ben inşallah vardır başka bir marka daha alıp deneyin onda da cıkıyorsa vardır ınsallahMerhaba adetime 1 hafta var bugün öğleden sonra test yaptım. Erken gebelik testi aldım onunla yaptım hayalet bir çizgi görüyorum ben sizde goruyormusunuz. Ayrıca bu erken gebelik testleri adetten 1 hafta veya 6 gün öncesine kadar %99.8 doğruluk demiyor mu olsaydı daha belirgin bir çizgi olurdu değil mi. Çarşamba tekrarlayacağım testi. Telefonun kamerası gözlerimden daha net sanırım teste ilk.baktigimda hayalet çizgiyi gördüm sonra görmek istediğim için görüyorum sanırım dedim
Yaa keşke kutusu ve herseyi atmasaydım:)Ben de yeni aldım altına bi grafik eklemişler, 6 günü regl gecikmesinin 1.gününden sayıyorlar. Kandırıklandık :))
Predictor mu bu atayım size ben dediğim yeriYaa keşke kutusu ve herseyi atmasaydım:)
Hayal görmüyorum dimi telefonda olmayan bisiyi çekemez herhaldeHepsinde çizgiyi gördüm ben inşallah vardır başka bir marka daha alıp deneyin onda da cıkıyorsa vardır ınsallah
Evet evet o canım hatta eczacı satarken arkasında 30 lira falan yazıyor du bu çok eski fiyat bu fiyat yaniltmasin dediPredictor mu bu atayım size ben dediğim yeri
Evet evet o canım hatta eczacı satarken arkasında 30 lira falan yazıyor du bu çok eski fiyat bu fiyat yaniltmasin dedi
Yok yok doğru göstermişler buna göre adete 5 gün kala yaparsan %76 doğrulukla sonuç veriyormuş ben 7 gün kala yaptım 2 gün sonra tekrar yapayım. Aynı bu testten almıştım.bendr bugün
Evet işte 6 gün önce deyince adetten 6 gün önce gibi anlaşılıyor da kelime oyunu yapmışlar biraz. Bence de 2 gün sonra deneyin, bat 16 benim de ben de Çarşamba yapıcamYok yok doğru göstermişler buna göre adete 5 gün kala yaparsan %76 doğrulukla sonuç veriyormuş ben 7 gün kala yaptım 2 gün sonra tekrar yapayım. Aynı bu testten almıştım.bendr bugün
Hayır siz yanlış anlamışsınız farkettiyseniz orda 1 adetin beklendiği gün sol tarafı da adetten önceki günler ifade ediyor 6nın altında da testin başlangıcı yazıyor ve adete 6 gün kala yapılan testin doğruluğu %76 dan başlandığı bildirilmiş.Testin doğruluğu adet gününe yaklaşıldıkça arttığı gösteriliyorEvet işte 6 gün önce deyince adetten 6 gün önce gibi anlaşılıyor da kelime oyunu yapmışlar biraz. Bence de 2 gün sonra deneyin, bat 16 benim de ben de Çarşamba yapıcam
Çok yakınız çarşamba haberleselim inşallahEvet işte 6 gün önce deyince adetten 6 gün önce gibi anlaşılıyor da kelime oyunu yapmışlar biraz. Bence de 2 gün sonra deneyin, bat 16 benim de ben de Çarşamba yapıcam
Adetin beklendiği ilk gün 1 olarak yazıyor. -6 olanla arasında 5 gün var. Adet gecikme gününü 1 olarak yazmışlar, oradan 6 gün oluyor yani. Zaten testin üstünde de adet gecikmesinden 6 gün önce diye küçük yazmışlar, adetten değil adet gecikmesinden baz alınıyor yaniEvet işte 6 gün önce deyince adetten 6 gün önce gibi anlaşılıyor da kelime oyunu yapmışlar biraz. Bence de 2 gün sonra deneyin, bat 16 benim de ben de Çarşamba yapıcam
Döngü 28 gün olarak görünüyor testte döngünün 24. Günü %76 dogruluk oranı var yani adetten öncesini gösteriyorAdetin beklendiği ilk gün 1 olarak yazıyor. -6 olanla arasında 5 gün var. Adet gecikme gününü 1 olarak yazmışlar, oradan 6 gün oluyor yani. Zaten testin üstünde de adet gecikmesinden 6 gün önce diye küçük yazmışlar, adetten değil adet gecikmesinden baz alınıyor yani
Ahahaja yok olmayan bişeyi göstermez ama farklı marka denemenizi önerirşmHayal görmüyorum dimi telefonda olmayan bisiyi çekemez herhaldeilk 3 dk da çıktı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?