- 1 Nisan 2015
- 3.241
- 4.629
- 333
- Konu Sahibi patisserieyumyum
-
Farklı bir marka daha aldım early test diye çarşamba onu yapacağımAhahaja yok olmayan bişeyi göstermez ama farklı marka denemenizi önerirşm
Adetten öncesini diyorum ben de ama 6 gün değil 5 gün işte :) satılırken 6 gün önce diye satılıyorlar yaDöngü 28 gün olarak görünüyor testte döngünün 24. Günü %76 dogruluk oranı var yani adetten öncesini gösteriyor
Bende de aynı 1 Ekim yumurtlama bugün erken gebelik testi yaptım negatif. Ama daha 5 gün var reglime yine de umut var yaHayalet bile yok. Boşuna o kadar belirti bekledim yumurtlama tarihimden eminim 1 Ekim ve tam 1 hafta sonra inanılmaz kasık agrim bel ve bacak agrim oldu kizimdada olmuştu. Ardından ara ara yoklayan küçük sızılar baş ağrısı tansiyon düşmesi vs hepsini hamilelige yormustum bugün 10. Gün yumurtalamadan olsaydı çıkardı. Bu kadar belirti peşinde olduğum için kendime kızıyorum ne diye adetin gecikmesini beklemezsem
Aynıyız canım senle hiç belli olmaz daha dur bakalım adet günü gelsin hele birBende de aynı 1 Ekim yumurtlama bugün erken gebelik testi yaptım negatif. Ama daha 5 gün var reglime yine de umut var ya
Aynen canım belli de olmaz. Yarın yapmayayım diyorum ama merakımdan yaparım herhalde muhtemelenAynıyız canım senle hiç belli olmaz daha dur bakalım adet günü gelsin hele bir
Yok benim için bitti 3 test yaptım başka da yapmam. Eşime sürpriz yapacaktım kendimce planlar yapmıştım ama artık geçti inşallah hamileyizdir bizi şaşırtır bebisler önümüzdeki hafta çok mutlu oluruz inşallahAynen canım belli de olmaz. Yarın yapmayayım diyorum ama merakımdan yaparım herhalde muhtemelen
Saçımı boyatacam bekleye bekleye bisi oldum neyse 1 hafta daha bekleyeyim artıkAynen canım belli de olmaz. Yarın yapmayayım diyorum ama merakımdan yaparım herhalde muhtemelen
Ben de hastayım ya bekliyorum bi 5 gün dahaSaçımı boyatacam bekleye bekleye bisi oldum neyse 1 hafta daha bekleyeyim artık
Geçmiş olsun canım bekle artık ıhlamur bal zencefil doğal atlatmaya çalışBen de hastayım ya bekliyorum bi 5 gün daha
Öyle yapıcamGeçmiş olsun canım bekle artık ıhlamur bal zencefil doğal atlatmaya çalış
Benimkine de bakabilir misinizMerhaba adetime 1 hafta var bugün öğleden sonra test yaptım. Erken gebelik testi aldım onunla yaptım hayalet bir çizgi görüyorum ben sizde goruyormusunuz. Ayrıca bu erken gebelik testleri adetten 1 hafta veya 6 gün öncesine kadar %99.8 doğruluk demiyor mu olsaydı daha belirgin bir çizgi olurdu değil mi. Çarşamba tekrarlayacağım testi. Telefonun kamerası gözlerimden daha net sanırım teste ilk.baktigimda hayalet çizgiyi gördüm sonra görmek istediğim için görüyorum sanırım dedim
sanki mavide görüyrum veya gölgemi bilem,yorum umutlandırmak istememHayalet bile yok. Boşuna o kadar belirti bekledim yumurtlama tarihimden eminim 1 Ekim ve tam 1 hafta sonra inanılmaz kasık agrim bel ve bacak agrim oldu kizimdada olmuştu. Ardından ara ara yoklayan küçük sızılar baş ağrısı tansiyon düşmesi vs hepsini hamilelige yormustum bugün 10. Gün yumurtalamadan olsaydı çıkardı. Bu kadar belirti peşinde olduğum için kendime kızıyorum ne diye adetin gecikmesini beklemezsem
Çıplak gözle görünmüyor canım fotoğrafta öyle çıkmış yoksa umutlanacaktım bendesanki mavide görüyrum veya gölgemi bilem,yorum umutlandırmak istemem
Biraz bulanık çıkmış resim ama görmüyorum canım ikinci çizgiyi fotoda çıkmıyor olabilir çıplak gözle görünüyormuyduBenimkine de bakabilir misiniz
Eki Görüntüle 3315988
Evet gözle görünüyor canımBiraz bulanık çıkmış resim ama görmüyorum canım ikinci çizgiyi fotoda çıkmıyor olabilir çıplak gözle görünüyormuydu
Ozaman tekrarla canim iki gün sonra eğer daha belirgin olursa oh bayramEvet gözle görünüyor canım
Aynen inşallah Rabbim nasip eder hepimizeOzaman tekrarla canim iki gün sonra eğer daha belirgin olursa oh bayram
Test yaptınızmı ?Aynen canım belli de olmaz. Yarın yapmayayım diyorum ama merakımdan yaparım herhalde muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?