Hayalet çizgiyi sadece ben mi görüyorum

Döngü 28 gün olarak görünüyor testte döngünün 24. Günü %76 dogruluk oranı var yani adetten öncesini gösteriyor
Adetten öncesini diyorum ben de ama 6 gün değil 5 gün işte :) satılırken 6 gün önce diye satılıyorlar ya

Buraya yazayım ilerde unutmayayım adetim 15 ekimde 4 gün kalmış 5 zannediyordum freely marka erken gebelik testi ve bebe kaset testi yaptım ikiside negatif. Resimlerinide atacağım buraya

Hayalet bile yok. Boşuna o kadar belirti bekledim yumurtlama tarihimden eminim 1 Ekim ve tam 1 hafta sonra inanılmaz kasık agrim bel ve bacak agrim oldu kizimdada olmuştu. Ardından ara ara yoklayan küçük sızılar baş ağrısı tansiyon düşmesi vs hepsini hamilelige yormustum bugün 10. Gün yumurtalamadan olsaydı çıkardı. Bu kadar belirti peşinde olduğum için kendime kızıyorum ne diye adetin gecikmesini beklemezsem

Eklentiler

• 20231011_093330.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 240
  • 20231011_093232.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 226
Bende de aynı 1 Ekim yumurtlama bugün erken gebelik testi yaptım negatif. Ama daha 5 gün var reglime yine de umut var ya

Aynen canım belli de olmaz. Yarın yapmayayım diyorum ama merakımdan yaparım herhalde muhtemelen
Yok benim için bitti 3 test yaptım başka da yapmam. Eşime sürpriz yapacaktım kendimce planlar yapmıştım ama artık geçti inşallah hamileyizdir bizi şaşırtır bebisler önümüzdeki hafta çok mutlu oluruz inşallah

Benimkine de bakabilir misiniz

sanki mavide görüyrum veya gölgemi bilem,yorum umutlandırmak istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…