Nasıl ınanırsın kı burdan konustugun bırılerıne .s
Benımde hıc arkadaşım yok burdan bı kaç kızla konusurum ama ne onlar benım ozelıme ıner ne ben onların .s
Apt. da hıc komsun yok mu?
Ailen yakın değil mi?
Hamilelerin gittiği kurslar vardır elbet onlara gıt ıstersen , ablam öyle yapmıştı ve baya çevresı oldu.
Ben çalıştığım ıcın bana arkadaşsızlığım pek rahtsızlık vermıyor. 2 tanede kedım var onlar benım herseyım zaten
Eşim ve kedılerım bana yetıyor.
Zaten doğurunca kımseyı ıstemıyeceksın emınım bebişinden hiçbir seye vaktın kalmayacak.
Canım ozaman ınternette zaman geçir ama asla kımseye ınanma . Gerçek dostlar bıle ınsanın sırtından vururken sanaldakıler napmasın.Nasil inandim bilmiyorum. Apartman aile apartmani, erken dogum riskim var disari cikmak ne kelime ayaga kalkamiyorum, kendi ailemle de gorusemiyoruz.
Canım ozaman ınternette zaman geçir ama asla kımseye ınanma . Gerçek dostlar bıle ınsanın sırtından vururken sanaldakıler napmasın.
Merhaba ablalarim kardeslerim. Sizden fikir almak icin degil icimi dokmek icin yaziyorum bu kez. Diger konularima bakarsaniz az cok nasil biri oldugumu anlarsiniz. Yaklasik bir iki aydir cok yalnizim. Hayatim her anlamda cok kotu gidiyor. Hic arkadasimin olmamasi da ustune eklenince sosyal medyaya sardim. Bi arkadas buldum kendime. Adi ipekti. Benimle hemen hemen ayni seyleri yasayan benim yaslarimda ikiz bebek annesiydi. Her konuda konusur destek olur fikir sorardik. Gece uyumadan hesabima son kez girerdim belki yazmistir diye. Her sabah uyansin da konusalim diye sabirsizlanirdim. Telefon elimden dusmuyordu. Esimle tartistigimiz bile oluyodu. Guvenme kimseye diyodu. Sacmalama diyodum. Gercek anlamda bi dost olmustu bana. Dun gece attigi up uzun mesajla yerle bir oldu herseyim. Meger yalanmis hersey. Bana anlattiklari etrafinda olan olaylarmis. İkiz annesi degilmis evli degilmis. Attigi bebek fotograflari kuzenleriymis. Ben kacarak evlendim. Oda kacmayi dusunuyomus sonradan pisman olmamak icin kacarak evlenen bayanlarla konusup fikir aliyomus. Bana yasattigi bu yalan vicdanini rahatsiz etmis o yuzden aciklamis. Beynimden vurulmusa dondum. Belki abarti dersiniz ama oturup agladim. Psikolojik olarak cokuktum iyice coktum. Gercekten dost bilmistim. Hala inanamiyorum. Bisey olmustur o yuzden boyle demek zorunda kalmistir diyorum. Gece dusunmekten uyuyamadim. Aklimdan bi an olsun cikmiyo. Sanki hayalet gibi bi anda geldi sonra kayboldu. Su hayatta kime guvendiysem hep yuz ustu kaldim. Bunu tekrar yasamak gercekten zor geldi. Neyse okudugunuz icin tesekkur ederim.
çok üzüldüm durumuna...neden ılla arkadas arıyorsunku...o bebiş bı gelsın bakalım arkadasa vakıt kalacak mı......hayatın artık evladın olacak....en azından epey bı sure....sonra işe gir cevre edın ınsan sosyalleştıkçe arkadasları oluyor sonucta
Annen kız kardeşin felan yokmuMerhaba ablalarim kardeslerim. Sizden fikir almak icin degil icimi dokmek icin yaziyorum bu kez. Diger konularima bakarsaniz az cok nasil biri oldugumu anlarsiniz. Yaklasik bir iki aydir cok yalnizim. Hayatim her anlamda cok kotu gidiyor. Hic arkadasimin olmamasi da ustune eklenince sosyal medyaya sardim. Bi arkadas buldum kendime. Adi ipekti. Benimle hemen hemen ayni seyleri yasayan benim yaslarimda ikiz bebek annesiydi. Her konuda konusur destek olur fikir sorardik. Gece uyumadan hesabima son kez girerdim belki yazmistir diye. Her sabah uyansin da konusalim diye sabirsizlanirdim. Telefon elimden dusmuyordu. Esimle tartistigimiz bile oluyodu. Guvenme kimseye diyodu. Sacmalama diyodum. Gercek anlamda bi dost olmustu bana. Dun gece attigi up uzun mesajla yerle bir oldu herseyim. Meger yalanmis hersey. Bana anlattiklari etrafinda olan olaylarmis. İkiz annesi degilmis evli degilmis. Attigi bebek fotograflari kuzenleriymis. Ben kacarak evlendim. Oda kacmayi dusunuyomus sonradan pisman olmamak icin kacarak evlenen bayanlarla konusup fikir aliyomus. Bana yasattigi bu yalan vicdanini rahatsiz etmis o yuzden aciklamis. Beynimden vurulmusa dondum. Belki abarti dersiniz ama oturup agladim. Psikolojik olarak cokuktum iyice coktum. Gercekten dost bilmistim. Hala inanamiyorum. Bisey olmustur o yuzden boyle demek zorunda kalmistir diyorum. Gece dusunmekten uyuyamadim. Aklimdan bi an olsun cikmiyo. Sanki hayalet gibi bi anda geldi sonra kayboldu. Su hayatta kime guvendiysem hep yuz ustu kaldim. Bunu tekrar yasamak gercekten zor geldi. Neyse okudugunuz icin tesekkur ederim.
Kiz kardesim yok annemle de sık sık gorusemiyoruzAnnen kız kardeşin felan yokmu
Neden uzaktalar miKiz kardesim yok annemle de sık sık gorusemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?