• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalet olarak mı kalmalı. .

kaldi2sene

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
973
1.127
113
38
Derdim şu ; ortaokul ve lise yıllarımda kardeşimden öte bi kız arkadaşım vardı. Onun bana benim de ona
Ona o kadar iyiliğimiz oldu ki.
Ailem de kendi kızları gibi gördüğü için çok benimsedi. Okuyamayacak durumda iken babam yardimci oldu . Neyse ne kadar yakın olduğumuzu anlayın işte. . Ailesi cok iyi insanlardi temiz insanlardi..
Sonra bi nedenle aramız bozuldu gitti. . Şu an hatırlamıyorum bile. . Araya öss ler sınavlar, evlilik derken hayat telaşı girdi unuttuk birbirimizi..
Aradan 6 yıl geçti. Şimdi onun çalıştığı okulu biliyorum ve konuşmak istiyorum. Okulunu arayıp. Sizce çok mu ayıp olur .
Terslenirmiyim.. Sonuçta o zamanlar ikimizde çocuktuk ama benim için çok değerli bi insandı hala da öyle. .
Ergenlik sendromu yüzünden saçma sapan koptuk. Ona tekrar ulaşmali miyim..

Aranızda çok ciddi sorunlar yoksa tabiki ulaşabilirsin.
Aslında onun size ulaşması lazım niye bukadar erken unuttu ki
Üstelik okadar fedekarlık yapmış aileniz !!!

Boyle arkadasliklar her zaman herkese denk gelmez. Ki bu tur dostluklar insanin basina gelebilecek en guzel seydir. Aramak yerine gidip yuzyuze konusun bile. Eminim hemen buzlar erir, insallah :)

Yani aslında onun sana ulaşması gerek
bence
Ailen dersaneye göndermiş bi vefa borcu hissetmiyor mu ki
Yine de ara derim
En fazla bi daha görüşmezsiniz
Tam olarak hatırlamıyorum ama ben kirmistim galiba onu.
Bize gelmişti bende sevgilimle mi kavga etmiştim moralim bozuKTÜ onunla ilgilenmemistim bozulmustu galiba.
Başka hatırlamıyorum. . Ha bide kardeşimle arkamdan konusmuslardi galiba
Su an o kadar saçma geliyor ki bunlar

Boyle arkadasliklar her zaman herkese denk gelmez. Ki bu tur dostluklar insanin basina gelebilecek en guzel seydir. Aramak yerine gidip yuzyuze konusun bile. Eminim hemen buzlar erir, insallah :)
Ya işte samimi idi arkadasligimiz
İkimizde çocuktuk çünkü masumduk. .
Tekrar kurabilirim belki..

Bize gelmişti bende sevgilimle mi kavga etmiştim moralim bozuKTÜ onunla ilgilenmemistim bozulmustu galiba.

Ne olursa olsun siz bunun çocukluk olacağını düşünüyorsanız madem oda bunu düşünebilecek beyinde,
Hele ki okadar ailenin iyliği dokunmuşken !!!

Bence ters tepki vermeyecektir.Ailenizin iyiligi de var yani.Siz arayin , ona yillar sonra ulasabildiginiz icin mutlu oldugunuzu soyleyin.Ters tepki verirse de cok ayip etmis olur diye dusunuyorum.

bencede git konuş terslemez sanmıyorum eski günlerin hatrı var ortada

Bence arayın.Samimiyet bulamasanız da sizin hakkınızda ki kötü düşüncelerinden, ,yanlış hatırlanmaktan kurtulmuş olursunuz.

Derdim şu ; ortaokul ve lise yıllarımda kardeşimden öte bi kız arkadaşım vardı. Onun bana benim de ona
Ona o kadar iyiliğimiz oldu ki.
Ailem de kendi kızları gibi gördüğü için çok benimsedi. Okuyamayacak durumda iken babam yardimci oldu . Neyse ne kadar yakın olduğumuzu anlayın işte. . Ailesi cok iyi insanlardi temiz insanlardi..
Sonra bi nedenle aramız bozuldu gitti. . Şu an hatırlamıyorum bile. . Araya öss ler sınavlar, evlilik derken hayat telaşı girdi unuttuk birbirimizi..
Aradan 6 yıl geçti. Şimdi onun çalıştığı okulu biliyorum ve konuşmak istiyorum. Okulunu arayıp. Sizce çok mu ayıp olur .
Terslenirmiyim.. Sonuçta o zamanlar ikimizde çocuktuk ama benim için çok değerli bi insandı hala da öyle. .
Ergenlik sendromu yüzünden saçma sapan koptuk. Ona tekrar ulaşmali miyim..
Bence hiç saçma olmaz.

Back
X