Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik çizgi var canım gördüm benKızlar Adetime 3 gün var yarın doktora gidicem sizce durum nedir? Bu sabah inanmayıp 2 tane yaptım. Dün negatifti bir önceki gün gene böyle silikti kafam karışıyor yardımcı olabilecek biri var mı ?
Ay hadi inşallahSilik çizgi var canım gördüm ben
Evet bende kan verdim canım bekliyorumAy hadi inşallahetrafımlada paylaşamıyorum ümitlenmesinler diye yarınıda beklemek sabır istiyor
![]()
yaa kanda kaç cıkıcakk acaba haber ver cnm bence hamilesinEvet bende kan verdim canım bekliyorum
Senin testin markası neydi
Silik var gibi inşallah gebesindirKızlar Adetime 3 gün var yarın doktora gidicem sizce durum nedir? Bu sabah inanmayıp 2 tane yaptım. Dün negatifti bir önceki gün gene böyle silikti kafam karışıyor yardımcı olabilecek biri var mı ?
İnşallah kız haber veririm yarına çıkar büyük ihtimalyaa kanda kaç cıkıcakk acaba haber ver cnm bence hamilesin
Valfast test kullanıyorum. Hakkında hayırlısı olsun canım seninde haber et bana da seninde böyle miydi? Kaç gün geciktin?Evet bende kan verdim canım bekliyorum
Senin testin markası neydi
İnşallah öyledir canım yarın haber ederim artık içim biraz rahatladı sizler sayesinde paranoya yapıyorum sanıyordum kendi kendimeSilik var gibi inşallah gebesindir
Gecikmedi daha canım 4 gün var benimkide evet silik yalancı pozitif değilse böyleValfast test kullanıyorum. Hakkında hayırlısı olsun canım seninde haber et bana da seninde böyle miydi? Kaç gün geciktin?
Ayyy inşallah güzel haberlerle bugün adet günüm normalde hemen olurdum suanlik bişey yokİnşallah öyledir canım yarın haber ederim artık içim biraz rahatladı sizler sayesinde paranoya yapıyorum sanıyordum kendi kendime![]()
Aaa seninki çok bariz canım yaa inşallah bebişin senledirGecikmedi daha canım 4 gün var benimkide evet silik yalancı pozitif değilse böyle
Ay inşallah canımAaa seninki çok bariz canım yaa inşallah bebişin senledir![]()
Test yaptın mı? İnşallah güzel haberlerle gelsin minnakAyyy inşallah güzel haberlerle bugün adet günüm normalde hemen olurdum suanlik bişey yok
Artık testin sonucu çıkmış olmalı bi bakta ümit ol hadi banadaAy inşallah canım![]()
Yapmadım 2 tane düşüğüm onlarda hep belirti dibine kadar yaşadım 1 haftadir vücut yanması sekerden şüpheleniyorum hala ayak yanması uyuyamiyodum akıntım vardı bugün azaldı baya bilmiyorum hiç bişey hissetmiyorum dusuklerden dolayı korkuyorum yapmak istemiyorum test 2 gün adet ağrısı çektim bugün Ağrı yok biraz önce hafif sol kasık ağrısı vardı o da geçti hamileliğe yormuyorumTest yaptın mı? İnşallah güzel haberlerle gelsin minnakhiç bir belirti var mı benim sadece dudaklarım uçukladı bugün başkada bişey hissetmiyorum şuan
Var gibi hangi marka freey mi inşallah gebelik vardırGecikmedi daha canım 4 gün var benimkide evet silik yalancı pozitif değilse böyle
Aaa dün gece bende ayak yanmasından sabah 5 e kadar uyuyamadım kaç kere yıkadım en son nolursa olsun diyip yattım klimanın altına uyumuşum anca öyle. Düşükleri düşünüp negatifi çağırma bende yaptım bir düşük durmak yok yola devamYapmadım 2 tane düşüğüm onlarda hep belirti dibine kadar yaşadım 1 haftadir vücut yanması sekerden şüpheleniyorum hala ayak yanması uyuyamiyodum akıntım vardı bugün azaldı baya bilmiyorum hiç bişey hissetmiyorum dusuklerden dolayı korkuyorum yapmak istemiyorum test 2 gün adet ağrısı çektim bugün Ağrı yok biraz önce hafif sol kasık ağrısı vardı o da geçti hamileliğe yormuyorum![]()
Ayyyy bende aynı günlerce uyuyamadım gündüz bişey yoktu gece bir ateş basıyordu kalkıp yıkıyorum 2 dk sonra tekrar yanma 1 hafta yanmadan uyuyamadım bilmiyorum belirti diyolar ama Umutlanmak istemiyorum inşallah rabbim güzel haberler almayı nasip eder bakalım yapmak istiyorum da kendimi durduruyorum bugün farkında değildim adet günüm olduğunu o kadar unuttum arkadaşım sordu adet oldun mu diye o benden daha heyecanlı o zaman aklıma geldiAaa dün gece bende ayak yanmasından sabah 5 e kadar uyuyamadım kaç kere yıkadım en son nolursa olsun diyip yattım klimanın altına uyumuşum anca öyle. Düşükleri düşünüp negatifi çağırma bende yaptım bir düşük durmak yok yola devam![]()
Var mı evde testin? Nasıl duruyorsun ayol ben ikisini peş peşe yaptım daha 3 gün varkenAyyyy bende aynı günlerce uyuyamadım gündüz bişey yoktu gece bir ateş basıyordu kalkıp yıkıyorum 2 dk sonra tekrar yanma 1 hafta yanmadan uyuyamadım bilmiyorum belirti diyolar ama Umutlanmak istemiyorum inşallah rabbim güzel haberler almayı nasip eder bakalım yapmak istiyorum da kendimi durduruyorum bugün farkında değildim adet günüm olduğunu o kadar unuttum arkadaşım sordu adet oldun mu diye o benden daha heyecanlı o zaman aklıma geldi![]()