Evet canım frelyVar gibi hangi marka freey mi inşallah gebelik vardır
Yok olsa dayanamazdım eşime sakin test Alaçam dersem durdur beni dedim kartı verdim sakin isteyince verme kartı dedim hep 2 3 gün kala yapardim bu sefer yok düşün adet aklımdan çıkmış o söyleyince aklıma geldi evet ya ilk gebeligimi eşimin ailesi çok sevindi duyunca 2 gün sonra kaybettim bu sefer gizliyecem herkesten olursa tabi suanlik daha adet belirtisi yok bakalım evde test olsaydı durmazdim iyiki almadimVar mı evde testin? Nasıl duruyorsun ayol ben ikisini peş peşe yaptım daha 3 gün varkenneyse inşallah yarın ben sana güzel haber veririmde aynı semptom olunca belki yaparsın öylelikle Herkes bizden daha heycanlı ama söylemeye de korkuyor insan düşük falan oluyor diye malesef
Belirgin duruyor da var gibi daha silik oluyor diye çok gördüm awox alma şansın varsa onu denesene inşallah hamilesindirEvet canım frely
Canım kan verdim bakalım yarına çıkacak belli olur yarın çok test yaptım başka da yapmam yaBelirgin duruyor da var gibi daha silik oluyor diye çok gördüm awox alma şansın varsa onu denesene inşallah hamilesindir
Ayyy inşallah kız haber Verde bı mutlu olalım ya umudum artsın benimde Allah'ım duy sesimizi inşallah güzel haberler alirizVar mı evde testin? Nasıl duruyorsun ayol ben ikisini peş peşe yaptım daha 3 gün varkenneyse inşallah yarın ben sana güzel haber veririmde aynı semptom olunca belki yaparsın öylelikle Herkes bizden daha heycanlı ama söylemeye de korkuyor insan düşük falan oluyor diye malesef
Test insanı strese sokuyor inşallah güzel haberler verirsin ya yurt dışında yaşıyorum ben Türkiye'de olsam gidip verirdim burda idrar testinde net pozitifi görmeden kan almiyolar dualarım seninle güzel haberlerle gel e nabiza baksana belki oraya düşerCanım kan verdim bakalım yarına çıkacak belli olur yarın çok test yaptım başka da yapmam ya
Hadi ya canım bana da sordu sabah doktor pozitif gördün mü diye evet hocam dedim idrarda istedi bendenTest insanı strese sokuyor inşallah güzel haberler verirsin ya yurt dışında yaşıyorum ben Türkiye'de olsam gidip verirdim burda idrar testinde net pozitifi görmeden kan almiyolar dualarım seninle güzel haberlerle gel e nabiza baksana belki oraya düşer
Kendileri idrar testi yapıyor ilk dusugumde kanamam vardı baktılar karından gormediler alttan gördükleri halde idrarı aldılar o pozitif çıkınca kan aldılar aksamina düşük yapmıştımHadi ya canım bana da sordu sabah doktor pozitif gördün mü diye evet hocam dedim idrarda istedi benden
Umarım vardır iki markada pozitif hatta 3 ama güven olmuyor testlere predıcter bile kuruma çizgisi yaptı
Hastanede mi yapıyorlar idrar testini ne değişik sistemKendileri idrar testi yapıyor ilk dusugumde kanamam vardı baktılar karından gormediler alttan gördükleri halde idrarı aldılar o pozitif çıkınca kan aldılar aksamina düşük yapmıştım
Evet ya bende şaşırmıştım ama çok geriler sağlıkta ben öyle düşünüyorum ilk dusugumde acilde 6 saat bekledim kanla birlikte 9 saat beklemistim kanamama asla müdahale etmediler 32 gün sürmüştü sistemleri çok kötü tansiyonum dustu kan tutuyor alınırken bayıldım tansiyonu düşmüş burda dinlensin kendine gelir demişler ölümü bekler gibi o gün beklemiştimHastanede mi yapıyorlar idrar testini ne değişik sistem
Hadi ya kız hangi ülke burası hindistan gibiEvet ya bende şaşırmıştım ama çok geriler sağlıkta ben öyle düşünüyorum ilk dusugumde acilde 6 saat bekledim kanla birlikte 9 saat beklemistim kanamama asla müdahale etmediler 32 gün sürmüştü sistemleri çok kötü tansiyonum dustu kan tutuyor alınırken bayıldım tansiyonu düşmüş burda dinlensin kendine gelir demişler ölümü bekler gibi o gün beklemiştim
Fransa Hindistan burdan daha iyidir kız öyle demeHadi ya kız hangi ülke burası hindistan gibi
Fransa Hindistan burdan daha iyidir kız öyle deme
Allahım ya kaç ordan dön memleketine canım2.dusukten sonra genetiğe baktırmak istedim 3 den sonrası anormalmis 1 tane daha düşük olursa gel bakarız dedi utanmasa kendisi neyin var diyecek
Eşimle tartışmasını yaptım dönmüyor kendisi 14 yıldır burda yapamam diyo ya birakacam donecem yada kalacamAllahım ya kaç ordan dön memleketine canım
Eşimle tartışmasını yaptım dönmüyor kendisi 14 yıldır burda yapamam diyo ya birakacam donecem yada kalacam
[/QUOTE
İşi güzelse kalsın canım ya napcan burda da zor ekonomi kötü
Gurbetlik çok zormuş ilk yaparım falan diyodum ilk siralar hiç zorluk çekmedim ama şimdi dibine kadar yaşıyorum ailemin hepsi Türkiye'de eşim arkadaşlarının esleri var kimse aralarına almıyor herkesin bı çevresi olmuş hepsi toplanıyor kimse cagirmiyor ne bilim kimseye de zararı olan biri değilim daha gidince yardım eden biriydim kimsesiz olmaz çok zormuş onu aşırı iyi anladım 1 ay kanamam oldu eşim saolsun yemeği temizliği her şeyi kendi yaptı ama insan birini arıyor destek olabilecek ama yokAllahım ya kaç ordan dön memleketine canım
Kız ben gurbete gelin geldim mersinden istanbula ben bile zorlanıyorum kolay değil gurbet her yiğidin harcı değil yani boşver seni de sevmeyen sevmesin sende gitmezsin aileni görür dönersinGurbetlik çok zormuş ilk yaparım falan diyodum ilk siralar hiç zorluk çekmedim ama şimdi dibine kadar yaşıyorum ailemin hepsi Türkiye'de eşim arkadaşlarının esleri var kimse aralarına almıyor herkesin bı çevresi olmuş hepsi toplanıyor kimse cagirmiyor ne bilim kimseye de zararı olan biri değilim daha gidince yardım eden biriydim kimsesiz olmaz çok zormuş onu aşırı iyi anladım 1 ay kanamam oldu eşim saolsun yemeği temizliği her şeyi kendi yaptı ama insan birini arıyor destek olabilecek ama yok
9 ay oldu alismadan izne gitmek istemiyorum biliyorum dönemem o yüzden bekliyorum yok artık görüşmüyorum anneme geçen şikayet etmişler gelip gitmiyor diye siz araniza almiyosunuz ki gideyim evet vallahi geçen gün o kadar ağladım ki eşim göndereyim git biraz diyo kendim yok diyorum ama çok zorlanmaya başladım bı yerlere gidiyorum tek başıma sıkılıp dönüyorum aynı yerleri gezmekten marketlerle hasır neşir olmuşum market dostum olmuş Bebek çok istiyorum en azından yoldaş olur o da Rabbimin bı bildiği var nasip olmuyor inşallah yakın zamanda güzel haberler alirizKız ben gurbete gelin geldim mersinden istanbula ben bile zorlanıyorum kolay değil gurbet her yiğidin harcı değil yani boşver seni de sevmeyen sevmesin sende gitmezsin aileni görür dönersin
Üzülme canım vakti vardır daha yeni gitmişsin bende uzun zamandır ordasın sandım alışamaman normal valla üzülme alışırsın diyorlar bakalım nasıl alışcaz9 ay oldu alismadan izne gitmek istemiyorum biliyorum dönemem o yüzden bekliyorum yok artık görüşmüyorum anneme geçen şikayet etmişler gelip gitmiyor diye siz araniza almiyosunuz ki gideyim evet vallahi geçen gün o kadar ağladım ki eşim göndereyim git biraz diyo kendim yok diyorum ama çok zorlanmaya başladım bı yerlere gidiyorum tek başıma sıkılıp dönüyorum aynı yerleri gezmekten marketlerle hasır neşir olmuşum market dostum olmuş Bebek çok istiyorum en azından yoldaş olur o da Rabbimin bı bildiği var nasip olmuyor inşallah yakın zamanda güzel haberler aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?