Yok canım yeni ilk sıralarda hiç zorlanmadım da sonrası kötü oluyor alışmak zorundayız bakalım nasıl olacakÜzülme canım vakti vardır daha yeni gitmişsin bende uzun zamandır ordasın sandım alışamaman normal valla üzülme alışırsın diyorlar bakalım nasıl alışcaz
Özelden yazıyorum sana canımYok canım yeni ilk sıralarda hiç zorlanmadım da sonrası kötü oluyor alışmak zorundayız bakalım nasıl olacak
Canım haber bekliyordun ben gebeyimYok olsa dayanamazdım eşime sakin test Alaçam dersem durdur beni dedim kartı verdim sakin isteyince verme kartı dedim hep 2 3 gün kala yapardim bu sefer yok düşün adet aklımdan çıkmış o söyleyince aklıma geldi evet ya ilk gebeligimi eşimin ailesi çok sevindi duyunca 2 gün sonra kaybettim bu sefer gizliyecem herkesten olursa tabi suanlik daha adet belirtisi yok bakalım evde test olsaydı durmazdim iyiki almadim
Ayyyy yaaa çok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin banada dua et lütfen Umut oldun bana ayak yanmasından lekelenmem var test yaptım da bilmiyorum böyle çıktıCanım haber bekliyordun ben gebeyimdarısı başına
Sonucunuz ne oldu acaba merak ettimÖzelden yazıyorum sana canım
Kan negatif canımSonucunuz ne oldu acaba merak ettim
Yaa inşallah geç dollenmedirKan negatif canım
Valla hiç sanmıyorum ama canım ovulasyon yaptım bu ay tekrar yumurtlama oldu mu bilmiyorum devam etmedim sonra çatladı bıraktımYaa inşallah geç dollenmedir
Ovulasyon stres yaptırıyor yaValla hiç sanmıyorum ama canım ovulasyon yaptım bu ay tekrar yumurtlama oldu mu bilmiyorum devam etmedim sonra çatladı bıraktım
Bende ilk kez denedim yumurtlama ne zaman oluyor diye canım başka yapmamOvulasyon stres yaptırıyor ya
Hayırlısi ollsun canimKan negatif canım
Ay hadi inşallah seninde olsunAyyyy yaaa çok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin banada dua et lütfen Umut oldun bana ayak yanmasından lekelenmem var test yaptım da bilmiyorum böyle çıktı
Canım üstüne görmüş olabilirsin çünkü bu testler çok bariz bi doktora git istersenMerhabalar regl 3 gün geçti test yaptım 3 tane hepsi silik ama belirgin silik sonra lekem geldi kahve sonra kırmızıya döndü ve bugün 3 gün bitti olmadı 2 gün sürdü bugün tekrar test yaptım yine çıktı 2 tane yaptım lütfen bilgilendirir misiniz
Lekem geldiği gün kan verdim 0.4 cıkti negatif ama sürekli testler silik çıkıyor ve kanamam oldu regl oldum galiba ozaman anlayamadım ve bugün yine yaptım silikCanım üstüne görmüş olabilirsin çünkü bu testler çok bariz bi doktora git istersen
Merhaba nasıl belirtiler yaşadınız neler oldu anlatır mısınozKızlar Adetime 3 gün var yarın doktora gidicem sizce durum nedir? Bu sabah inanmayıp 2 tane yaptım. Dün negatifti bir önceki gün gene böyle silikti kafam karışıyor yardımcı olabilecek biri var mı ?
Benim de adete dört gün var dün ve bugün test yaptım negatif bakalım yarın ya da diğer gün bir daha yapayımKızlar Adetime 3 gün var yarın doktora gidicem sizce durum nedir? Bu sabah inanmayıp 2 tane yaptım. Dün negatifti bir önceki gün gene böyle silikti kafam karışıyor yardımcı olabilecek biri var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?