Hayalet (silik) çizgi

melikenil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2025
30
3
1
33
Kızlar Adetime 3 gün var yarın doktora gidicem sizce durum nedir? Bu sabah inanmayıp 2 tane yaptım. Dün negatifti bir önceki gün gene böyle silikti kafam karışıyor yardımcı olabilecek biri var mı ?

Eklentiler

• IMG_8228.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_8226.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar Adetime 3 gün var yarın doktora gidicem sizce durum nedir? Bu sabah inanmayıp 2 tane yaptım. Dün negatifti bir önceki gün gene böyle silikti kafam karışıyor yardımcı olabilecek biri var mı ?
Silik çizgi var canım gördüm ben

Silik var gibi inşallah gebesindir

Valfast test kullanıyorum. Hakkında hayırlısı olsun canım seninde haber et bana da seninde böyle miydi? Kaç gün geciktin?
Gecikmedi daha canım 4 gün var benimkide evet silik yalancı pozitif değilse böyle

Eklentiler

• 40ed3cb7-a9d1-4c22-b275-66de33cb1766.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 26
İnşallah öyledir canım yarın haber ederim artık içim biraz rahatladı sizler sayesinde paranoya yapıyorum sanıyordum kendi kendime
Ayyy inşallah güzel haberlerle bugün adet günüm normalde hemen olurdum suanlik bişey yok

Ayyy inşallah güzel haberlerle bugün adet günüm normalde hemen olurdum suanlik bişey yok
Test yaptın mı? İnşallah güzel haberlerle gelsin minnak hiç bir belirti var mı benim sadece dudaklarım uçukladı bugün başkada bişey hissetmiyorum şuan

Test yaptın mı? İnşallah güzel haberlerle gelsin minnak hiç bir belirti var mı benim sadece dudaklarım uçukladı bugün başkada bişey hissetmiyorum şuan
Yapmadım 2 tane düşüğüm onlarda hep belirti dibine kadar yaşadım 1 haftadir vücut yanması sekerden şüpheleniyorum hala ayak yanması uyuyamiyodum akıntım vardı bugün azaldı baya bilmiyorum hiç bişey hissetmiyorum dusuklerden dolayı korkuyorum yapmak istemiyorum test 2 gün adet ağrısı çektim bugün Ağrı yok biraz önce hafif sol kasık ağrısı vardı o da geçti hamileliğe yormuyorum

Aaa dün gece bende ayak yanmasından sabah 5 e kadar uyuyamadım kaç kere yıkadım en son nolursa olsun diyip yattım klimanın altına uyumuşum anca öyle. Düşükleri düşünüp negatifi çağırma bende yaptım bir düşük durmak yok yola devam

Ayyyy bende aynı günlerce uyuyamadım gündüz bişey yoktu gece bir ateş basıyordu kalkıp yıkıyorum 2 dk sonra tekrar yanma 1 hafta yanmadan uyuyamadım bilmiyorum belirti diyolar ama Umutlanmak istemiyorum inşallah rabbim güzel haberler almayı nasip eder bakalım yapmak istiyorum da kendimi durduruyorum bugün farkında değildim adet günüm olduğunu o kadar unuttum arkadaşım sordu adet oldun mu diye o benden daha heyecanlı o zaman aklıma geldi

Var mı evde testin? Nasıl duruyorsun ayol ben ikisini peş peşe yaptım daha 3 gün varken neyse inşallah yarın ben sana güzel haber veririmde aynı semptom olunca belki yaparsın öylelikle Herkes bizden daha heycanlı ama söylemeye de korkuyor insan düşük falan oluyor diye malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…