hayalgücüm izne çıktı sizinkine ihtiyacım var

birtutamzencefil

Guru
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
811
32
298
38
kızlar sevgilinize yada eşinize en son nasıl bir sürpriz düşündünüz yada yaptınız. ben aslında doğum günü için birşeyler ayarlamaya çalışcam ama her türlü özel sürprizlerinizden yararlanabilirim . fikrini paylaşıcak arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler..:kkk:

benm yarim şimdi askerde mart ayında hem yıldönümümüz var hem doğum günü.

askere gitmeden önce dambıl seti beğendi, askerdn gelince alırım demişti.
onu alıcam biraz pahalı ama olsun. en sevdiği şey ağırlık kaldırmak.

ona bi defter tutmuştum. yani özel yazdım ve bastırdım.
bizim aşk hikayemizi anlattım, nasıl tanıştığımız falan...
kitabın kapakları resimlerimzle ilgili komik şeyler. ben photoshop after da falan iyi olduğum için dışını dizayn etmek kolay oldu. :21::21:
o da bana takvim yapmıştı. ilişkiye başladığımız gündn itibaren başladı benim günleri diyerek 1. ay mart 12. ay şubat yapmış =):69::78::77:
özel günleri farklı yapmış.
aralarda tarh üstlerinde benm yolladığım msjları yazmış.:69::69::71:

benm yarim şimdi askerde mart ayında hem yıldönümümüz var hem doğum günü.

askere gitmeden önce dambıl seti beğendi, askerdn gelince alırım demişti.
onu alıcam biraz pahalı ama olsun. en sevdiği şey ağırlık kaldırmak.

ona bi defter tutmuştum. yani özel yazdım ve bastırdım.
bizim aşk hikayemizi anlattım, nasıl tanıştığımız falan...
kitabın kapakları resimlerimzle ilgili komik şeyler. ben photoshop after da falan iyi olduğum için dışını dizayn etmek kolay oldu. :21::21:
o da bana takvim yapmıştı. ilişkiye başladığımız gündn itibaren başladı benim günleri diyerek 1. ay mart 12. ay şubat yapmış =):69::78::77:
özel günleri farklı yapmış.
aralarda tarh üstlerinde benm yolladığım msjları yazmış.:69::69::71:

süpermiş canım yaaa...aşk hikayesi fikri harika... nasıl başlayıp geliştiği önemli kararlar konuşmalar mesajlar fotolar falan olabilir... ancak ben öle fotoshop falan bilmiom . ama el sanatlaarım iyidir tezhip süslemelerle falan el yazması bi kitap yapabilirim aslında biraz albümvariii ;)

teşekkür ediyorum canım deniycem bunu çok saol.
allah kavultursun tez azamanda inş.

Back
X