Evet o marka. 5-6 dk içinde çıktı bu var mı sizcebence de görünüyor ama testten sonra kaçinci dk bu markasi nedir bide testin productor mü
bnm de bgn çatlatma iğnesi 11.gün aşilama 9.gün bnmkide böyle çikti bilmiyorum ki canım bi tedavi gördün müEvet o marka. 5-6 dk içinde çıktı bu var mı sizce
Sizin de var gibii sanki gördüm:) kan verecek misiniz. Hayır doğal yolla denedikbnm de bgn çatlatma iğnesi 11.gün aşilama 9.gün bnmkide böyle çikti bilmiyorum ki canım bi tedavi gördün mü
Teşekkür ederim inşallah vardır adete 1 gün kala testi tekrarlarım varsa veririm şuan emin olamadımPozitif görünüyor kan verin bence :)
Siz bilirsiniz :) bir de hemen mi çıktı çizgi 10 dk dan sonra çıktıysa kuruma çizgiside olabilirTeşekkür ederim inşallah vardır adete 1 gün kala testi tekrarlarım varsa veririm şuan emin olamadım
İlk 5 dk sonra gördüm bunu hemen çektimSiz bilirsiniz :) bir de hemen mi çıktı çizgi 10 dk dan sonra çıktıysa kuruma çizgiside olabilir
İnşallahh, ne güzel diyorsunuzPozitif bence inşallah öyledir
İkinci gebelik mi olacak bu anlamadımHayırlı olsun ben de ilk gebeliğimi böyle silik bir çizgiyle öğrenmiştim:) ve benim de adetime 4 gün var bu sabah normal kaset testte silik çizgi gördüm
İlk gebeliğim kasım ayında oldu. Aralık sonunda ise gelişim geriliği olduğundan gebeliği sonlandırmak zorunda kaldık. İki ay sonra sanırım yeniden olduİkinci gebelik mi olacak bu anlamadımtestinizi merak ettim
A evet çizgi görünüyor sizin de çıkmışİlk gebeliğim kasım ayında oldu. Aralık sonunda ise gelişim geriliği olduğundan gebeliği sonlandırmak zorunda kaldık. İki ay sonra sanırım yeniden oldutestin iki halini de ekleyeyim
İnşallahA evet çizgi görünüyor sizin de çıkmışinşallah sağlıklıdır ve bebişler bizimledir
Ben de sadece bel ve kasık ağrısı var yumurtlamadan beri bir de uyku hali var. Sertlik hissetmedim dokununca:)İ
İnşallahben hiç ihtimal vermiyordum çünkü önceki gebeliğim tedaviyle olmuştu. Diş macunu midemi bulundırmaya başladı, çabucak uykum geldi ve tam rahmin olduğu yer sertleşince test yapmak istedim sizinde ayakta dururken rahmin olduğu yerde sertleşme varmı
2 günde bir kan verip artışı takip edin. Geç döllenme oldu büyük ihtimalleAdetim üç gün geciyo testlerim pozitif kan verdim 27.4 çıktı sizce nedir acaba
Kimyasal gebelik diye bı kaç kisi sylenti yaptı da düşük dediler aklımı karistiran oldu kimyasal gebelik olsa bı belirtim olmazmiydi acabaHamilesiniz hayırlı olsun. Ama artışı takip edin. İlişki gününden sonra 5 hafta dr a gidip keseye baktırın. 6 da 7 de kalp atışı duyulacak. 12 hafta olmadan kimseye söylemeyin Allah korusun sağlıkla büyüsün
Üç gün için çok mu düşükKimyasal gebelik diye bı kaç kisi sylenti yaptı da düşük dediler aklımı karistiran oldu kimyasal gebelik olsa bı belirtim olmazmiydi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?