Gitmedim hala kan vermeye regle 1 gün kala falan giderimBence var kan vermelisin vakit kaybetmeden umarım vardırr bende de böyleydi üç gün geçtiğin de
Evet pozitif, kaç gün geciktiSabah yaptım bu testi çok hafif silik bir çizgi var sizce pozitif mi adetim de gecikti
11 gün canımEvet pozitif, kaç gün gecikti
Geç döllenme büyük ihtimalle. Elinizde kaset test varsa onla da yapın erken gebelik testleri pek belli etmiyor11 gün canım
Ay alıp hemen yapıcam inşallah vardır ya negatif görmekten korkuyorum artıkGeç döllenme büyük ihtimalle. Elinizde kaset test varsa onla da yapın erken gebelik testleri pek belli etmiyor
Ben de erken gebelik testinde yaptım hayali çıktı kasette daha belirgin çıktı. Bence de alın var hamilelikAy alıp hemen yapıcam inşallah vardır ya negatif görmekten korkuyorum artık
Çok teşekkür ederim bi umut oldunuz içime Rabbimin izniyle şu ramazan gününde isteyen herkese nasip etsin kucaklarımız boş kalmasınBen de erken gebelik testinde yaptım hayali çıktı kasette daha belirgin çıktı. Bence de alın var hamilelik
Amiin inşallahÇok teşekkür ederim bi umut oldunuz içime Rabbimin izniyle şu ramazan gününde isteyen herkese nasip etsin kucaklarımız boş kalmasın
Kanı bugün vericem inşallahAmiin inşallahzaten sizin bayağı geçmiş bence kan verin
Güzel haberlerini bekliyoruzKanı bugün vericem inşallah
Maşallah umarım vardırrrr benim de böyleydiSabah yaptım bu testi çok hafif silik bir çizgi var sizce pozitif mi adetim de gecikti
Kanda çıkmadı amaİnşallah canım
Bu da biraz önce yaptığım test kanda olmsuz sonuç alınca tekrar yaptım belli belirsiz yine var çizgiMaşallah umarım vardırrrr benim de böyleydi
Adetiniz ne kadar gecikiyoBu da biraz önce yaptığım test kanda olmsuz sonuç alınca tekrar yaptım belli belirsiz yine var çizgi
Bı kaç gün sonra tekrar deneyin adet olmazsaniz belki geç döllenme olmuşturBu da biraz önce yaptığım test kanda olmsuz sonuç alınca tekrar yaptım belli belirsiz yine var çizgi
10 gün tabi ayında olursa bu kadar geçmiş oluyor benim düzensiz olduğu için bilemiyorum işteAdetiniz ne kadar gecikiyo
Bekle biraz daha istersen vardır belki bişey çok yenidir10 gün tabi ayında olursa bu kadar geçmiş oluyor benim düzensiz olduğu için bilemiyorum işte
İnşallah vardırBekle biraz daha istersen vardır belki bişey çok yenidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?