Hayali çizgi mi yoksa gerçek mi

canım Insallah hayırlı haberlerını duyarız haber vermeyı unutma ama bak

Can'ım bana umut oluyorsunuz teşekkür ederim hadi inşallah
Canım üzülmeni istemiyorum ama kesin hayal bir çizgi var ama test bozukta olabilir, sonradan adette olabilirsin yani kimyasal gebelik geçirebilirsin o yüzden adet tarihinden önce gebelik testi yapılmasını onaylamıyorlar hayal kırıklığı yaşanmasın diye,yada en güzel ihtimal gebelik daha yeni olmuş olabilir

Can'ım Rabbim iyiyi de kötüyüde verecek olan yine Rabbim herşey rabbimden ama benim düşük olduğu için erken anlamak ve düşmemesi için Dr ilaç ve iğne başlayabiliriz dedi o yüzden bu sabırsızlığım herşey Allah tan o yüzden şükürler olsun yine bu günümüze ama en son dediğinin olma ihtimali daha güzel

Arkadaşlar 20-25 dk oluyor yapalı bunu bu Nasıl belli oluyor mu

Eklentiler

• image.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 103
  • image.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 107
  • image.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 142
Hayirli aksamlar
Rabbim gonlundekini hayrlisiyla versin insallah arkadasim..
son attigin resimlerede baktim bende bi kayip gebeligin verdigi aciyla sabrszlanip adetime daha cok varken yapmıştım 10 gun belki daha da fazla ve aynen boyle çıkmıştı senn ki gbi.. gorebiliyorum o belli belirsz cizgiyi
Sonra adetime 3 ya da 4 gun kala tekrar yapmstm cok cok silik ama daha belirgin görmüştüm biraz daha sabret insallah olur

Aynı durumdayım senin hissettiklerini düşünüyorum maalesef engel olamıyorum kendime Hakkı'mızda hayırlısı olsun senin durumun nedir şuan Can'ım

Aynı durumdayım senin hissettiklerini düşünüyorum maalesef engel olamıyorum kendime Hakkı'mızda hayırlısı olsun senin durumun nedir şuan Can'ım
Bende 29 aralikta kurtaj olmustum 9 haftalik bebisimin kalbi durmustu bir adet sonrasi Dualarla Rabbim tekrarini nasip etti sukurler olsun insallah saglikla hepimz bebislermze kavusalim canım

Bende 29 aralikta kurtaj olmustum 9 haftalik bebisimin kalbi durmustu bir adet sonrasi Dualarla Rabbim tekrarini nasip etti sukurler olsun insallah saglikla hepimz bebislermze kavusalim canım
Hayırlı olsun Can'ım ya Rabbim ömürlü sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah bende düşükten sonda adet oldum senin gibi güzel haberleri alırım inşallah bu ay bende benim meleğimde gelsin artık Can'ım dua et benim içinde

Hayirla saglikla gelsin insallah annesi..
Kesin br sonuca varrsan burdan benide etiketle yaz insallah guzell haberler verirsin

Hayirla saglikla gelsin insallah annesi..
Kesin br sonuca varrsan burdan benide etiketle yaz insallah guzell haberler verirsin
Âmin teyzesi inşallah Can'ım çok yeni üyeyim dediğini yapamaya bilirim konuyu bile açarken çok zorlandım ama izle diye bişey var profilinde ona tıkladım yazarım sanada inşallah güzel haberleri alırsam

Bende göremiyorum, fazla idrar damlatınca öyle oluyo genelde yada test bozuksa.
İnşallah biz yanılırız da vardır bebiş, hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…