- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.585
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Âmin inşallah sağol cnmanladim canim gecmis olsun insallah tez zamanda saglikla kucagina alirsin
Can'ım bana umut oluyorsunuz teşekkür ederim hadi inşallahEvet var canım hadi hayırlısı ama biraz daha bekle tekrar yap koyulaşma olursa umut varr
canım Insallah hayırlı haberlerını duyarızCan'ım sat 28 i ama Dr bu ay adettin son günü yumurtan çatlamış dedi ve belirtilerim başladı anotomim değişti martın26 sı düşük yaptım bir adet geçirdim üstüne şimdi belirtilerim başladı
Ben buralarda olacağım Can'ım inşallah ömürlüsünü sağlıklısını verir Rabbim bende sizlerle o güzel günü anı dakikaları saniyeleri paylaşırım inşallahcanım Insallah hayırlı haberlerını duyarızhaber vermeyı unutma ama bak
Canım üzülmeni istemiyorum ama kesin hayal bir çizgi var ama test bozukta olabilir, sonradan adette olabilirsin yani kimyasal gebelik geçirebilirsin o yüzden adet tarihinden önce gebelik testi yapılmasını onaylamıyorlar hayal kırıklığı yaşanmasın diye,yada en güzel ihtimal gebelik daha yeni olmuş olabilirCan'ım bana umut oluyorsunuz teşekkür ederim hadi inşallah
Can'ım Rabbim iyiyi de kötüyüde verecek olan yine Rabbim herşey rabbimden ama benim düşük olduğu için erken anlamak ve düşmemesi için Dr ilaç ve iğne başlayabiliriz dedi o yüzden bu sabırsızlığım herşey Allah tan o yüzden şükürler olsun yine bu günümüze ama en son dediğinin olma ihtimali daha güzelCanım üzülmeni istemiyorum ama kesin hayal bir çizgi var ama test bozukta olabilir, sonradan adette olabilirsin yani kimyasal gebelik geçirebilirsin o yüzden adet tarihinden önce gebelik testi yapılmasını onaylamıyorlar hayal kırıklığı yaşanmasın diye,yada en güzel ihtimal gebelik daha yeni olmuş olabilir
Aynı durumdayım senin hissettiklerini düşünüyorum maalesef engel olamıyorum kendime Hakkı'mızda hayırlısı olsun senin durumun nedir şuan Can'ımHayirli aksamlar
Rabbim gonlundekini hayrlisiyla versin insallah arkadasim..
son attigin resimlerede baktim bende bi kayip gebeligin verdigi aciyla sabrszlanip adetime daha cok varken yapmıştım 10 gun belki daha da fazla ve aynen boyle çıkmıştı senn ki gbi.. gorebiliyorum o belli belirsz cizgiyi
Sonra adetime 3 ya da 4 gun kala tekrar yapmstm cok cok silik ama daha belirgin görmüştüm biraz daha sabret insallah olur
Bende 29 aralikta kurtaj olmustum 9 haftalik bebisimin kalbi durmustu bir adet sonrasi Dualarla Rabbim tekrarini nasip etti sukurler olsun insallah saglikla hepimz bebislermze kavusalim canımAynı durumdayım senin hissettiklerini düşünüyorum maalesef engel olamıyorum kendime Hakkı'mızda hayırlısı olsun senin durumun nedir şuan Can'ım
Hayırlı olsun Can'ım ya Rabbim ömürlü sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah bende düşükten sonda adet oldum senin gibi güzel haberleri alırım inşallah bu ay bende benim meleğimde gelsin artık Can'ım dua et benim içindeBende 29 aralikta kurtaj olmustum 9 haftalik bebisimin kalbi durmustu bir adet sonrasi Dualarla Rabbim tekrarini nasip etti sukurler olsun insallah saglikla hepimz bebislermze kavusalim canım
Hayirla saglikla gelsin insallah annesi..Hayırlı olsun Can'ım ya Rabbim ömürlü sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah bende düşükten sonda adet oldum senin gibi güzel haberleri alırım inşallah bu ay bende benim meleğimde gelsin artık Can'ım dua et benim içinde
Âmin teyzesi inşallah Can'ım çok yeni üyeyim dediğini yapamaya bilirim konuyu bile açarken çok zorlandım ama izle diye bişey var profilinde ona tıkladım yazarım sanada inşallah güzel haberleri alırsamHayirla saglikla gelsin insallah annesi..
Kesin br sonuca varrsan burdan benide etiketle yaz insallah guzell haberler verirsin
kırmızı negatif çizgisnin yanında ki kırmızı leke çizgi değil kardeş... negatif kırmızısının rengi geçmiş oraya...Arkadaşlar bi bakarmısınız yardımınıza ihtiyacım var
İnşllah Can'ım ya hayırlısını versin RabbimBende göremiyorum, fazla idrar damlatınca öyle oluyo genelde yada test bozuksa.
İnşallah biz yanılırız da vardır bebiş, hayırlısı olsun.
Çok hafif var gibiİnşllah Can'ım ya hayırlısını versin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?