Hayali çizgi mi yoksa gerçek mi

2.çizgi çıkmış neden kan vermiyorsun 2 gün gecikti evde de test yaptım çıktı de sağlık ocağı bakar sabah 10 kadar kan alınır diye biliyorum.en azından böyle kararsız kalmazsin

2.çizgi çıkmış neden kan vermiyorsun 2 gün gecikti evde de test yaptım çıktı de sağlık ocağı bakar sabah 10 kadar kan alınır diye biliyorum.en azından böyle kararsız kalmazsin
Can'ım bulunduğum yerde sağlık ocağı yok malesef merkez bize 1:30 saat uzaklıkta biraz daha eğer varsa meleğim geldiyse tabi rabbimin izniyle betayı biraz daha yükseltsin öyle gideyim demiştim kan için

Can'ım bulunduğum yerde sağlık ocağı yok malesef merkez bize 1:30 saat uzaklıkta biraz daha eğer varsa meleğim geldiyse tabi rabbimin izniyle betayı biraz daha yükseltsin öyle gideyim demiştim kan için
Havza hamilemisin ? Senin le aynı durumdayım şuann

Kızlar konu baya eski benim testler hep böle çıkıyor herhangi bir anormallik yok ve ilaç kullanmıyorum bebek düşünüyoruz fakat o ayda sonraki aylarda da ve şimdi de çıkan silik çizgiye rağmen umudum yok düşükten sonra bekliyorum hala bu ayda olmazsa asla test yapmam ve geçikmeyi beklerim olmadı kan da baktırmak en doğrusu

inşallah allah tez zamanda sana bir evlat nasip.eder.

Peki hep aynı markayla mı böyle sonuç çıkıyor yoksa başka başka markalarla da mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…