Hayali çizgi mi yoksa gerçek mi

O testte çıkıyorsa kan testinde net çıkar. Hiç bu testlerle kafa karıştırmadan kan testi yapmanı öneririm.
Bu testlerde 5 dk dan sonra ortaya çıkan çizgiler onemsenmemeliydi yanlış hatırlamıyorsam, ki kullanım klavuzundada yazar. hakkında hayırlısı olsun.

canım teşekkür ederim çok sağol hatırlıyorum seni erken gebelik topiginden bana yazdın zaten de arkadaş yeni üye karıştırdı kendine zannetti:)
Benim de hüsran oldu o ay..hormonlarıma baktırdım prolaktinim 100 ü geçmiş beynimde ur çıktı hipofiz bezinde..öyle takılıyorum işte umut arayanlardanım..senin adına üzüldüm hayırlısı demekten başka elimizden Bi çRe gelmiyor..Mevla'mın bir bildiği varmış..

çok geçmiş olsun canim prolaktin düştü nu gebeliği engel sanırım kist büyük mu ne dedi Dr lar mahsuru yoksa .

İşte İnsan malesef stres oluyor elde değil .bak bugün hcg değerim idrarda tekrar hayalet çizgiye donmus ona sevindim bir an önce sifirlansin istiyorum.Allah herkesin bebek konusunda yardımcısı olsun.

İşte İnsan malesef stres oluyor elde değil .bak bugün hcg değerim idrarda tekrar hayalet çizgiye donmus ona sevindim bir an önce sifirlansin istiyorum.Allah herkesin bebek konusunda yardımcısı olsun.
Amin inş Can'ım dua topiği var herkes birbirine dua ediyor kimin duası kabul olur bilinmezmiş..orada Mutlu oluyorum birilerine dua edip hamile haberlerini almak...

Ne mesala belirtilerin bizimle paylaşır mısın
Göğüslerim şişti ve karıncalanır gibi ağrı saplanıyor yanlardan ortaya doğru akıntım çok arttı kasık Ağrı'sı başladı yine ve bel Ağrı'sı ve bunları takip eden baş dönemeleri veeee açlık krizi Can'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…