- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Ne mesala belirtilerin bizimle paylaşır mısınÖnceki gebeliğimde ki gibi belirtileri yaşamaya başladım o yüzden erken yaptım bu sefer Can'ım
Can'ım geçmiş olsun..hatırladım seni Başka topikten..benim silik çizgimi yorumlamıştık birlikte...22 nisanda 8.5 haftalıkken kalbi durdu.kürtaj oldum
Sağol Can'ım ama ben yeni üyeyim bu mümkün değildir karıştırıyor olabilirsinCan'ım geçmiş olsun..hatırladım seni Başka topikten..benim silik çizgimi yorumlamıştık birlikte...
Sağol Can'ım ama ben yeni üyeyim bu mümkün değildir karıştırıyor olabilirsin
canım teşekkür ederim çok sağol hatırlıyorum seni erken gebelik topiginden bana yazdın zaten de arkadaş yeni üye karıştırdı kendine zannetti:)Can'ım geçmiş olsun..hatırladım seni Başka topikten..benim silik çizgimi yorumlamıştık birlikte...
Benim de hüsran oldu o ay..hormonlarıma baktırdım prolaktinim 100 ü geçmiş beynimde ur çıktı hipofiz bezinde..öyle takılıyorum işte umut arayanlardanım..senin adına üzüldüm hayırlısı demekten başka elimizden Bi çRe gelmiyor..Mevla'mın bir bildiği varmış..canım teşekkür ederim çok sağol hatırlıyorum seni erken gebelik topiginden bana yazdın zaten de arkadaş yeni üye karıştırdı kendine zannetti:)
çok geçmiş olsun canim prolaktin düştü nu gebeliği engel sanırım kist büyük mu ne dedi Dr lar mahsuru yoksa .Benim de hüsran oldu o ay..hormonlarıma baktırdım prolaktinim 100 ü geçmiş beynimde ur çıktı hipofiz bezinde..öyle takılıyorum işte umut arayanlardanım..senin adına üzüldüm hayırlısı demekten başka elimizden Bi çRe gelmiyor..Mevla'mın bir bildiği varmış..
Tedavi görüyorum dostinex ilacıyla daha 3 hafta olcak.2 hafta sonra kontrolüm vR.evet engelmiş 3 mm boyutu. korkulacak birşey yok dedi ilaçla tedavi yapıcaz dedi.çok geçmiş olsun canim prolaktin düştü nu gebeliği engel sanırım kist büyük mu ne dedi Dr lar mahsuru yoksa .
Amin inş Can'ım seninde inş..takmamaya çalışıyorum bir diğer adı stres hormonuymuş ...gel de stres olma işte elden gelen dua etmek..Rabbim beterinden korusun çok geçmiş olsun en yakın zamanda meleğine kavus insallah H Hayalimi_yasarken
Amin inş Can'ım dua topiği var herkes birbirine dua ediyor kimin duası kabul olur bilinmezmiş..orada Mutlu oluyorum birilerine dua edip hamile haberlerini almak...İşte İnsan malesef stres oluyor elde değil .bak bugün hcg değerim idrarda tekrar hayalet çizgiye donmus ona sevindim bir an önce sifirlansin istiyorum.Allah herkesin bebek konusunda yardımcısı olsun.
Göğüslerim şişti ve karıncalanır gibi ağrı saplanıyor yanlardan ortaya doğru akıntım çok arttı kasık Ağrı'sı başladı yine ve bel Ağrı'sı ve bunları takip eden baş dönemeleri veeee açlık krizi Can'ımNe mesala belirtilerin bizimle paylaşır mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?