Tebrikler hamilesiniz. evet bende gördüm yarın yada 2 gün sonra sabah ilk idrarla testi tekrarlayın koyulaşma sına bakın duruma göre kan verirsiniz. Benim ismim Sibel benim içinde dua edin lütfen 1 yıldır uğraşıyorum şu ikinci çizgiyi görmek içinKızlar adetime 5 gün var dayanamadım test yaptım. orda hayali bi çizgi var mi sizce hemen 5 dk içinde belirdi. Kuruma çizgisi sanıp su döktüm yine de geçmedi . Hamile miyim acaba? Daha önce benzer bi durum yaşayan var mı
Eki Görüntüle 3183532
Rabbim en kısa sürede bizlere de nasip etsin inşallahTebrikler hamilesiniz. evet bende gördüm yarın yada 2 gün sonra sabah ilk idrarla testi tekrarlayın koyulaşma sına bakın duruma göre kan verirsiniz. Benim ismim Sibel benim içinde dua edin lütfen 1 yıldır uğraşıyorum şu ikinci çizgiyi görmek için
AminnnnnRabbim en kısa sürede bizlere de nasip etsin inşallah
1 yıl normal bir süreç sayılıyor aslında benim yengem de tam 1 yıl 1 ay sonra hamile kalmıştı.Aminnnnnpazartesi doktora gidicem 1 yıl bekle demişlerdi artık olmayınca tedaviye başlıycaz hsg çekilecek ilk nasıl bir süreç bekliyor beni bilmiyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun hakkımızda hayırlısı olsun
Öyle yapacağım da çok merak ediyorum sonucunu umutlanmak da istemiyorum çokBence testi 2 günde bir tekrarlayın tam emin olamayız
Anlıyorum sizi ama hamilesiniz gibi geliyor bana inşaallah öyledirÖyle yapacağım da çok merak ediyorum sonucunu umutlanmak da istemiyorum çok
Ya ağzınızdan bal damlıyor inşallah öyledir.Tebrikler hamilesiniz. evet bende gördüm yarın yada 2 gün sonra sabah ilk idrarla testi tekrarlayın koyulaşma sına bakın duruma göre kan verirsiniz. Benim ismim Sibel benim içinde dua edin lütfen 1 yıldır uğraşıyorum şu ikinci çizgiyi görmek için
Teşekkür ederim canım inşallah sende en yakın zamanda kalırsın burdan da mutlu haberlerini okuruz1 yıl normal bir süreç sayılıyor aslında benim yengem de tam 1 yıl 1 ay sonra hamile kalmıştı.Bende 2 aydır deniyorum daha . Umarım bir sorununuz yoktur sağlıklı bir şekilde hamile kalırsınız
İnşallah çok teşekkür ederim .Anlıyorum sizi ama hamilesiniz gibi geliyor bana inşaallah öyledir
Amin canım inşallahYa ağzınızdan bal damlıyor inşallah öyledir.
Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsınız
Canım 6 gün önce bende böyle bir çizgiyle öğrendimKızlar adetime 5 gün var dayanamadım test yaptım. orda hayali bi çizgi var mi sizce hemen 5 dk içinde belirdi. Kuruma çizgisi sanıp su döktüm yine de geçmedi . Hamile miyim acaba? Daha önce benzer bi durum yaşayan var mı
Eki Görüntüle 3183532
Ya suan çok heyecan yaptım açıkçası. Ben psikolojik sanıyordum . Gerçekten o çizgi var galibaCanım 6 gün önce bende böyle bir çizgiyle öğrendimbugün bat günüm ve nerdeyse diğer çizgiyle eşit koyulukta . Takip e t mutlaka ben de haftaya gidicem doktora tebrik ederim canım
İstersen atayım sana da canımYa suan çok heyecan yaptım açıkçası. Ben psikolojik sanıyordum . Gerçekten o çizgi var galibaNe diyeceğimi bilemiyorum
Benim de aynı sankiİstersen atayım sana da canımevet var görüyorum ben tabi markası ne testin kaset testler yanıltmiyor genelde inşallah vardır bebiş
O testten genelde memnunlar canım inşallah öyledir evet seninde aynı görünüyorBenim de aynı sankiLaboquıck testin markası
Çok teşekkür ederim canım inşallahO testten genelde memnunlar canım inşallah öyledir evet seninde aynı görünüyorrabbim sağlıklı ilerlemesini nasip etsin inşallah
evet çizgi var bende gördüm kan testi yaptırdınız mı sonuç nedir merak ettim çünkü benimde aynı çünkü testinde ikinci çizgi aynı sizinki gibi çıktıKızlar adetime 5 gün var dayanamadım test yaptım. orda hayali bi çizgi var mi sizce hemen 5 dk içinde belirdi. Kuruma çizgisi sanıp su döktüm yine de geçmedi . Hamile miyim acaba? Daha önce benzer bi durum yaşayan var mı
Eki Görüntüle 3183532
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?