Hayali çizgi mi yoksa hamile miyim

Eylul0465

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2022
36
26
18
31
Kızlar adetime 5 gün var dayanamadım test yaptım. orda hayali bi çizgi var mi sizce hemen 5 dk içinde belirdi. Kuruma çizgisi sanıp su döktüm yine de geçmedi . Hamile miyim acaba? Daha önce benzer bi durum yaşayan var mı

Bence testi 2 günde bir tekrarlayın tam emin olamayız

Tebrikler hamilesiniz. evet bende gördüm yarın yada 2 gün sonra sabah ilk idrarla testi tekrarlayın koyulaşma sına bakın duruma göre kan verirsiniz. Benim ismim Sibel benim içinde dua edin lütfen 1 yıldır uğraşıyorum şu ikinci çizgiyi görmek için

Rabbim en kısa sürede bizlere de nasip etsin inşallah

Rabbim en kısa sürede bizlere de nasip etsin inşallah
Aminnnnn pazartesi doktora gidicem 1 yıl bekle demişlerdi artık olmayınca tedaviye başlıycaz hsg çekilecek ilk nasıl bir süreç bekliyor beni bilmiyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun hakkımızda hayırlısı olsun

1 yıl normal bir süreç sayılıyor aslında benim yengem de tam 1 yıl 1 ay sonra hamile kalmıştı. Bende 2 aydır deniyorum daha . Umarım bir sorununuz yoktur sağlıklı bir şekilde hamile kalırsınız

Ya ağzınızdan bal damlıyor inşallah öyledir.
Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsınız

1 yıl normal bir süreç sayılıyor aslında benim yengem de tam 1 yıl 1 ay sonra hamile kalmıştı. Bende 2 aydır deniyorum daha . Umarım bir sorununuz yoktur sağlıklı bir şekilde hamile kalırsınız
Teşekkür ederim canım inşallah sende en yakın zamanda kalırsın burdan da mutlu haberlerini okuruz

Canım 6 gün önce bende böyle bir çizgiyle öğrendim bugün bat günüm ve nerdeyse diğer çizgiyle eşit koyulukta . Takip e t mutlaka ben de haftaya gidicem doktora tebrik ederim canım

Canım 6 gün önce bende böyle bir çizgiyle öğrendim bugün bat günüm ve nerdeyse diğer çizgiyle eşit koyulukta . Takip e t mutlaka ben de haftaya gidicem doktora tebrik ederim canım
Ya suan çok heyecan yaptım açıkçası. Ben psikolojik sanıyordum . Gerçekten o çizgi var galiba Ne diyeceğimi bilemiyorum

Ya suan çok heyecan yaptım açıkçası. Ben psikolojik sanıyordum . Gerçekten o çizgi var galiba Ne diyeceğimi bilemiyorum
İstersen atayım sana da canım evet var görüyorum ben tabi markası ne testin kaset testler yanıltmiyor genelde inşallah vardır bebiş

Eklentiler

• IMG_20221226_210220_3.webp
    17 KB · Görüntüleme: 505
evet çizgi var bende gördüm kan testi yaptırdınız mı sonuç nedir merak ettim çünkü benimde aynı çünkü testinde ikinci çizgi aynı sizinki gibi çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…