Merhaba henüz yapmadım açıkçası adet gününe kadar beklemeyi düşünüyorum kan testi için.evet çizgi var bende gördüm kan testi yaptırdınız mı sonuç nedir merak ettim çünkü benimde aynı çünkü testinde ikinci çizgi aynı sizinki gibi çıktı
evet ama benimki biraz karışık reglden iki gün önce kahverengi akıntı oldu bir buçuk gün sürdü sadce lavabodayken geliyordu sonradan bir gün peceteye gelecek kadar yine oldu kahverengi akıntı test yaptım ikinci çizgi hayali çıktı ama vardı ikinci çizgi atayım bakın isterseniz sizinki kadar olmasa da görünüyor silik bir cizgi bu en son yaptığım test bugünde kan testi verdim yarın belli olacak inşallah normalde 28 günde bir regl olurum ama gördüğüm kanama regl değilse bugün bir hafta geçiyor gunumdenMerhaba henüz yapmadım açıkçası adet gününe kadar beklemeyi düşünüyorum kan testi için.
Yarın sabah tekrar idrar testi yapacağım. Bakalım
Sizin adet gününüz geçti mi ?
Evet çok hayali ama görünüyor. Gördüğünüz yerleşme kanaması olabilir . Bütün bunlara bakılırsa gebelik var gibi hadi gözünüz Aydın. Sonucunuzu burda yazarsanız çok mutlu olurumevet ama benimki biraz karışık reglden iki gün önce kahverengi akıntı oldu bir buçuk gün sürdü sadce lavabodayken geliyordu sonradan bir gün peceteye gelecek kadar yine oldu kahverengi akıntı test yaptım ikinci çizgi hayali çıktı ama vardı ikinci çizgi atayım bakın isterseniz sizinki kadar olmasa da görünüyor silik bir cizgi bu en son yaptığım test bugünde kan testi verdim yarın belli olacak inşallah normalde 28 günde bir regl olurum ama gördüğüm kanama regl değilse bugün bir hafta geçiyor gunumden
çok teşekkür ederim çok sağolun Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahEvet çok hayali ama görünüyor. Gördüğünüz yerleşme kanaması olabilir . Bütün bunlara bakılırsa gebelik var gibi hadi gözünüz Aydın. Sonucunuzu burda yazarsanız çok mutlu olurum
Amin inşallah ☺çok teşekkür ederim çok sağolun Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahsizde yazın merak ederim
Kızlar adeti bekleyemedim kan sonucum 26.Kızlar adetime 5 gün var dayanamadım test yaptım. orda hayali bi çizgi var mi sizce hemen 5 dk içinde belirdi. Kuruma çizgisi sanıp su döktüm yine de geçmedi . Hamile miyim acaba? Daha önce benzer bi durum yaşayan var mı
Eki Görüntüle 3183532
Canım ben dayanamadım kan testi verdim pozitifçok teşekkür ederim çok sağolun Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahsizde yazın merak ederim
iyi gözün aydın Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin kaç haftalık pekiCanım ben dayanamadım kan testi verdim pozitifçok yeni değerim 26 çıktı darısı basına inşallah
Beta HCG testi sonucu bu değil miKızlar adeti bekleyemedim kan sonucum 26.
Zamanım olmadığı için doktora gösteremedim. Pozitif dimi
Teşekkür ederim. Tahminime göre 3 daha doktora görünmedimiyi gözün aydın Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin kaç haftalık peki
EvetBeta HCG testi sonucu bu değil mi
O testten genelde memnunlar canım inşallah öyledir evet seninde aynı görünüyorBenim de aynı sankiLaboquıck testin markası
Tebrik ederim canım pazartesi yine ver artışı sor bence doktora ,Kızlar adeti bekleyemedim kan sonucum 26.
Zamanım olmadığı için doktora gösteremedim. Pozitif dimi
O zaman vardır canim takibe al değerlerini Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Benim kan sonucu da yarın öğlen ancak çıkarmış çıkmazsa da pazartesi ancak hayırlısı bakalım nasip inşallah
Çok teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahO testten genelde memnunlar canım inşallah öyledir evet seninde aynı görünüyorrabbim sağlıklı ilerlemesini nasip etsin inşallah
Tebrik ederim canım pazartesi yine ver artışı sor bence doktora ,
İnşallah pozitiftir canımBenim kan sonucu da yarın öğlen ancak çıkarmış çıkmazsa da pazartesi ancak hayırlısı bakalım nasip inşallah
Amin canım inşallah çok teşekkür ederimO zaman vardır canim takibe al değerlerini Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
maalesef negatif sonuç 1.20 beta HCG testi sonucuİnşallah pozitiftir canım
Yaa üzülme lütfenmaalesef negatif sonuç 1.20 beta HCG testi sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?