Testlerin fotoğrafı varmı acabaKizlar, adetime 10 gün kala biliyorm çok erken ama çok belirti yaşadığım için test yaptım ve hayali denen o ikinci çizgiyi gördüm, heyecandan bugün akşama doğru tekrar yaptım 9 gün kala ve o çizgi yok tabiki:/ ama karnım agriyo göğüslerim aciyo yumurtlama günü ilişki oldu 3 gün pes peşe (ovulasyondan biliyorum) o günden beri 10 gündür karnım agriyo ve kesinlikle psikolojik değil bariz agriyo yani beklemekte çok zor bana akıl verin içimi rahatlatın nolur
Gebelik varsa da şimdi idrarda görünmez zaten, kan testi daha garanti olabilirKizlar, adetime 10 gün kala biliyorm çok erken ama çok belirti yaşadığım için test yaptım ve hayali denen o ikinci çizgiyi gördüm, heyecandan bugün akşama doğru tekrar yaptım 9 gün kala ve o çizgi yok tabiki:/ ama karnım agriyo göğüslerim aciyo yumurtlama günü ilişki oldu 3 gün pes peşe (ovulasyondan biliyorum) o günden beri 10 gündür karnım agriyo ve kesinlikle psikolojik değil bariz agriyo yani beklemekte çok zor bana akıl verin içimi rahatlatın nolur
Evet hafif görünüyor sankiŞunu bı arkadaştan alıntı yaptım benim ilk testinde aynı boyleydi bir gün sonra yine yaptım oda çıkmadı ama 9 gün var hala umut etmelimiyim acaba
ayın kacındaydı yumurtlama ? 10 gun den fazla gectıyse adetıne 10 gun kalmıyor zaten. ovulasyon tarıhınden say 14 15 gun.Kizlar, adetime 10 gün kala biliyorm çok erken ama çok belirti yaşadığım için test yaptım ve hayali denen o ikinci çizgiyi gördüm, heyecandan bugün akşama doğru tekrar yaptım 9 gün kala ve o çizgi yok tabiki:/ ama karnım agriyo göğüslerim aciyo yumurtlama günü ilişki oldu 3 gün pes peşe (ovulasyondan biliyorum) o günden beri 10 gündür karnım agriyo ve kesinlikle psikolojik değil bariz agriyo yani beklemekte çok zor bana akıl verin içimi rahatlatın nolur
Burda 2. Cizgi beyaz zaten, negatif bu. Pozitif icin pembe cizgi olmaliŞunu bı arkadaştan alıntı yaptım benim ilk testinde aynı boyleydi bir gün sonra yine yaptım oda çıkmadı ama 9 gün var hala umut etmelimiyim acaba
Yumurtlama tarihim ayın 21 idi ben o gün ovulasyon testinde iki çizgide çok koyu şekilde kırmızıydı ben 21 22 ve 23 sabahı ilişki yaşadım, o günden beri karnım hergun siddetlenerek agriyo acaba psikoljikmi diye kendimi ikna etmeye calsiiyorm ama yok gerçekten gün boyu agriyo ara sırada siddetleniyo, şimdi benim yarından itibaren bı sonraki adetime 8 gün kaliyo, yarın kan testi versem cikarmi sizce ?
Canım benimkine bakar mısın? Beklediğim afet tarihi 3 temmuz yani 4 günüm varBurda 2. Cizgi beyaz zaten, negatif bu. Pozitif icin pembe cizgi olmali
Çizgi gayet görünüyorKızlar nolur bı bakar mısınız adetime 6 gün var belirtileri o kadar arttıki dayanamadım test yaptım silik bir ikinci çizgi oluştu testin arkasında silikte olsa test pozitiftir diyo , bende gittim hemen kan verdim 2.5 saat sonra cikicak sonucu ama sizden böyle destek görmek istiyorm çok sabırsızim testin fotoğrafini cektm ama canlı bakınca direkt belli oluyor çizgi resimde çok çıkmadı ne diyorsunuz 6 gün kala beta 5 ten yüksek cikarmi sizce
Ben görüyorum çizgiyi canım kan sonucu çıkınca haber verir misinKızlar nolur bı bakar mısınız adetime 6 gün var belirtileri o kadar arttıki dayanamadım test yaptım silik bir ikinci çizgi oluştu testin arkasında silikte olsa test pozitiftir diyo , bende gittim hemen kan verdim 2.5 saat sonra cikicak sonucu ama sizden böyle destek görmek istiyorm çok sabırsızim testin fotoğrafini cektm ama canlı bakınca direkt belli oluyor çizgi resimde çok çıkmadı ne diyorsunuz 6 gün kala beta 5 ten yüksek cikarmi sizce
çizgi var gözüküyor canım, bence kan testi ver kesin sonuçŞunu bı arkadaştan alıntı yaptım benim ilk testinde aynı boyleydi bir gün sonra yine yaptım oda çıkmadı ama 9 gün var hala umut etmelimiyim acaba
Kızlar çok sağolun ya demekki hayal görmüyorm ben gerçekten ellerim titriyo yazarken acaba dedm test bozuk olabilir mi bidaha yaptım ve yine silik ikinci çizgi çıktı saat 6 da kan sonucun cikicak dua edin yüksek cksn lütfenBen görüyorum çizgiyi canım kan sonucu çıkınca haber verir misin
Veririm kuzum yazarm mutlaka çıksınBen görüyorum çizgiyi canım kan sonucu çıkınca haber verir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?