Hayali gebelik çizgisi, dün çıktı bugün yok://

Mutlu2608

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2022
30
17
3
32
Kizlar, adetime 10 gün kala biliyorm çok erken ama çok belirti yaşadığım için test yaptım ve hayali denen o ikinci çizgiyi gördüm, heyecandan bugün akşama doğru tekrar yaptım 9 gün kala ve o çizgi yok tabiki:/ ama karnım agriyo göğüslerim aciyo yumurtlama günü ilişki oldu 3 gün pes peşe (ovulasyondan biliyorum) o günden beri 10 gündür karnım agriyo ve kesinlikle psikolojik değil bariz agriyo yani beklemekte çok zor bana akıl verin içimi rahatlatın nolur

Testlerin fotoğrafı varmı acaba

Evet kuzm var ama fotoğrafla çekince hiç belli olmuyor flashla falanda denedm yok fotoğrafta hiç gorunmuyo ama ben ilk teste bakınca görüyorum yani

Şunu bı arkadaştan alıntı yaptım benim ilk testinde aynı boyleydi bir gün sonra yine yaptım oda çıkmadı ama 9 gün var hala umut etmelimiyim acaba

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-28-18-50-05-933_com.android.chrome.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 164
Gebelik varsa da şimdi idrarda görünmez zaten, kan testi daha garanti olabilir

Şunu bı arkadaştan alıntı yaptım benim ilk testinde aynı boyleydi bir gün sonra yine yaptım oda çıkmadı ama 9 gün var hala umut etmelimiyim acaba
Evet hafif görünüyor sanki

ayın kacındaydı yumurtlama ? 10 gun den fazla gectıyse adetıne 10 gun kalmıyor zaten. ovulasyon tarıhınden say 14 15 gun.

Yumurtlama tarihim ayın 21 idi ben o gün ovulasyon testinde iki çizgide çok koyu şekilde kırmızıydı ben 21 22 ve 23 sabahı ilişki yaşadım, o günden beri karnım hergun siddetlenerek agriyo acaba psikoljikmi diye kendimi ikna etmeye calsiiyorm ama yok gerçekten gün boyu agriyo ara sırada siddetleniyo, şimdi benim yarından itibaren bı sonraki adetime 8 gün kaliyo, yarın kan testi versem cikarmi sizce ?

21 inde yumurtlama oldu ise üstünden 7 gün geçmiş hamilelik oldu ise kanda küçük bir artış olmuş olabilir ama ayın 1 ini bekleseniz daha sağlıklı olur. Ayrıca bu kadar erken yapılan gebelik testini sabah ilk idrar ile yapın varsa bile gün içerisinse olan ile çıkmaz

Kızlar nolur bı bakar mısınız adetime 6 gün var belirtileri o kadar arttıki dayanamadım test yaptım silik bir ikinci çizgi oluştu testin arkasında silikte olsa test pozitiftir diyo , bende gittim hemen kan verdim 2.5 saat sonra cikicak sonucu ama sizden böyle destek görmek istiyorm çok sabırsızim testin fotoğrafini cektm ama canlı bakınca direkt belli oluyor çizgi resimde çok çıkmadı ne diyorsunuz 6 gün kala beta 5 ten yüksek cikarmi sizce

Eklentiler

• IMG_20220701_151543.webp
    66,4 KB · Görüntüleme: 132
ben 6 gun kala erken gebelik testiyle ogrenmistim kanda da cikar varsa

Hanımlar adetinize 10 gün var demek yumurtlayalı 4 gün olmuş demek. 4 günde yumurtanın döllenip fallop tüpünden rahme inip tutunması mümkün değil. Bu konularda aceleci davranarak kendinizi yıpratırsınız. O ay daha erken yumurtlarsanız daha erken döllenirse bir ihtimal çıkar onun dışında adetiniz düzenliyse 4 günde hcg artışını idrardan yakalamak mümkün değil.

Çizgi gayet görünüyor tebrikler şimdiden

Ben görüyorum çizgiyi canım kan sonucu çıkınca haber verir misin

Ben görüyorum çizgiyi canım kan sonucu çıkınca haber verir misin
Kızlar çok sağolun ya demekki hayal görmüyorm ben gerçekten ellerim titriyo yazarken acaba dedm test bozuk olabilir mi bidaha yaptım ve yine silik ikinci çizgi çıktı saat 6 da kan sonucun cikicak dua edin yüksek cksn lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…