Hayali gebelik çizgisi, dün çıktı bugün yok://

Mutlu2608

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2022
30
17
3
32
Kizlar, adetime 10 gün kala biliyorm çok erken ama çok belirti yaşadığım için test yaptım ve hayali denen o ikinci çizgiyi gördüm, heyecandan bugün akşama doğru tekrar yaptım 9 gün kala ve o çizgi yok tabiki:/ ama karnım agriyo göğüslerim aciyo yumurtlama günü ilişki oldu 3 gün pes peşe (ovulasyondan biliyorum) o günden beri 10 gündür karnım agriyo ve kesinlikle psikolojik değil bariz agriyo yani beklemekte çok zor bana akıl verin içimi rahatlatın nolur

Canım canım sağ olsun sağlığın yerinde olsun Rabbim en kısa zamanda en hayırlı zamanda inşallah yine nasip eder, kendime dikkat etmeye çalışcam inşallah tutunur , verende alanda Allah
Canım hayırlı olsun öncelikle sağlıkla gelsin miniğin baya erken öğrenmişsin benimde 22 haziran yumurtlama günümdü ovulasyon testinde pikti bende 21-22-23 haziran değerlendirdim. İki gün önce iki kere minik pembe akıntı oldu ve dün ve önceki gün regl ağrısı gibi ağrım vardi alt karnımda, kasıklarımda batmalar yaşıyorum bazen ansızın bıçak saplanır gibi oluyor bazende derin nefes alınca. Senin ne gibi belirtilerin vardı acaba bende yarın sabah ilk idrarla yapsam çıkar mı ki? Korkuyorum negatif görmekten

Bende birebir senin gibiydim ayın 21i ovulasyon testim pozitif çıktı iki çizgide kipkirmiziydi 21 22 ve 23 sabahlarıni değerlendirdim. Yumurtlama günümden beri 10 gün oldu hergun karnım ağrıdı hala agriyo şuan adetime 6 gün var 10 gün kala test yaptm cikmadi bugün bikere daha yaptım çok silik çıktı acaba testmi bozuk dedm bikere daha yaptım yine çok silik çıktı , heycandan gittim kan verdm beta 30 çiti pozitif yaziyo ama 6 gün olduğu için günüme daha çok çok küçük , günümü beklicem tekrar test yapcm beta. Benim bide çok acıkmam oluyo 2 saatte bir karnım acikiyo

Sonucunuz ne acaba ?

Canım canım sağ olsun sağlığın yerinde olsun Rabbim en kısa zamanda en hayırlı zamanda inşallah yine nasip eder, kendime dikkat etmeye çalışcam inşallah tutunur , verende alanda Allah
Tabiki oyle. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…