Hayali Ünlü, Bağımlılıklar ve Kendimi Şartlandırmak

Şimdi kendi sevdiğim sanatçıların ben ortaokuldayken kaç yaşında olduğunu hesaplamam ve en sevdiğim dizide o bölüme kadar izleme sınırı çizmem gerekecek püü

Şarkıcı Bendeniz’e takıntılı başka bir üye vardı. Aynı kişiler mi acaba? Tarz çok benziyor çünkü. Hatırlayan çıkar mı?

Şarkıcı Bendeniz’e takıntılı başka bir üye vardı. Aynı kişiler mi acaba? Tarz çok benziyor çünkü. Hatırlayan çıkar mı?
evet ayni uye
şuraya tıklarsan orada alintiladigim kisi. CaresizMutsuzCicek
Şimdi böyle dedin ama 21 yaşındaki, başak burcu,akrep yukselenli, seneye tekrar sınava girip özgüvenini yükseltmek isteyen,anası babası emekli,tek cocuk ruh eşin(!) öyle dememisti;

Psikiyatriye gittiniz mi hiç?

Lisede bir arkadaşım vardı. Böyle ünlülere takardı. Onun takıntılısı Rafael Nadal dı tenisçi olan. Onun maçını izlemeye gideceğine onun onu fark edeceğine falan inanırdı. Posterlerini toplar hesaplarını surekli takip eder onun hakkında hayaller kurar herseyini takip ederdi yok surda yok burda. Habire videolerini izlerdi. Biz arkadaşlar olarak yaptığının saçma olduğunu vs söylesek aşırı sinirlenir agresiflesirdi. Gerçekten onunla sevgili olacağına onun hayatına gireceğine inanırdı. Şuana kadar kadar hic sevgilisi olmamıştı. Nezamanki bir sevgilisi oldu ondan sonra biraz normallesti oz güvensizlikten kendini beğenme patlamasına geçti. Sizin hic sevgiliniz oldumu şuana kadar ? Lezbiyenler arkadaşınızı vurgulama sebebiniz nedir sizi sevse aranızda bir iliski baslarmiydi? Cinsel kimliğiniz hakkında bir takım sorunlarınız olabileceğini düşünüyorum nedense.

Ne okudum ben sabah sabah

O konuya bakiyordum az once. O uye de PDR'ye gitmis ve onu terapi saniyor muhtemelen. Ve yine sac uzunlugu mevzusu.. Ay sabah sabah ne okudum ya beynim yandi resmen

Eklentiler

• Screenshot_20250629_091220.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20250629_084702.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 48
Aaa ne deliler var hayatta yahu neleri hesaplamis

Ya konu o kadar enteresan ki mesajı baştan sona okudum ama sanki atlayarak okumuşum gibi hissediyorum ben de merak ediyorum konu sahibi ne yapıyor acaba

İnşallah şu an olmanız gereken yerdesinizdir. Yani hastanede. O kadar merak ediyorum ki bu üyenin teşhisini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…