hayalimdeki kadın olmak için.....

perfect wife

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
4
2
3
34
benimde bir hayalim var...
sabah erken kalkan, doğru düzgün beslenen, ve en önemlisi ZAYIF olan ve ileridede ANNE olan, bakımlı bir kadın var hayalimde....
ben ise; genel olarak yatıp uyuyan gece geç yatıp sabah 12 1 lerde kalkan, abur cuburlarla fast foodla beslenen, doğal olarak 116 kilo bir obez olan, kilo sebebiyle çocuk sahibi olamayan , bütün gün pijamalarıyla paspal paspal dolanan bir kadınım...
aslında hayatımın tamda baharındayım henüz 24 yaşındayım ama ruhsal olarak ve görüntü olarak görünümüm en az 35 gösteryorum... tek avantajım ise yüzü güzel olanlardanım...

aslında bu bir diyet günlüğü olmayacak!!!
sağlıklı beslenme ve mükemmel bir hayat günlüğü olacak!!!
bu bir mükemmel eş olma günlüğü olacak!!!

15.12.2014.....116

bu sabah eşimi şaşırttım...yazık adamcağız ben uyuduğum için hep dışarda kahvaltı ederdi.ne şikayet ederdi nede kızardı.çünkü gerçekten anlayışlı beni seven bir eşim var ve bu konuda çok şanslıyım....

sabah 6.30 a alarmımı kurup kalktım eşime bir güzel kahvaltısınıda hazırladım :) eşimi işine gönderdim ve geri yattım :) ilk günden böylesine uykusuzluğa dayanamadım :)
10 da geri kalktım
1 saat kadar süren günlük evimin işini yaptım

11:30 da ise kahvaltı vaktim gelmişti ve artık değişmeliydim yarım ekmekle yapılan tostlar geride kalmalıydı o yüzden kahvaltım şu şekildeydi..

2 dilim ekmek
1 kk süzme peynir
3 dilim salam
1/2 domates
1 bardak ice tea (çay sevmiyorum napiim :))

dün öğleden sonra gezmelere gittim :)
öğlen
1simit 1 ayran

akşam ise
karnabahar haşlaması yedim öğlen kaçırdım çünkü :)

bu sabah yine 6.30 da uyandım eşimi işe gönderdim :)
sabah birlikte kahvaltı yaptık
2 dilim ekmek
1 domates
1 kk süzme peynir
1 bardak çay

saat 11e kadar evimi temizleme işine girdim dip temel temizlemeye
11de 1 bardak nescafe içtim
11den 1e kadar temizliğe devam veeeee işim bitti :)
hemencik duşumu aldım ve geldim yeniden bilgisayar başına günlüğümü anlatmaya :)

Basarilar dilerim canim zayiflama yolunda.Cok iyi bir baslangic yapmissin, erken kalkmak bencede cok iyi.
Umarim saglikli ve duzenli bir sekilde zayiflar, hedefine kavusursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…