eskisine nazaran çok iyi ama aklımdaki ve hayalimdeki burun değil şuan 3 aylık ödemli olsada şekli belli sonuçta benim gibi düşünen arkadaşlar var mı?
ay lütfen ya ben aynadakı burnumla hayalımdekı burnumun aynısı olsun ıstıyorum arkadaslar yokmu kımse öyleeee yaeskisine nazaran çok iyi ama aklımdaki ve hayalimdeki burun değil şuan 3 aylık ödemli olsada şekli belli sonuçta benim gibi düşünen arkadaşlar var mı?
senin adına sevindim ne güzel istediğin gibi olmuş ama herkesin öyle olmuyor aynı şekilde bende doktorumla ayrıntılı konuştuk oda bende ne istediğimizi söyledik, sonuç güzel öyle sorunlu değil ama tam istediğim gibi de değil, hani böyle ufak detaylar vardır o detaylar çok fark yaratır özellikle burun ucundaki detay çok fark yaratıyor bakalım ödemler insin iyice belkide istediğim şekle gelicek :13:ben 2 yıl önce ameliyat oldum sadece estetik için ve ben sizin aksinize çok beğeniyorum özellikle profilden tamda hayalini kurduğum bi burun. dicem şu ki bence bu tamamen doktorla sizin aranızdaki diyalogla alakalı ve tabi doktorun sizin nasıl bir burun istediğinizi anlamasıyla... ben kesinlikle doğal duracak bir burun istedim ve burnumdaki kemerden rahatsız olduğumu söyledim bunun üzerine değişik açıdan çekilmiş bir kaç fotoğraf üzerinden burnum oluştu ve şuan ki burnumdan pek de bi farkı yok. ilk 5 ay şişlik oluyo ama burnun kavisi yüze oturması şiş olsa bile algılanıyor. buraya bunları yazmamın amacı burun ameliyatı yaptıracak diğer kişilerin doktorlarını çok iyi seçmeleri gerektiğini savunmam. kesinlikle doktorunuzun yaptığı işlere bakın size olan tutumu da çok önemli. sonuçta bir bayan için yüz güzelliği ki özellikle burnu çok önemli..
sen nasıl istiyordun nasıl oldu neresini beğenmedinay lütfen ya ben aynadakı burnumla hayalımdekı burnumun aynısı olsun ıstıyorum arkadaslar yokmu kımse öyleeee ya
eskisine nazaran çok iyi ama aklımdaki ve hayalimdeki burun değil şuan 3 aylık ödemli olsada şekli belli sonuçta benim gibi düşünen arkadaşlar var mı?
malesef hayal ettıgım buruna sahıp degılım guzel baslık olmus
şimdi resimlerine baktım maşallah süpersin burnunda güzel ama bence önden ucu böyle biraz daraltılsa süppper olucakmış hani petek dinçözün burun ucu gibi sen nasıl istiyordun
valla hay aklınla bın yasa petek dıncoz cansu dere burnu gıbı bı burun ıstedım soyledımde dr uma ama olmadı malesefffffffff
malesef cok bı fark yok ıstedıgım burna kavusamadım umarım herkes hayal ettıgı burna bı gun kavusur bende:)))
malesef cok bı fark yok ıstedıgım burna kavusamadım umarım herkes hayal ettıgı burna bı gun kavusur bende:)))
eğer bir daha ameliyat düşünürsen kesinlikle burun sırtına dokundurtma çok güzel çünkü sadece burun ucu operasyonuyla istediğin şekle gelicektir :13:
eğer bir daha ameliyat düşünürsen kesinlikle burun sırtına dokundurtma çok güzel çünkü sadece burun ucu operasyonuyla istediğin şekle gelicektir :13:
canım senın resımlerın yokmuuuu albumde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?