Hayalimizdekiyle aynadaki burnumuz aynı mı?

Dilshad

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2007
1.187
1
681
eskisine nazaran çok iyi ama aklımdaki ve hayalimdeki burun değil şuan 3 aylık ödemli olsada şekli belli sonuçta benim gibi düşünen arkadaşlar var mı?

eskisine nazaran çok iyi ama aklımdaki ve hayalimdeki burun değil şuan 3 aylık ödemli olsada şekli belli sonuçta benim gibi düşünen arkadaşlar var mı?

Çok güzel bir başlık tanımı olmuş.Tebrik ediyorum sizi.Sanırım buna burada pek çok kişi hayır diyecektir en başta ben diyorum ki HAYIR.3 kez işlem görmüş bir bayan tecrübe olarak asla hayalini kurduğum burun ile aynadaki burnum bir değil.Sadece bir sorun çıkmasın yeter,tümsek,kemik...vs tarzında problemler yaşanmasın yeter diye bakıyorum artık olaya.Bir de ya hayalimi çok yüksek tutmuştum ya da kendi yüzümü tam tanımamışım dercesine...

tşkler yorumun için biz maddi manevi herşeyi sunuyoruz doktorlarımıza gerisini onlara bırakıyoruz onlarda ellerinden geleni yapıyorlar belkide biz beklentilerimizi yüksek tutuyoruz o beklediğimiz olmayıncada üzülüyoruz kendi adıma kavisli ve burun ucu kalkık istedim özellikle belirttim yandan kavisi belli olsun diye ama 3 ay bitti kavis çok çok az belli ödemdendir diye bekliyorum ama inanılmaz değişiyor güzelleşiyor ilk bantlar çıktığındaki burnunmla şimdi arasında epey fark var inş hepimizin burnu istediğimiz gibi olur hayalimizdekiyle aynadaki burnumuz aynı olsun artık

ben 2 yıl önce ameliyat oldum sadece estetik için ve ben sizin aksinize çok beğeniyorum özellikle profilden tamda hayalini kurduğum bi burun. dicem şu ki bence bu tamamen doktorla sizin aranızdaki diyalogla alakalı ve tabi doktorun sizin nasıl bir burun istediğinizi anlamasıyla... ben kesinlikle doğal duracak bir burun istedim ve burnumdaki kemerden rahatsız olduğumu söyledim bunun üzerine değişik açıdan çekilmiş bir kaç fotoğraf üzerinden burnum oluştu ve şuan ki burnumdan pek de bi farkı yok. ilk 5 ay şişlik oluyo ama burnun kavisi yüze oturması şiş olsa bile algılanıyor. buraya bunları yazmamın amacı burun ameliyatı yaptıracak diğer kişilerin doktorlarını çok iyi seçmeleri gerektiğini savunmam. kesinlikle doktorunuzun yaptığı işlere bakın size olan tutumu da çok önemli. sonuçta bir bayan için yüz güzelliği ki özellikle burnu çok önemli..

ay lütfen ya ben aynadakı burnumla hayalımdekı burnumun aynısı olsun ıstıyorum arkadaslar yokmu kımse öyleeee ya

bence ilk başlarda fazla güzel olmayan burunlaar daha sonra güzelleşiyor ..güzellerde tam tersi gibi

senin adına sevindim ne güzel istediğin gibi olmuş ama herkesin öyle olmuyor aynı şekilde bende doktorumla ayrıntılı konuştuk oda bende ne istediğimizi söyledik, sonuç güzel öyle sorunlu değil ama tam istediğim gibi de değil, hani böyle ufak detaylar vardır o detaylar çok fark yaratır özellikle burun ucundaki detay çok fark yaratıyor bakalım ödemler insin iyice belkide istediğim şekle gelicek :13:

evet bu önemli bir konu.. benim de hayal ettiğimle şuan aynadaki aynı değil.. sahip olduğum hayal ettiğimden bin kat daha güzel.. allah herkese yaşatsın..

malesef hayal ettıgım buruna sahıp degılım guzel baslık olmus

şimdi resimlerine baktım maşallah süpersin burnunda güzel ama bence önden ucu böyle biraz daraltılsa süppper olucakmış hani petek dinçözün burun ucu gibi sen nasıl istiyordun

şimdi resimlerine baktım maşallah süpersin burnunda güzel ama bence önden ucu böyle biraz daraltılsa süppper olucakmış hani petek dinçözün burun ucu gibi sen nasıl istiyordun

valla hay aklınla bın yasa petek dıncoz cansu dere burnu gıbı bı burun ıstedım soyledımde dr uma ama olmadı malesefffffffff

valla hay aklınla bın yasa petek dıncoz cansu dere burnu gıbı bı burun ıstedım soyledımde dr uma ama olmadı malesefffffffff

kesinlikle petek dinçözün burun ucu sana inanılmaz yakışır zaten 1. ile 2. ameliyatın arasında pek fark yok 1. gayet başarılı ve güzelmiş zaten ama istediğin gibi değil haklısın

malesef cok bı fark yok ıstedıgım burna kavusamadım umarım herkes hayal ettıgı burna bı gun kavusur bende:)))

malesef cok bı fark yok ıstedıgım burna kavusamadım umarım herkes hayal ettıgı burna bı gun kavusur bende:)))

burnunun bu halide kusursuz denicek kadar güzel ama bir ömür içinde seni kemiricene keşke şöyle olsaydı diye istediğini yapıcak bir doktor araştır yaptır gitsin mutlu ol ben öyle yapıcam 6 ay dolsun hala istediğim şekle gelmezse kesin olucam :13:

eğer bir daha ameliyat düşünürsen kesinlikle burun sırtına dokundurtma çok güzel çünkü sadece burun ucu operasyonuyla istediğin şekle gelicektir :13:

eğer bir daha ameliyat düşünürsen kesinlikle burun sırtına dokundurtma çok güzel çünkü sadece burun ucu operasyonuyla istediğin şekle gelicektir :13:

bende oyle dusunuyorum canım aynen dedıgın gıbı ıcımı kemırıp duruyor bu psıkolojıyle yasanmaz hep keskeler vs:))) zaten estetık amelıyatlar kısının kendını daha ıyı hıssetmesı adına yapılmıyormu? sadece bıraz daha kalkıklık ıstıyorum

nekadar cesursunuz ben daha ılkını olamadım sız ıkıncısını dusunuyorsunuz :))) ama burnunoturması sekıl alması zaten 1 yıl degılmı sız bır acele edıyorsunuz sanırım :)))

canım senın resımlerın yokmuuuu albumde?

ben 6 ay dolunca ay ay çekilmiş resimlerimi eklicem şimdi eklersem ödemlerden yanlış yorumlar üzer beni ama çok değişiyor ilk bantlar çıktığındakiyle şimdiki arasında çok fark var ekleyince söylicem zaten arkadaşlarıma bakarsın, çok iyi doktor araştırması yap şuan burnun süper bozmasınlar daha iyisi olucak diye aman dikkat et canım :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…