Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah güzel olacak geçmiş olsun
serpilce55 samsunlusunuz galiba bende doğma büyüme samsunluyum çok özledim samsunumu umarım burnunuz istediğiniz gibi olmuştur
Yarışma programı gibi oldu ama idare edelim birbirimizi vallahi 1 haftadır evde durmaktan artık ne dediğimi bilemiyorum:)))))Canım burnumda çünkü![]()
arkadaşlar teşekkürler burnum çok şiş özellikle ucu masajda vermedi dr. birde beğenmedi 3 ay olunca burun kanadıma müdehale edecekmiş... ben ikbal gürpınarın burnunu çok beğeniyorum yaaa....
arkadaşlar teşekkürler burnum çok şiş özellikle ucu masajda vermedi dr. birde beğenmedi 3 ay olunca burun kanadıma müdehale edecekmiş... ben ikbal gürpınarın burnunu çok beğeniyorum yaaa....
resimlerini gördm canım inan çok abartılı bi durum yok bence ama önemli olan senin içine sinmesi tabikide :) bu arada belki 3 ay sonra şişliğin inince ikinci müdahaleye bile gerek kalmayabilir![]()
yarın çıkıyor cnm heyecanlıyım ya nasıl oldu merak ediyorum![]()
tşkler yorumun için biz maddi manevi herşeyi sunuyoruz doktorlarımıza gerisini onlara bırakıyoruz onlarda ellerinden geleni yapıyorlar belkide biz beklentilerimizi yüksek tutuyoruz o beklediğimiz olmayıncada üzülüyoruz kendi adıma kavisli ve burun ucu kalkık istedim özellikle belirttim yandan kavisi belli olsun diye ama 3 ay bitti kavis çok çok az belli ödemdendir diye bekliyorum ama inanılmaz değişiyor güzelleşiyor ilk bantlar çıktığındaki burnunmla şimdi arasında epey fark var inş hepimizin burnu istediğimiz gibi olur hayalimizdekiyle aynadaki burnumuz aynı olsun artık![]()
Hayal ettiğimden daha iyi.. 2 sene olacak neredeyse burnuma iltifat alırken kimse estetik mi demiyor![]()