Hayalimizdekiyle aynadaki burnumuz aynı mı?

serpilce55 samsunlusunuz galiba bende doğma büyüme samsunluyum çok özledim samsunumu umarım burnunuz istediğiniz gibi olmuştur

serpilce55 samsunlusunuz galiba bende doğma büyüme samsunluyum çok özledim samsunumu umarım burnunuz istediğiniz gibi olmuştur

Canım inşallah bu sefer olur teşekkür ediyorum.Evet Samsunluyum ve Samsundayım.Şuan harika bir bahar yağmuru yağıyor,sahilde harikadır şimdi ama mor burnumla çıkıp gezmek imkansız:)))Tüm Samsunlu olup özlem duyanlara sevgilerimi iletiyorum.

Yarışma programı gibi oldu ama idare edelim birbirimizi vallahi 1 haftadır evde durmaktan artık ne dediğimi bilemiyorum:)))))Canım burnumda çünkü:1::1:

Yarışma programı gibi oldu ama idare edelim birbirimizi vallahi 1 haftadır evde durmaktan artık ne dediğimi bilemiyorum:)))))Canım burnumda çünkü:1::1:

:9: burda hava süper ben 4 yıldır bursadayım eşim buralı olduğundan ama sık sık geliyorum atakumdayım ben, bende alçı varken dışarı pek çıkmamıştım ama bantlıyken gezdim alışveriş merkezinde patlamıştım evde :9: inşallah daha sorun çıkmaz burnunda çıkarsada artık bence doktorunu değiştir

arkadaşlar teşekkürler burnum çok şiş özellikle ucu masajda vermedi dr. birde beğenmedi 3 ay olunca burun kanadıma müdehale edecekmiş... ben ikbal gürpınarın burnunu çok beğeniyorum yaaa....

arkadaşlar teşekkürler burnum çok şiş özellikle ucu masajda vermedi dr. birde beğenmedi 3 ay olunca burun kanadıma müdehale edecekmiş... ben ikbal gürpınarın burnunu çok beğeniyorum yaaa....

evet o tarzda istediysen haklısın öyle değil dr kendide beğenmemiş ilginç umarım istediğin gibi olur ama doktorunla ne istediğini iyice konuş doğal olucak diye estetikten uzak bir burun oluyor bende sevmiyorum

resimlerini gördm canım inan çok abartılı bi durum yok bence ama önemli olan senin içine sinmesi tabikide :) bu arada belki 3 ay sonra şişliğin inince ikinci müdahaleye bile gerek kalmayabilir :34:

resimlerini gördm canım inan çok abartılı bi durum yok bence ama önemli olan senin içine sinmesi tabikide :) bu arada belki 3 ay sonra şişliğin inince ikinci müdahaleye bile gerek kalmayabilir :34:

inşallah canım zaten şimdiden rüyalarıma giriyor lokal müdahale korkuyorum

benimde carşamba cıktı alcım bi 5 dk görüdm doktor geri sardı ama bir garip hissediyor insan bi de şiş tabi asıl şekli diil o yüzden sakın canını sıkmaa :))

biliyorum cnm bu 2. benim ilki geçen seneydi bilmem mi o duyguları her sabah değişik bir burunla uyanırdım birde alçılı alışıyorsun bir hafta durmaya alçı çıkınca insanın yüzü tuhaf geliyor kendine çok değişik bir duygu inş hepimizn burnuşu istediğimiz gibi olsun hakediyoruz artık :7:

tşkler yorumun için biz maddi manevi herşeyi sunuyoruz doktorlarımıza gerisini onlara bırakıyoruz onlarda ellerinden geleni yapıyorlar belkide biz beklentilerimizi yüksek tutuyoruz o beklediğimiz olmayıncada üzülüyoruz kendi adıma kavisli ve burun ucu kalkık istedim özellikle belirttim yandan kavisi belli olsun diye ama 3 ay bitti kavis çok çok az belli ödemdendir diye bekliyorum ama inanılmaz değişiyor güzelleşiyor ilk bantlar çıktığındaki burnunmla şimdi arasında epey fark var inş hepimizin burnu istediğimiz gibi olur hayalimizdekiyle aynadaki burnumuz aynı olsun artık :1:

kime ameliyat oldunuz acaba?

Back
X