- Konu Sahibi Hayalimsi_n
-
kişiye göre değişiyor genelde, ben de 10 gün önce ameliyat oldum, ve bugün işe başlayacağım,
bana göre en erken 7. günde başlanabilir. şöyle düşünün elinizi derin kestiniz, ne kadar sürede iyileşir, yaklaşık bu kadar sürede, içerideki kaslarda kesildi, ve bu süreye ihtiyacı var, işyerinde ister istemez ters hareketler yapmak mümkün,
nolur bana da şans dileyin, bugün ilk iş günüm, inşallah iyi geçer,
bol şanslar canım, sen yine de ağırdan al, fazla hareket etmemeye çalış. her şey yolunda gider inşallah
amin canlarım inşallah iyi geçecek.korku değilde aşırı bir heyecan var.tabiki yorumlarınızı bekleyeceğim.muhtemelen hemen resim de eklerim.beraber bakarız Allahın izniyle
bol sanslar canim ilk is gununde.cok erken degilmi keske bir hafta daha izin alsaydin.ben 3 hafta sonra baslamis keske 1 haftam daha olsaydi demistim. gerci benim is biraz agir senin is masa ustu bile olsa yinede cok dikkat et zorlama kendini.soyledinmi ameliyat oldugunu yada caktimi birilerisağol canımcım,
çok kolay olmuyor aslında, ne kadar dikkat etsende, ağır cam kapılar, hidrolik kapılar vs. bunları itmek çok zor oluyor. yoruldum, bir an önce eve gidip yatmak istiyorum
tatlim yarin kacta ameliyat. ben sendende heyacanliyim insallah tatlim Allahin izniyle cok guzel olacak
bol sanslar canim ilk is gununde.cok erken degilmi keske bir hafta daha izin alsaydin.ben 3 hafta sonra baslamis keske 1 haftam daha olsaydi demistim. gerci benim is biraz agir senin is masa ustu bile olsa yinede cok dikkat et zorlama kendini.soyledinmi ameliyat oldugunu yada caktimi birileri
leyla ile az önce görüştüm ve sesi muhteşem geliyordu,naci beyle ameliyat öncesi görüşmesi çok iyi geçmiş ve natrelle 360 cc yuvarlak protez kullanılmasına karar verilmiş,dual plan olacakmış ameliyatı... herkese çok selam söylememi istedi.. ameliyatı yarın ve heyecan adına çok fazla birşey kalmaış onda.. hatta şu anda istanbulun altını üstüne getirmekle meşgul... onun için büyük gün yarın.. şimdilik leyladan haberler böyle..
leyla ile az önce görüştüm ve sesi muhteşem geliyordu,naci beyle ameliyat öncesi görüşmesi çok iyi geçmiş ve natrelle 360 cc yuvarlak protez kullanılmasına karar verilmiş,dual plan olacakmış ameliyatı... herkese çok selam söylememi istedi.. ameliyatı yarın ve heyecan adına çok fazla birşey kalmaış onda.. hatta şu anda istanbulun altını üstüne getirmekle meşgul... onun için büyük gün yarın.. şimdilik leyladan haberler böyle..
guzeldir tabi hic olmazmi canim ve sevin hakettinyok sadece kız arkadaşlarım biliyor, onlarda meraklı gözlerle bakıyor, az önce birine gösterdim, çok güzel dedi. çok sevindim,
saol canim yeni gordum yazmissin evet herkes merakla bekliyo.canım ben leylayla dün konuştum, bugün için internete bağlanabileceğinden emin değildi. ameliyatı yarın sabah 9da. herkes merakla bekliyor bakalım, umarım ameliyattan sonra internete girip bize bilgi verebilir...
saol canim yeni gordum yazmissin evet herkes merakla bekliyo.
bak sira sana geldi tatlim simdi 1.ci siradasin kac gun kaldisenide aynen boyle bekliyecegiz haberin olsun
hele ben, öncesinde hiç memişi olmayan biri olarak, ameliyatın 9. gününde bile, hala şekli tam olmamasına rağmen hayran hayran kendime bakıyorum, hatta yan kısımlar biraz daha yumuşak, o kısımlara dokunmak nasıl bir huzur ve mutluluk veriyor anlatamam, ağrı var tabiiki, fakat kesinlikle değiyor.
drita canım, bende görmemişin memişi olmuşlar gibiyim, hatta geçen gün banyoda geceliğimin düğmelerini kapatırken kızım gördü, "ne o memişlere mi bakıyorsun" dedi, ben de panikle "yooooooooooooooooooooooooo" diye cevap verdim. :)))
sevgiyle,
off ya sizi böyle okudukca çok mutlu oluyorum ama sanki benim günüm hiç gelmicek gibi hayalcihücreler bbenim göğüslerimde aynı seninki gibi yani eski sennkiler gibi:)o yüzden çokkkkkkkk istiyoyorum ya biran önce zamanın geçmesini beni kaybeden aynanın karşısında bulur o zaman heralde:)sabırrrrrr
kesin orada bulur:) sabah açıp bakıyorum duruyolar mı gerçekten benimler mi diye akşam uyurken bakıyorum ordalar mı diye
saol canim haberi vermekle iyi ettin herkes merak ediyor leylamiz ise gezmede oh oh moral depolamistir desene
leylaaa tatlim buyuk gun hic gelmeyecek dedigin gun geldi senin adina cok cok sevindim.neden boyle olduki 360 cc daha fazla degilmiydi ben oyle biliyordum 400 lere yakin.
kendini iyi hisseder hissetmez yaz merakla bekliyoruz.dualarim seninle canim
leylacığımla bugün ameliyata gidene kadar konuştuk,gayet iyiyidi sesi ve keyfi,heyecanlı değilim diyordu,bir an "" kalem ayak sesleri duyuyorum,galiba geliyorlar ""dedi hemen kapadık telefonu az önce görüştüm kendisiyle yeniden.. uykuya dalar gibi uyumuş ve uyandığında herşey bitmiş... gayet iyiyim dedi,şimdilik ağrısı sızısı yokmuş,375 cc natrelle kullanmış naci bey... hatta leyla merakından dayanamyıp gidip aynada bakmış bile görüntülerine... keyfi yerinde ve mutlu... eveeeettt leyla sırasını atlattı,şimdi ameliyat sırası kimdeydi
13 subat aa bir hafta sonrami canim ya sira seninmis gormemisim.Bende gaiba:) 13 şubat pazartesi. İnşallah Leyla gibi ben de atlatırım bir an önce:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?