- Konu Sahibi Hayalimsi_n
-
Ohh canım ne güzel iyi olmana sevindimBende iyiyim çok şükür yazı bekliyorum gelsin artııııkkk
Yumuşama olur canım merak etme, bak 5.ayımıza girdik bile az daha sabırhergeçen gün dahada güzelleşiyorlardır zaten dimi
boğazımda hafif bir şişlik var inşallah hafta sonu oda iner.heyecanlıyım mutluyum.ama bu kar yağışı ve İstanbul trafiği beni düşündürmüyor değil.
Çarşamba günü kısmet olursa evimde olacağım.ne kadar sürede toparlanırım bilemiyorum ama.hemen size yazmak isterim.hatta yapabilirsem foto bile eklerim ki mutlaka yaparım biliyorum.bu kadar bekledikten sonra
5. ayda hala yumuşamayacak mı, peki ne zaman yumuşayacak,
leylacım, heyecanla ameliyat gününü bekliyoruz, inşaallah atlatacaksın,
canım, operasyona kadar kendine çok iyi bak, hastalığını atlatmaya bak. çünkü 7 gün ameliyat olmuş biri olarak, aksırık ve tıksırığın ne kadar zor ve sancılı olduğu söyleyebilirim. benim ilk gün boğazıma tükürüğüm kaçtı, ölüyorum sandım, öksürmek çok acı veriyor, gülmek ve nefes almak bile,
bu arada ben hastaneye gideceğim sabah, geçen cuma, istanbula yağan yoğun karın ilk günüydü, arabayla gidemediğimizden, taksiyle gittik, fakat taksi hastanenin sokağına giremedi, yolda bıraktı bizi, falan, kar yağdığından dolayı, dışarı adımımı atamadım, kardeşim kayar düşerim diye izin vermedi, ben de bütün bir hafta camdan, kedi gibi, karın yağışını seyrettim,
Ah canım yaa ilk gün benim için de çok zordu resmen ameliyat olduğuma olacağıma pişman olmuştum:2: Ama çok şükür geçti gitti hepsi sende atlatacaksın inşallah sadece sabır canım sadece sabır
leylacım, heyecanla ameliyat gününü bekliyoruz, inşaallah atlatacaksın,
canım, operasyona kadar kendine çok iyi bak, hastalığını atlatmaya bak. çünkü 7 gün ameliyat olmuş biri olarak, aksırık ve tıksırığın ne kadar zor ve sancılı olduğu söyleyebilirim. benim ilk gün boğazıma tükürüğüm kaçtı, ölüyorum sandım, öksürmek çok acı veriyor, gülmek ve nefes almak bile,
bu arada ben hastaneye gideceğim sabah, geçen cuma, istanbula yağan yoğun karın ilk günüydü, arabayla gidemediğimizden, taksiyle gittik, fakat taksi hastanenin sokağına giremedi, yolda bıraktı bizi, falan, kar yağdığından dolayı, dışarı adımımı atamadım, kardeşim kayar düşerim diye izin vermedi, ben de bütün bir hafta camdan, kedi gibi, karın yağışını seyrettim,
Katılıyorum...aman o ilk günlerdeki acı bile aynanın karşısına geçtiğiniz saniyede unutuluyor.. Gögsün tam formunu alması bana göre 1 sene 6 ayda çok önemli bir dönemeç ama 1 sene ile 6 ay rasında bile ciddi önemli farklar var.. ameliyat olan herkese çok çok geçmişler olsun keyfini çıkarın bu sürecin
bende heyecanla bekliyorum boğazımdan yemek geçmiyor o kadar yani
Allaha şükür öksürüğüm yok ama belli olmaz hava bi soğuk bi sıcak .ama şansıma hava açıyor hayırlısıyla.
bende ilk 4gün evde senin gibi oturacağım.artık size yazar dururum,bana kalsa hemen işe başlarım ama izin vermeyecekler biliyorum
bende heyecanla bekliyorum boğazımdan yemek geçmiyor o kadar yani
Allaha şükür öksürüğüm yok ama belli olmaz hava bi soğuk bi sıcak .ama şansıma hava açıyor hayırlısıyla.
bende ilk 4gün evde senin gibi oturacağım.artık size yazar dururum,bana kalsa hemen işe başlarım ama izin vermeyecekler biliyorum
Katılıyorum...Bu ameliyatı olan bayanlarr 6 ayla 1 sene arasında bile büyük degişime ugruyor gögüsler.Tam şekli bir seneya ancak çıkıyor,daha kıvama gelip yumuşuyorlar.Herkesin biraz sabırlı olmasını diliyorum..Eee..Tecrübe konuşuyor sonuçta..degilmi Kalemcigimm..
Leylacıgım bugünüde saymazsak,bitti zaten saymayalım :)) Son iki diyoruzCanım aman dikkat et tabi,bu saatten sonra birşey olmaz Allahın izniyle ama yinede dikkati elden bırakmamak lazım,öyle degilmi Yaz anam yazz...canım sıkıldıkça gel yaz.Ama ameliyattan sonra bizi en kıssa zamanda bilgilendir mutlaka
uffff ben bile heyecanlandım burada...son 2 demek bitti gitti birşey kalmadı... arzum bence değişim 1 seneyle sınırlı değil 2 seneye kadar değişim oluyor ama 2 seneden sonra sabitleniyor değişim olmuyor... ayyy içim bir acayip oldu şimdi leylanın ameliyatını düşününce,insanın hayallerine kavuşması kadar güzel birşey varmı kii
aman o ilk günlerdeki acı bile aynanın karşısına geçtiğiniz saniyede unutuluyor.. Gögsün tam formunu alması bana göre 1 sene 6 ayda çok önemli bir dönemeç ama 1 sene ile 6 ay rasında bile ciddi önemli farklar var.. ameliyat olan herkese çok çok geçmişler olsun keyfini çıkarın bu sürecin
Aynen canım yaa aynanın karşısına geçip geçip bunlar benimmi diyordumForumda ameliyat olan herkesin böyle davrandığını okumasam kendimden şüphelenecektim yani görmemişin memişi olmuş hesabı Yani diyorsun ki zaman geçtikçe güzelleşecek öylemi ne güzelll ben daha 4. ayımı doldurdum ve gün geçtikçe güzelleşiyor gerçekten ama değişimin 6 ay dan sonra yavaş yavaş duracağını falan zannediyordum. Bu habere ayrıca mutlu oldum valla
ayyy ne günlerdi yaa valla arkadaşlar ağrı sızı var diye hiç moralinizi bozmayın gerçekten hepsi geçecek. KALEM arkadaşımızın da dediği gibi tadını keyfini çıkarın
leylaaa bebegim vay son iki gun. tam iyilestin degilmi. canim benim heyacan olsun ama korku hic olmasin cok guzel olacak cokkkkarzumcum,hayalcim,kalemcim güzellerim heyecan had safhalarda dolaşıyor.aynen böyle uçuşa geçtim.
hayalcim seni dinleyeceğim merak etme.yatıp dinleneceğim.ama sürekli burada yazıp sizinle vakit geçireceğim.Allahım hayırlısıyla evime gelmeyi nasip eder inşallah.
arzumcum,hayalcim,kalemcim güzellerim heyecan had safhalarda dolaşıyor.aynen böyle uçuşa geçtim.
hayalcim seni dinleyeceğim merak etme.yatıp dinleneceğim.ama sürekli burada yazıp sizinle vakit geçireceğim.Allahım hayırlısıyla evime gelmeyi nasip eder inşallah.
Aynen canım yaa aynanın karşısına geçip geçip bunlar benimmi diyordumForumda ameliyat olan herkesin böyle davrandığını okumasam kendimden şüphelenecektim yani görmemişin memişi olmuş hesabı Yani diyorsun ki zaman geçtikçe güzelleşecek öylemi ne güzelll ben daha 4. ayımı doldurdum ve gün geçtikçe güzelleşiyor gerçekten ama değişimin 6 ay dan sonra yavaş yavaş duracağını falan zannediyordum. Bu habere ayrıca mutlu oldum valla
ayyy ne günlerdi yaa valla arkadaşlar ağrı sızı var diye hiç moralinizi bozmayın gerçekten hepsi geçecek. KALEM arkadaşımızın da dediği gibi tadını keyfini çıkarın
Merhabalar
Kizlar benim kardesimde iki gun once ameliyat oldu..agrisi cok oldu dr.un soylediklerini uyguluyor..benim sorum iyilesme sureci ne kadar suruyo.ne zaman calismaya baslayabir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?