- Konu Sahibi Hayalimsi_n
-
iyiyim tatlim hemde cok iyiyim oyle bir kosusturmaca icindeyim ki sorma.ameliyat oldugumu unuttum bile. sadece hala istedigim yumusaklikta degiller onada biraz zaman gerekiyormus.
dun giremedim vallaha aklim burda kaldi
sen nasil sin hersey yolundami?
Ovv Drita arkadaşımızda yeni foto ekleyecekmişHayalimsin canıımm nasılsınhadii yeni resimler ekle merak ediyorum. Ben de yeni resimler ekleyeceğim bir kaç güne kadar
Ekle yani,bekliyoruz burada büyük bir sabırsızlıkla.Çok öpüyorum bu arada canımm..bende yakinda foto ekleyecegim canim
unutmadim tatlim yakinda eklerimdun hic giremedim buraya buranin bagimlisi olmusum ozledim
Günaydın güzelcikler:)))
dün gece bende giremedim misafirim vardı.dediğin gibi bağımlılık oluyor kk.özlüyor insan:)))
Leylacıgım son 5 gün..Nasıl oldu hastalıgın,iyileşmişsindir inşallah.Gelişmeleri paylaş bizimle,senin kadar heyacanlıyız canım
boğazımda hafif bir şişlik var inşallah hafta sonu oda iner.heyecanlıyım mutluyum.ama bu kar yağışı ve İstanbul trafiği beni düşündürmüyor değil.
Çarşamba günü kısmet olursa evimde olacağım.ne kadar sürede toparlanırım bilemiyorum ama.hemen size yazmak isterim.hatta yapabilirsem foto bile eklerim ki mutlaka yaparım biliyorum.bu kadar bekledikten sonra
ay hadi inşallah geçer, ben de seni bekliyorum heyecanla
boşver karı trafiği falan, sen odanda memelerin keyfini sürüyor olacaksın ahaha
benim de kaldı 16...
hava tahminlerine baktım şimdi.sıcaklık yükseliyormuş :))))
şu keyfi biran önce sürmek istiyorum arkadaşım ya:))))
hava tahminlerine baktım şimdi.sıcaklık yükseliyormuş :))))
şu keyfi biran önce sürmek istiyorum arkadaşım ya:))))
az kaldı az. haftaya bugün üzerinden 2 gün geçmiş bile olacak.
sonra da benzer şeyleri sen bana yazacaksın. sabret, her şeye değecek gibi...
tesekkur ederim tatlim begenmene sevindim.canim, fotograflar harika, cok iyi gorunuyorsun masallah..allah nazardan saklasin. 3 hafta kaldi benimkine, umarim ben de atlatirim bir an once. dikis yerlerin ne durumda tatlim?
Ovv Drita arkadaşımızda yeni foto ekleyecekmişEvet zamanı gelmişti artık,bakalım artık nasıl olmuşlar o harika şeylerr...Ne kadar daha güzelleşmişler degilmi ama.Bu bizim hakkımız Çok öpüyorum seni tatlım..
Ekle yani,bekliyoruz burada büyük bir sabırsızlıkla.Çok öpüyorum bu arada canımm..
Hepimiz KK ya bagımlı olduk zaten.Burası bizim sevinçlerimizi,üzüntülerimizi,dertlerimizi sıkıntılarımızı paylaştıgımız..Birbirimizle buluştugumuz yer tabiki özlüyoruz.Birbirimizi görmesekta tanımasakta çok güzel bir dostlugumuz,arkadaşlıgımız var..Hep böyle olur inşallahh...
boğazımda hafif bir şişlik var inşallah hafta sonu oda iner.heyecanlıyım mutluyum.ama bu kar yağışı ve İstanbul trafiği beni düşündürmüyor değil.
Çarşamba günü kısmet olursa evimde olacağım.ne kadar sürede toparlanırım bilemiyorum ama.hemen size yazmak isterim.hatta yapabilirsem foto bile eklerim ki mutlaka yaparım biliyorum.bu kadar bekledikten sonra
ameliyat listemize bir goz atalim
1.Leyla 7 subat sali
2. Alexus
3.Sutlucay
hadi bakalim kizlar en guzel memisler sizin olsun dilegiyle
kıyamam ben sana gurbet diyince akan sular durur,bende gurbetteyim.ailemden kimse olmayacak yanımda.bugün bi acayip duygusalım nedense.sana demistim canim ogune kadar iyilesir ameliyata zimba gibi gireceksin.az kaldi az. nasil guzel olacaklar icime doguyor.zate hemen kendini iyi hissedince mecburen yazman gerekiyor yoksa ben burda hemde gurbettepatlarim meraktan
ameliyat listemize bir goz atalim
1.Leyla 7 subat sali
2. Alexus
3.Sutlucay
hadi bakalim kizlar en guzel memisler sizin olsun dilegiyle
Leylaaa elini çabuk tut, ben 1. sıraya çıkmak istiyorum
yaprakçım anlatılmaz yaşanır diyeceğim sana eminim
çok heyecanlıyımmmmmmmmmmm
Leylaaa elini çabuk tut, ben 1. sıraya çıkmak istiyorum
iyiyim tatlim hemde cok iyiyim oyle bir kosusturmaca icindeyim ki sorma.ameliyat oldugumu unuttum bile. sadece hala istedigim yumusaklikta degiller onada biraz zaman gerekiyormus.
dun giremedim vallaha aklim burda kaldi
sen nasil sin hersey yolundami?
Ovv Drita arkadaşımızda yeni foto ekleyecekmişEvet zamanı gelmişti artık,bakalım artık nasıl olmuşlar o harika şeylerr...Ne kadar daha güzelleşmişler degilmi ama.Bu bizim hakkımız Çok öpüyorum seni tatlım..
Gün geçtikçe daha güzelleşiyorlar, çok mutluyum çokkkİnşallah canım bir kaç resim ekleyeceğim. Ben de seni öpüyorum çok canım arkadaşım
daha güzellerini bulmak için arayışta olacaksın. biraz daha pahalısı gözüne gelmeyecek. dikkat et, ameliyat oldum, uçuyoruuuum derken fazla fazla harcama. :44:
bunu çok yazdım ama yeniden hatırlatayım madem. ameliyatım yaz ortasında. sıkıntıdan örgü örüyordum bu ara. o da bıktırdı. bugün itibariyle örgü de bitti benim için. inş tabi...bugün ördüğüm atkı 2 metreden fazla olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?