Hayalimsi_n Meme Estetigi Ameliyat

canim, fotograflar harika, cok iyi gorunuyorsun masallah..allah nazardan saklasin. 3 hafta kaldi benimkine, umarim ben de atlatirim bir an once. dikis yerlerin ne durumda tatlim?

Hayalimsin canıımm nasılsın hadii yeni resimler ekle merak ediyorum. Ben de yeni resimler ekleyeceğim bir kaç güne kadar
Ovv Drita arkadaşımızda yeni foto ekleyecekmiş Evet zamanı gelmişti artık,bakalım artık nasıl olmuşlar o harika şeylerr...Ne kadar daha güzelleşmişler degilmi ama.Bu bizim hakkımız Çok öpüyorum seni tatlım..
bende yakinda foto ekleyecegim canim
Ekle yani,bekliyoruz burada büyük bir sabırsızlıkla.Çok öpüyorum bu arada canımm..
unutmadim tatlim yakinda eklerimdun hic giremedim buraya buranin bagimlisi olmusum ozledim

Hepimiz KK ya bagımlı olduk zaten.Burası bizim sevinçlerimizi,üzüntülerimizi,dertlerimizi sıkıntılarımızı paylaştıgımız..Birbirimizle buluştugumuz yer tabiki özlüyoruz.Birbirimizi görmesekta tanımasakta çok güzel bir dostlugumuz,arkadaşlıgımız var..Hep böyle olur inşallahh...

Günaydın güzelcikler:)))

dün gece bende giremedim misafirim vardı.dediğin gibi bağımlılık oluyor kk.özlüyor insan:)))

Leylacıgım son 5 gün ..Nasıl oldu hastalıgın,iyileşmişsindir inşallah.Gelişmeleri paylaş bizimle,senin kadar heyacanlıyız canım

Leylacıgım son 5 gün ..Nasıl oldu hastalıgın,iyileşmişsindir inşallah.Gelişmeleri paylaş bizimle,senin kadar heyacanlıyız canım

boğazımda hafif bir şişlik var inşallah hafta sonu oda iner.heyecanlıyım mutluyum.ama bu kar yağışı ve İstanbul trafiği beni düşündürmüyor değil.

Çarşamba günü kısmet olursa evimde olacağım.ne kadar sürede toparlanırım bilemiyorum ama.hemen size yazmak isterim.hatta yapabilirsem foto bile eklerim ki mutlaka yaparım biliyorum.bu kadar bekledikten sonra

ay hadi inşallah geçer, ben de seni bekliyorum heyecanla
boşver karı trafiği falan, sen odanda memelerin keyfini sürüyor olacaksın ahaha

benim de kaldı 16...

ay hadi inşallah geçer, ben de seni bekliyorum heyecanla
boşver karı trafiği falan, sen odanda memelerin keyfini sürüyor olacaksın ahaha

benim de kaldı 16...

hava tahminlerine baktım şimdi.sıcaklık yükseliyormuş :))))
şu keyfi biran önce sürmek istiyorum arkadaşım ya:))))

ahaha sorma ben de hava peşindeyim, şu an 30 derece burda, eksilere nasıl gideceğimi düşünüyordum ama benim geldiğim hafta 8-10 derece diyor internette

az kaldı az. haftaya bugün üzerinden 2 gün geçmiş bile olacak.
sonra da benzer şeyleri sen bana yazacaksın. sabret, her şeye değecek gibi...

canim, fotograflar harika, cok iyi gorunuyorsun masallah..allah nazardan saklasin. 3 hafta kaldi benimkine, umarim ben de atlatirim bir an once. dikis yerlerin ne durumda tatlim?
tesekkur ederim tatlim begenmene sevindim.daha guzelleri senin olur insallahh.3 hafta cok guzel demek randevu alindi simdi heyacanli bir beklemedesin.atlatirsin atlatirsin stres yapma.cok guzel olacaklar hele ogun gelsin aci maci hic birsey gozukmuyor insana.kac cc olacak ve hangi yonteme karar verdin.herkese tavsiye ediyorum sana da edeyim yapmisken kucuk yapma yaptiginiza degsin
dikis yerlerine hic bakmiyorum desem acaba cok komik mi olur vallaha hic bakmiyorum kremliyorum ama bakmiyorum ne haldeler. neden dersen cunku hic umrumda degiller mutluyum dolu dolu goguslerim var bu bana yeter.zate izler altta kaliyor olsada yani gorunmuyor

insallah tatlim.gercekten de oyle gelmedigim gun eksiklik hissediyorum.

sana demistim canim ogune kadar iyilesir ameliyata zimba gibi gireceksin.az kaldi az. nasil guzel olacaklar icime doguyor.zate hemen kendini iyi hissedince mecburen yazman gerekiyor yoksa ben burda hemde gurbette patlarim meraktan

sana demistim canim ogune kadar iyilesir ameliyata zimba gibi gireceksin.az kaldi az. nasil guzel olacaklar icime doguyor.zate hemen kendini iyi hissedince mecburen yazman gerekiyor yoksa ben burda hemde gurbette patlarim meraktan
kıyamam ben sana gurbet diyince akan sular durur,bende gurbetteyim.ailemden kimse olmayacak yanımda.bugün bi acayip duygusalım nedense.

ameliyat listemize bir goz atalim

1.Leyla 7 subat sali

2. Alexus

3.Sutlucay
hadi bakalim kizlar en guzel memisler sizin olsun dilegiyle

Leylaaa elini çabuk tut, ben 1. sıraya çıkmak istiyorum

alexusum bayrağı sana devretmeme az kaldı tatlım.bugün bana yarın sana dualarınızı bekliyorum

Leylaaa elini çabuk tut, ben 1. sıraya çıkmak istiyorum

O günde gelecek canım inşallah.. Sayılı gün çabuk geçermiş..Allahım hakkınızda herşeyin hayırlısını versin.Bu gün mübaek kandil gecesi..Gece bol bol dual edin kızlar... Leylacıgım...az kaldı tatlım.Sende dua et..Ailenden kimse olmayabilir yanında ama bak biz varız.Bütün kalbimizle,yüregimizle sizin yanınızdayız bebegim..Belki bellimi olur geliriz yanına,sana güzel bir süpriz yaparız Sen bana özelden adını soyadını,tekrar hastanenin adını yaz tatlım.Gelemezsemde mutlaka ararım.Durumunu ögrenirim,buradan kızlara iyi haberini veririm inşallah bebegim...Ayyy... Çok mutlu olun inşallah..Dualarımız sizinleee...

Ohh canım ne güzel iyi olmana sevindim Bende iyiyim çok şükür yazı bekliyorum gelsin artııııkkk
Yumuşama olur canım merak etme, bak 5.ayımıza girdik bile az daha sabır hergeçen gün dahada güzelleşiyorlardır zaten dimi

slm cnm bu ara herkes arka arkaya kavuşuyo memişlerine valla bi seninle benim daha zamanımız varmışben 20 martta ölçüm ve tahlillere gidicem.nisanda da ameliyatım var kısmetse..darısı bizlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…