Hayalinizdeki erkeğe mi aşık oldunuz?

anlatın bakalım hayalinizdeki erkegemi asık oldunuz yok hayallerimdeki erkek birlikte oldugum erkegin tam tersimi diyorsunuz sositososito[/
Bazi huyLarı dışında hayaLimdeki erkek ve onu çoooooooook seviyoRummm :asigim:

Hayalimde ki erkege kendimi asik zannederdim...

Aski hayallerde canlandirdigimda, kalbim oyle atacak derdim...

Meger asik oldugum erkek, hayal etmedigim o guzel kalbi tasiyormus

Aski kalp carpintilarimla kesfettim, hayal sadece aska asik olanlarinmis meger...

hayalimdeki erkek,açık kumral,renkl gözlü,uzun boylu,haddinden fazla romantik,sürprizleri seven,ilgili,esprili,konuşkan,kibar,zeki,kariyer sahibi,cömert vs biriydi...

aynen yukarıdaki gibi olduğu için kaçırmadım tabi ufak tefek hatalar var................

e kimimizde yok ki?

aşağı yukarı evet hayallerimdeki gibi diyebilrim
hele huy,karakter konusunda hayallerimin bile sınırlarını zorluyor sevdiceğim:asigim:
sadece bu kadar kıskanç bir adam yoktu hayalimde kaydirigubbakcemile3
tek kusurumuz bu kaydirigubbakcemile3

hayalımdekı erkekmıs meger haberım yokmus (netten olunca) sımdı sukurler olsun aşkıma kavustum :D
işin garıbı aşkımında hayalındekı kadın olmak en güzelii :asigim: :nazar:

evet hayalimdeki erkek..:)

hep şikoo göbekli kara kafa olsun isterdim. ve hassas hayvansever.:) :sm_cool:

içi de dışı da tam istediğim gibi annesi tam istediğim ölçülerde bir prens doğurmuş:) opuyorumnanaktan

benim olduu ohh yaşasınnn:teytey: :hooray::dance:

Öyle hayal kurup bi standarta koşullanmadım; ama hayatıma girdiği anda alnımın yazısı olduğuna inandım. Tüm güzellikleri ruhunda barındırıyor yarim.
Mevlam iki cihanda da ayırmasın tüm sevenleri (amiin):Saruboceq:

evet hayalimdeki erkek..:)

hep şikoo göbekli kara kafa olsun isterdim. ve hassas hayvansever.:) :sm_cool:

içi de dışı da tam istediğim gibi annesi tam istediğim ölçülerde bir prens doğurmuş:) opuyorumnanaktan

benim olduu ohh yaşasınnn:teytey: :hooray::dance:

Canim ne tatlisin, inanir misin ben yazsam bu kadar olurdu!!!zemuszemuszemuszemus

tip olarak hiç hayal kurmadım ama karakter olarak hep daha sabırlı kibar ve ince düşünceli birini istemiştim olmadı ama çok da önemli değil
ben yine de eşimi çok seviyorum:asigim::asigim:çok temiz kalplı iyi niyeti ailesine bağlı bir adam:1hug:yani meziyetleri açıklarını kapatıyokaydirigubbakcemile3

karakter olarak pek uymasada tip olarak hayalimdeki insana aşık oldum,tam istediğim gibi benim sefgilimzemuszemus

şuan berbaer oldugum ınsanı tanımadan once hep O vardı..O nun ısmı yoktu,yuzu yoktu,ellerı yoktu hatta bır kalbı bıle yoktu..sadece O vardı..hayalımdekı ınsandı O..
artık O nun bır adı var,ellerı var,yuzu var hatta kalbı var...

hayallerimden daha daha iyisine aşık oldum hatta bütün kadınların hayali kurduğu ama maalesef sadece benim sahip olduğum biri :P

valla özel sipariş versem bukadar olamazdı heralde:) annem babamda öyle der Allah gönlüne göre verdi diye :)

Benimde hayalimdeki erkek değil :delphin:
Hayalimdeki erkek esmer uzun boylu simsiyah saçlı bal köpüğü gözlü karizmatik üçgen vücutlu off offf :tomato: aşkımda üçgen vücutlu karizmatik ama kumral ve kahverengi gözlü :kahve:

Back
X