Saç Uzatma Yöntemleri Hayalinizdeki uzun saçların fotoğraflarını paylaşalım

ayyy kızlar nasıl özendım sımdı benımde tam sudyen hizamda saclarım bakalım kardesımle beraber sac uzatan bakım kürü uyguluyoruz. umarım benımd belımde olurr ohaoldumsmile

resimlere baktım kızlar çoook beğendiğim saçlar oldu vallahi
bnm saçlarım da atiyenin resimdeki saçlarından biraz daha uzun
ve diplere kadar dalgalı memnunum halimden ben yaa
ellemeyeceğim hiç bu uzunlukta kalsa keşke daha uzadığı zaman yıpranıyor
şu anki uzunluğundan çok memnunum zemuszemus bayanssulusmile

ben merve sevi ve billur yazganın saçlarına bayılırım ama mesaj sayım yeterli olmadığı için resim ekleyemiyorum

Burdayım cnm benim buyur danışş

evet yaaaaaaaaaa var bi takintim :S ama o kadar çok renkli makyaj yapmayi seviyorum ki gitmezmis gibime gelio daha once kizil siyah yapmistim aslinda ben ve gayet yakisti diye dusunuyorum :))))))))))))))))))))))))))

sence son yuklediklerim nasil bella nin saçlarinin onu çok hosuma gitti ama benimkiler simdilik yarisi kadar :)))))))))))))))))))

Ten rengin ne ki senin ben doğal renkleri seviyorum ya abartısız doğal duran dipleri çıkmış rengarenk saçlardan hiç hoşlanmıyorum ben boyamadm saçlarımı hiç boyamayıda düşünmüorum ztn kristenıda sevmiom hiç jacobumla edvardımı elimden aldı ama saçları hoş yani

ayyy o kizi bende hiç sevmiyorum ama ozel bi sebebi yok hani su kizil saçli kiz var ya ten rengim ondan iki ton falan daha açik daha beyaza donuk. yuzumde azcik ovalden yuvarlaga donuk ondan oyle kesilmis uzun saçlar iyi olabilir diye dusundum ben kristen gibi :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…