Saç Uzatma Yöntemleri Hayalinizdeki uzun saçların fotoğraflarını paylaşalım

Açık kumral tonu bende çok yakıştırıyorum beyaz tenlilere bnd beyazııımmm

o hatayi geçen yaz bende yapmistim daha anca açiliyor rengim :)))))))))))))))))))))) ama çok ugrastim açmak için :)

Ard arda iki gün 12de denize girdimm pzar gnü gene yandım koyulaştım ama yüzüm açılıyo bnm hemen pazara kadr yine beyazdı inş açılır

Ard arda iki gün 12de denize girdimm pzar gnü gene yandım koyulaştım ama yüzüm açılıyo bnm hemen pazara kadr yine beyazdı inş açılır

canim ben antalyada yasiyorum surekli gunes surekli gunes o yuzden bi sure sonra artik rengim baya geç açilmaya basladi nerdeyse bugday tenli oldum kollarim açilmiyo gibi :s:s kotu oldu valla her yerim baska bi renk :))))))))))))))

karton gibi duruyor örgü kısımların orta kısmı özellikle, ama gerçek olduğunu düşünürsek rengi ve uzunluğu çok güzel gerçektenkaydirigubbakcemile2

hangisi hangisi hangisi :)))))))))

ayy ben hepsi için demiştim aslında ama ilk sarı uzun düz saç güzel pamuk gibi, yine aşağıdaki düz sarı saç güzel perçemli olan. doğal kahve olarak da liv'inki hoş ama ben düz saç hastasıyım boshayallersmile

duz saç ozellikle fonlu bencede çok hos duruyo helede sari saçta senin saçlarin ne renk?

liv'inkinden daha açık bi kahve, ya ben saçlarımın ne renk olduğunu bilmiyorum açıkçası -tatlicadiarzu-

saçlarimi boyamadan once bende tam olarak bilemiyordum ne renk çunku yamali gibi her tarafi ayri renkti :))))))))

doğal saçın mı yamalı gibi ayrı renkti :) çok ilginç valla şimdiki saçın ne renk

benim kuçuk kuzeniminde saçlari ayni ben gibi çocuk geldi antalyaya bi iki gun denize girdi saçlarinin ustu sari alti açik kumral kaldi walla su anda siyah ama ole komur karasi gibi degil :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…