Saç Uzatma Yöntemleri Hayalinizdeki uzun saçların fotoğraflarını paylaşalım

canim yapilmis gibi durmuyoki en kotu kuafor tarafindan yanlislikla oryel kafama dokulmus gibi duruyodu :S sagi bi renk solu bi renk ustu bi renk ucu bi renk :))))))))

bayiliyorum o kiza ozelliklede saçlarinin rengine :)))))))))))))))) sari saça hastayim zaten kesinlikle çok guzel duruyor

taylor swift i de çok begenirim ama ona kivircik saç yakismiyo pek ustte ekledigim duz olan çok daha fazla yakismis ve seksi durmustu ama dedigim gibi sari saça hersey yakisiyo

duz saçta çok seksi gosteriyo bayildim resmen :))))) hatta o bordo kiyafetli haliyle ilk basta taniyamadim :))) ne kadar guzel ve seksi olmus ole :))))))

canim ben antalyada yasiyorum surekli gunes surekli gunes o yuzden bi sure sonra artik rengim baya geç açilmaya basladi nerdeyse bugday tenli oldum kollarim açilmiyo gibi :s:s kotu oldu valla her yerim baska bi renk :))))))))))))))

ayyy seninki hepten kötüymüş

ayyy seninki hepten kötüymüş

ole valla haklisin yuzum boynum goguslerim beyaz hatta yuzum birazcik daha koyu kollarim bugday ama :))))))) amele yanigi oldum resmen yillardir gunesin altinda:hulya: antalya nin yerlileri bile beni beyaz gorunce sen antalyali degilsindr diyo çunku herkes yillardir gunesten yandigindan yerlileri hep esmerdir :)))))))) dusun iste cildim bile boyleyken saçlarim nasildi :)))

Şükretmem lazımmış bunu anladım

bencede saç boyalarinin ve gunes kremlerinin bulunmus olmasina çok sukrediyorum :)))))))))

Anaam :uhm: Benim kafamdakiler sacmiymis simdi Bunlar harika Ben de istiyom ben de istiyom delikafadulden hihoyyyt

çok uzun saçlar bana çok itici geliyo.. midem tuhaf oluyo gerçektenn

bana bu kadar olsa yeter, ki kış bitimine doğru olur sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…