Saç Uzatma Yöntemleri Hayalinizdeki uzun saçların fotoğraflarını paylaşalım

boyla ilgisi yok ki fön maşa saç boyutumuz aynı ama bnmkiler onunki kadr güzeel değil

canim normal onunki yapili çunku buyuk ihtimal kendi saçlari bile degildir :)))) ama olabilirde benim saçlarimdada fon ve masa olunca çok dolgun duruyor

canim normal onunki yapili çunku buyuk ihtimal kendi saçlari bile degildir :)))) ama olabilirde benim saçlarimdada fon ve masa olunca çok dolgun duruyor

Nefret ediorum bnlardan özendiriyolar benmkiler dolgunda şekl verme konusunda çok becerksizim

uufffffffff bende yaa hiç beceremiyorum :s anca saç duzlestirici onu bile 6 aydir yapmiyorum saçlarim kiriksiz uzasin diye :))))))))))))))))

benim onceden çok çabuk yaglaniyordu artik oyle degil ama :))) benimde boyam çok çabuk akiyor :S

bu renk olsun istiyorum saçlarim :)))))) çok fark yaratmicak ama siyah kadar sert durmucak diye inaniyorum :))))

Yağlanması için ne yapçam hiç bilmiyorum

çok sk yikama bence biraz geç yikamaya alistir ben oncede hergun yikiyodum saçlarim hem surekli yaglaniyordu hemde uzamiyordu :S bi sure sonrada saç diplerim yara oldu sonra en iyi yikamanin 2 gun ara verip 3uncu gun yikamak oldugunu ogrendim artik oyle yapiyorum

Hergün yıkamıyorum zaten gün aşırı yıkıyorum ben ama alışmadıhiç iknici günn iğrenç oluyo

bende alistirana kadar çok zorlanmistim zaten dusa girince tepemde toplayip saçlarimi oyle yikaniyordum ama simdi alisti ve mumkun oldugunca az isi az kimyasal kullaniyorum :))) bence rengi super ben açik tene koyu saça bayilirim çok asil duruyor yaaa ama siyahtanda nasil donuceksem bu renge

bi ben degilim galiba :))) ama bencede boyama çok ugrastiriyo :S bende boyamicam boyamicam diyodum ama gittim boyadim sonra

bende oyle dusunuyodum hiç bir renk bana gitmez diye birde saçlarim kumraldi ama boyatincada bana her renk gider diyosun :))))))))))))) benim en yakin arkadasiminda saçlari kendi rengi o da ayni seyi dusunuyo bende onun için ayni seyi dusunuyorum ama boyatsa eminimki ikimizde farkli dusunucez :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…