Saç Uzatma Yöntemleri Hayalinizdeki uzun saçların fotoğraflarını paylaşalım

şka yapıorum cnm anlıroum bndede sarı tutkusu varr

biliyorum canim alinmadim zaten saç rengi olarak iki tutkum vardir biri kizil biride platin sari ole her sarida degil:roflol: ama gel gor ki saçlarim siyah =) çok renkli makyaj yapiyorum ondan ikiside iddiali duruyor hos kizilda siyah saç da agir koyu makyaji mukemmel kaldiriyor siyahla yaptgn en hafif makyaj bile dikkat çekici oluyor kizilda oyle ama koyu kizil oyle ve malsefki surekli akiyor kontrol etmesi çok zor kizili:çok üzgünüm:

bu da benim açik kizil halim =) gerçi burda azcik sarimsi çikmisim bekledigimiz yerin isigin sariydi ve cep telefonuyla çekilmis bir foto oldugundan azcik sari çikmis tenim =)

guzeldi ama artik siyah =) kullanimi daha kolay ama kendi saç rengim çok açik oldugu için akiyor :S

fatale çok hoşsun saçların da güzel tam kızıl süper olur sana cidden platinden daha güzel olur bayanssulusmile

fatale çok hoşsun saçların da güzel tam kızıl süper olur sana cidden platinden daha güzel olur bayanssulusmile

canim asla platin yapmak gibi bir dusuncem yok =) baskasinda bayiliyorum sadece bi arada kizil siyah yapmistim ama çok asiri akiyodu :S simdi kestirmeden siyah yaptim o da yakisti bence =):dance:

canim artik kaslarimda daha kalin ve siyah ondan boyle bir renk yapabilirsem anca dahada koyusu olur avrupa yakasindaki yaprak gibi olur

bu da saçlarimin simdiki hali =) ve artik kaslarim daha kalin hatta aralarini boyuyorum kalemle ondan bir daha pek açacagimi sanmiyorum saç rengimi :) en azindan yakin bir zamanda

ten rengin beyaz olunca her rengi güzel taşıyabilmişsin bence bu da yakışmış, ama tabi kızıl bakır tonlarının havası farklı :) saçların da epey uzunmuş zemuszemus

evet canim saçlarim baya uzun kizil renk çok akiyo ve çok ugrastiriyor bir de ben çok renkli makyaj yapiyorum o zaman siyah saç iste muhtesem oluyor yoksa kizila ve platin sariya hastaayim ben su anda saçlarim biraz daha uzun bugun hem boyaticam hemde çok az kestircem =) zaten saçlarima bakim yapiyorum surekli =) onlarda çok hizli uzuyor tek kotu yani dip boyasi çabuk geliyor. kaslarim resimdekinden biraz daha koyu açik olsa her renk gitcek nerdeyse ama onuda boyamaya girismiyim diyorum =)

yok canım kaşlarla hiç uğraşma saçlarının şu anki rengi de boyu da güzel azcık kırıklarını aldır bakım yap süper işte :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…