Saç Uzatma Yöntemleri Hayalinizdeki uzun saçların fotoğraflarını paylaşalım

ayyy bugun kuaforum çok fena aklima girdi saçlarini sari yapalim tenin beyaz senin boyle metalciler gibi gotikler gibi olmussun dedi bir ay daha boyle devam edicem sonra belki donerim yaaa çok yakisir sana herkes doner doner bakar dedikçe aklima yatti yani =) ama oryel çok aklimi karistiriyo yaaa bende forumda yazan gibi paletteyle saçimi açip kullu kumrala boyayip sonra gitmeyi dusunuyorum saçin ince telli yipranir falan dedi hiç kestiresim yok valla =)

yavaş yavaş aç rengini bence de canım kuaför birden açıp platin boyamasın çok yıpranır yarısını kestirmek zorunda kalırsın bilmiyorumkismile

tabi canim zaten benden de az korkuyo =) çunku annem ananem ben hep ayni kuafordeyiz =) once koyu kahve yapcaz sonra sari ama ben ilk basta platin saridan çok dogal sari istiyorum bilmem hatirliyormusun ama sabiha gokçen havalimaninin degistigiyle ilgili reklamda bir bayan oynuyordu sarisindi açik sariydi ama dogal bir sariydi onu istiyorum fakat makyaj konusunu dusunuyorum nasil olmali diye hiç denemedigim bir renk yaa :S

esmer olup bile sarıya boyayan var canım
önemli olan kendine yakıştırabilmek
bence nakyaj konusunu o kadar kafana takma
değişen saç renginle zevklerin de zamanla değişecektir
önce şunun gibi veya bundan biraz daha koyu bir renge boya bence

sonra daha açık renklere dönersin röfle şeklinde mi yaptıracaksın yoksa direk mi boyatırsın?
bu arada dediğin reklamdaki kadını hatırlayamadım bilmiyorumkismile

Sabiha Gökçen reklam burda :)))) ilk basta anca kumral ya da koyu kumral falan olur sonra bu renk yaparim sonrada tv reklamindaki gibi =) gerisi allah kerim :)))))) kisin herkes saçini koyultur bense açicam sanirim =) umarim tipim çok degismez =)

kadının saçları çok hoşmuş cidden canım ben de bayılıyorum platine ya kızıla da bayılıyorum, bu saçlara sahip güzel kadınlar gördükçe içim gidiyor ama boyatmaya kıyamıyorum :)
ben sana yakışacağını düşünüyorum canım :)
şöyle bi başlık vardı
http://www.kadinlarkulubu.com/bastan-yaratin/315664-platin-sa231-sevenler.html
ben de sevdiğim platinleri falan eklemiştim
o topikteki beğendiğin fotoları alıntıla da birlikte bakalım istersen :)
yalnız ben resmen peroksit sarısı denen rengi seviyorum ilerde de boyatıcam umarım cesaret edebilirsen ehe :)

ins canim hem cesaret edicez hemde sari yakisicak bize =) yaa annemle ananemde tutturdu saçlarin çok koyu aç rengini diye aslinda ben memnundum saçimdan hatta ilk defa 3 yada 4uncu defa ust uste ayni renge boyatiyodum ama hem bugun kuaforumun soledikleri hemde sevgilim siyah kalsin saçlarini demesi beni sariya daha çok itti bu arada sevgilim diyorum ama adi var sani yok cinsten =) skldm valla kendimi yenilemek istiyorum :S

tam olarak yüzünü görmedim tarzını da bilmiyorum ama güzel bir kıza benziyorsun ve bakır gibi olan rengi de koyu rengi de güzel taşımışsın gibi geldi bana. benim tek derdim saçlarıma kıyamamak [ e bi de babam engeli var ama o elbet aşılır :) ]

sen kıyabiliyorsan açtır derim ben platinin veya kızılın daha ayrı bi havası var bence koyu bi renge göre boshayallersmile

bu arada sevgilin siyah güzel diyince niye sarıya boyatmak istedin

uyuz oluyorum artik sevgilimede ondan malum antalyadayiz bir suru rus kiz arkadasi var hepsi sarisin bana gelince yapma siyah sana çok yakisiyo diyo evet çok yakisiyo farkindayim ama 3 gunde bir konusmaya basladigimizdan beri hem kendimde bir degisiklik yapmak istiyorum hemde ona uyuz oldugumdan sevdigi hiç bir seyi yapmak istemiyorum birde bana sari sana yakismaz dedi sanki ben esmerim yaaaa o once kendisine baksin valla yakinda bende beni bastan yaratin diye topik açicam :S

anladım canım cidden bana da bazen öyle oluyor hak veriyorum sana tenin gayet beyaz bence kaşların da açık renk platini çok iyi taşıyacağını düşünüyorum. zaten platin makyaj yapmayı gerektirir yoksa hasta gibi çok soluk görünürsün, ben bile heveslendim şu an kendim boyatacakmışım gibi kaydirigubbakcemile3

saçlarim siyah olunca kaslar azcik açik gorunuyo ama sariya boyayinca baya koyu durur bugun nerdeyse saçlarimi omuzlarimda kestircektim :S kendimde o kadar degisiklik yapasim var yaa :S birde ben koyu makyaj yaparim genelde ve her renk farim vardir çok severim nerdeyse full makyaj gezcem hep =)

bu da saçlarimin simdiki hali =) ve artik kaslarim daha kalin hatta aralarini boyuyorum kalemle ondan bir daha pek açacagimi sanmiyorum saç rengimi :) en azindan yakin bir zamanda

Böylede çok hoşmuşş :) ben her halni beğendim boyutuda süper

sagol canim saçima baya renkten renge soktum ama uzun zamandir saçlarim siyah denemedigim bi sari kaldi artik kuaforumun israriyla onuda denicem herhalde =)

Gözümüz gönlümüz açılsın:))Ben çok begeniyorum saçlarınıda kendisinide..

ayy hu saçlar çok güselmiş kesimide güsel böle modelleri seviyorm saçlarımda bu boylardaydı amaaa kestrdm şimdi göğüs hizamda falan tekrar uzamasını bekliyorm yaa bide rengide güselmiş bende esmerim o yüzden boyatmaya pek cesaret edemedm ama bu rengi beğendm ne renk bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…