Saç Uzatma Yöntemleri Hayalinizdeki uzun saçların fotoğraflarını paylaşalım

canim rengi bilmiyorum ama kas rengin açiksa yakisir sana çok zaten çok açik bir renk degil =)

hmm kaş rengim koyu yaa incede değil kaşlarım uzun kavisli işte renk açık değil yaa yakışır diye düşndm ama koyu renk kaşa yakışmaz mı sence?

saçlarin uçlari açik yaa her yerine oyle gibi gordum yakisir bence sana kuaforunede sor hos olur latin gibi olursun =))))))

ayyyy artik disari çikamam herhalde =)))))) herkes donup donup bakinca çok kotu hissediyorum kendimi =)))) bu kadar guzelligi kaldiramam ben =)))))

kendine güvenin yerine gelir canım :lepi: sevgilin ruslara bakarken iyi tabi alsanaalsanasmile
şaka yapıyorum he alınma emi olumunekankayizsmile

bakiyodur tabi bakmaz mi sanki ben tanimiyorum onu ama hala bi degisiklik yapasim var napsam ki ?

perçemin yoksa yana perçem kestir ya da düz kahkül yakışıyorsa kestir bilmiyorumkismile

duz yakismiyo yana var aslinda ben çok taç falan takarim =) deminden beri oteki kizil saçli fotografimi yuklemeye çalisiyorum ama yuklenmiyo sinir oldu :S

sen yüklemeye çalış canım hizliresim.com u dene ben de bu arada biraz uzun saç ekliyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…