Bence oda yakışır çok gzelsn tatlm :)
ayy hu saçlar çok güselmiş kesimide güsel böle modelleri seviyorm saçlarımda bu boylardaydı amaaa kestrdm şimdi göğüs hizamda falan tekrar uzamasını bekliyorm yaa bide rengide güselmiş bende esmerim o yüzden boyatmaya pek cesaret edemedm ama bu rengi beğendm ne renk bilen var mı?
çok sagol canim sende çok guzelsin ama =) kuaforum çok sert gosteriyo seni bu saç dedi =) ben sert soguk ve mesafeli gorunmeyi seviyorum ama :))))))))
canim rengi bilmiyorum ama kas rengin açiksa yakisir sana çok zaten çok açik bir renk degil =)
hmm kaş rengim koyu yaa incede değil kaşlarım uzun kavisli işte renk açık değil yaa yakışır diye düşndm ama koyu renk kaşa yakışmaz mı sence?
koyu renk makyajla da desteklersin zaten süper olur :)
saçlarin uçlari açik yaa her yerine oyle gibi gordum yakisir bence sana kuaforunede sor hos olur latin gibi olursun =))))))
ama kızılı bi başka beğendim çok ayrı bi hava katmış ne blim çok hoş :)
ayyyy artik disari çikamam herhalde =)))))) herkes donup donup bakinca çok kotu hissediyorum kendimi =)))) bu kadar guzelligi kaldiramam ben =)))))
sen yüklemeye çalış canım hizliresim.com u dene ben de bu arada biraz uzun saç ekliyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?