Saç Uzatma Yöntemleri Hayalinizdeki uzun saçların fotoğraflarını paylaşalım

yok canım,dalgalı ve katlı hatta katlı olan kısımları zaten böyle kıvırcık ama ben hepsi kıvırcık olsun istiyorum :)
E canim güzelmis saclarin Perma saclari yipratiyor diye biliyorum. Bence yazik etme saclarina. :26: Siteden permayla ilgili biseyler bulabilirsin belki, bak istersen bi.

Ah be ben de öyle istiyorum ama daha cok var uzamasina

senin saçların nerende , ya saç uzatmak için en iyisi turp suyu ama o da o kadar berbat kokuyorki uzamasın daha iyi diyorum yani,2 senedir bırakmıştım saç kürlerini o yüzden ama yine başladım şimdi sadece badem yağı sürüyorum haftada bir kere,uzatır mı bakalım

Omuzlarimda sürünüyorlar Ama bu aralar uzamasi güzel. Sinamekiyi kullaniyorum ise yariyor sanirim dipler baya cikti. Tavsiye ederim. :128: Sampuanina cam terebentini de katabilirsin. Bi de arada uclarindan al ama milim milim. O zaman kisalmiyor sac, kestigin icin uclari hava almis ve kirilmamis oluyor. Badem yagini uclara da sür kirilmayi önlemis olursun.

Slania canım senin koyduğun fotolardaki saçlar bakımlı ama biraz fazla uzun bence, bu kadarı güzel olmuyor yaa tam belde güzel oluyor, popoya değmemeli

Son düzenleme:
aynen kızlar katılıyorum. okadar uzun olunca guzel durmuyo bakımsız duruyo . sanki yıllardır kuaföre gitmiyo izlenmi oluyo. en ideali tam bel bence. uzadıkça kestirilmeli.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…