Saç Uzatma Yöntemleri Hayalinizdeki uzun saçların fotoğraflarını paylaşalım

kırıklarnı evde alanlar var canım. Paylaşılan yöntemler var. Başlıklarda bir araştır istersen.Saçlarının boyu kısalmaz böylelikle...

hep böyle uzun saçlarım olmasını isterdim. ama nafile uzadıkça kırılıyo cansızlaşıyor bana da kuaför yolu görünüyor

Sana kuaför yolu gözükmüyor. Sen arastiriyorsun KKda kiriklar nasil aliniyor, aliyorsun eline makasi, kurtuluyorsun kiriklarindan :119: Bak ben bir bucuk senedir gitmiyorum kuaföre kesimimi, boyami, kahkülümü bile kendim yapiyorum KK sayesinde Sinamekiyi de uyguluyorum, gayet de güzel uzuyor saclarim. Kiriklarini kendin alirsan hic kisalmiyor, milim milim kesiyorsun cünkü.

İki yönteme rastladım burda. Sen hangisini uyguluyorsun canım. Hangisi daha kolay ve güvenilir acaba?

İki yönteme rastladım burda. Sen hangisini uyguluyorsun canım. Hangisi daha kolay ve güvenilir acaba?

Saclarimi 4 parcaya ayiriyorum. Ayirdigim saci sIkIca cevirip boru sekline getiriyorum zaten kiriklar ortaya cikiyor, onlari güzel kesen bir makasla kesiyorum. Cok az kestigim icin sacin kesildigi belli olmuyor. Kisalma da olmuyor. Bir arkadas konu acmisti bununla ilgili ama bulamiyorum simdi.

Ben o konuyu okudum. Resimliydi hatta ben de deneyeceğim.

evet araştırmadım aslında :44: bakarım canım. teşekkürler

elma sirkesini kullanmıştım daha önce uzun bir zaman parlatıyor gerçekten ama bunda başka bir şey var ya ayna gibi maşallah

yukarıdaki resimde spot ışığı kullanılmış.renk de kızıl olunca daha bir parlamış.Tabi saçın yapısı da güzel,hiç kırık da yok bir de fön çekilmiş.sonuç; muhteşem parlak saçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…